reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witam Was serdecznie!
Mam na imię Milena. jestem w 6 tyg. Czy mogę do Was dołączyć? powiedzcie mi od razu gdzie wkleja się suwaczki?

reklama
Witam nowe dziewczyny :-)
marcia, kasiulekk doskonale Was rozumiem :tak: zarówno jeśli chodzi o nagminne sprawdzanie wkładki, jak i doświadczenia na IP odnośnie wczesnej ciąży i plamień :no::wściekła/y: kasiulekk, ja poprzedni tydzień też w szpitalu spędziłam z powodu krwawień. U mnie krwiak niestety... i jak najwięcej leżenia zalecone.

mamusia synka, naprawdę współczuję tych wymiotów. Nienawidzę tego robić...:dry: ja mam nudności na razie, bez tulenia kibelka. Dzisiaj się wzmogły, ale nie wiem, czy dlatego, że jestem w ciąży, czy ze stresu przed wizytą...:confused:

karolinusia, udanego wypoczynku i ładnej pogody życzę :-) ja jutro z samego rana do rodziców na wieś jadę, więc napiszę wieczorkiem co na wizycie i już do niedzieli raczej nie będę miała dostępu do neta.

Miłego dzionka ;-)

Suonko - pomorzemy i podzielimy się chętnie doświadczeniem :tak:
Milena -witaj :-) suwaczek wyszedł jak najbardziej.
OneMoreTime -rozumiem, że na wypoczynek do rodziców jedziesz? To w takim razie do miłego i czekamy na wieści :tak:

też mam niestety mdłości:( tylko że wymiotować jakoś nie mogę a trzyma mnie cały dzień. sama nie wiem co pić i jeść... mam nadzieję że jak najszybciej mi to przejdzie.
w pierwszej ciąży też wylądowałam na IP z plamieniem. na szczęście wszystko się dobrze skończyło. przy drugiej ciąży nie miałam już tego szczęście- poroniłam w 6 tyg. Teraz mam nadzieję że wszystko będzie jak najlepiej-jestem dobrej mysli:) jeszcze nie byłam u gin bo jest na urlopie ale wizytę mam już w piątek 26 lipca:)

Ja w sprawie zakupów i potrzebnych rzeczy dla maluszka tez będę potrzebowała Waszej pomocy:-) fajnie że Was mam.

* patrzylam te wózki Xlander,b. drogie kurcze :baffled:ale wydają się na praktyczne i wygodne.

* ja miałam przez ostatni tydzień mdlości, fatalnie się czułam ,byłam nie do życia;-)teraz czuje się super i obym nie zapeszyła,bo ostatnio jak napisalam na forum że się dobrze czuje to tego samego dnia zaczeły sie mdłości...

pozdrawiam.:-)

Ostatnia edycja:
ja mam wózek jedo. bardzo fajny, ładnie lekko się prowadzi, na dodatek polski więc wspieram ojczyznę:p minusem jest że zajmuje sporo miejsca po złożeniu ale to chyba jak większość gondolowych. toż to nie parasolka....

reklama
Do góry