Ada to faktycznie was potraktowali no ale tak u nas jest. Ja juz na L4 narazie 2 tyg do nastepnej wizyty. Jutro beda wyniki progesteronu i bety bo miedzy ip i prywatna wizyta wpadlam do laboratorium. Ide spac , dobranoc
reklama
OneMoreTime
Fanka BB :)
Moja kruszynka jest już aniołkiem :-( Było mi bardzo miło Was poznać, ale już tu nie pasuję... Wszystkim Wam powodzenia życzę i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
yoshe
Witajcie Dziewczyny - sprzedaję poradniki na czas ciąży i początki opieki nad maluszkiem.
Książki bardzo mi się przydały, są w stanie bardzo dobrym lub idealnym, z czystym sumieniem polecam nie tylko przyszłym mamom, ale tatusiom też
W oczekiwaniu na dziecko - wydanie poszerzone (3418631632) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mamo Tato co Ty na to? Paweł Zawitkowski (3418673965) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Co nieco o rozwoju dziecka - Paweł Zawitkowski (3418738515) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zdrówka dla Was i Waszych fasolek!
Książki bardzo mi się przydały, są w stanie bardzo dobrym lub idealnym, z czystym sumieniem polecam nie tylko przyszłym mamom, ale tatusiom też
W oczekiwaniu na dziecko - wydanie poszerzone (3418631632) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mamo Tato co Ty na to? Paweł Zawitkowski (3418673965) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Co nieco o rozwoju dziecka - Paweł Zawitkowski (3418738515) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zdrówka dla Was i Waszych fasolek!
pinki1980
ONE MORE TIME - strasznie mi przykro, trzymaj się mocno. życzę Ci dużo zdrówka i sił.
pinki1980
kurcze, miałam coś napisać, ale mnie smutek dopadł i straciłam wenę. dobrej nocy dziewczyny.
Mewa, no popatrz, nie dojrzałam Twojego moderatorstwa
Bryza, też miewam bóle podbrzusza. To raczej normalne na tym etapie. Ale jak Cię coś niepokoi, to zawsze możesz skonsultować z lekarzem
OneMoreTime, strasznie przykro... Trzymaj się, Dziewczyno...
Bryza, też miewam bóle podbrzusza. To raczej normalne na tym etapie. Ale jak Cię coś niepokoi, to zawsze możesz skonsultować z lekarzem
OneMoreTime, strasznie przykro... Trzymaj się, Dziewczyno...
Tymuniek
Dziewczyny spać nie mogę martwię się czy zobaczę serduszko;(oglądałam film że już od 5tyg bije serduszko...w pierwszej ciąży biło jak byłam w 8tyg.ech może teraz też tak będzie.Nie moge zmienić suwaczka według usg jestem 5tyg i 6dni.
Tymuniek, nic się nie martw!!!
Ja z Anielą też byłam w 5 tc u lekarza. Poleciałam parę dni po teście. Prawie nic nie było widać! Ba! Tydzień później nawet serduszka nie było słychać. Dopiero po skończonym 7 tygodniu.
Moja gin. kazała mi następnym razem nie panikować, tylko przyjść w 8 tc na spokojnie
Znowu mnie noc przy robocie zastała :/ Nie wiem, kiedy się wyśpię...
Dobrej nocy wszystkim
Ja z Anielą też byłam w 5 tc u lekarza. Poleciałam parę dni po teście. Prawie nic nie było widać! Ba! Tydzień później nawet serduszka nie było słychać. Dopiero po skończonym 7 tygodniu.
Moja gin. kazała mi następnym razem nie panikować, tylko przyjść w 8 tc na spokojnie
Znowu mnie noc przy robocie zastała :/ Nie wiem, kiedy się wyśpię...
Dobrej nocy wszystkim
reklama
Smerfetka*
Witajcie nocnie ...
Spac nie moge wiec wszystko nadrobilam , ale nie wszystkie wiadomosci mnie ciesza
ilka , onemoretime bardzo Wam wspolczuje. Dla aniolkow (*) (*)
Witam wszystkie nowe marcoweczki .
Ja do piatku oszaleje ze stresu czy bedzie juz serduszko... Wozek mialam juz upatrzony w poprzedniej ciazy ale niestety nie zdazylam go kupic ale typ zostaje ten sam czyli Bugaboo cameleon3 .
Kurcze po przeczytaniu 20 stron zapomnialam co mialam wiecej napisac
Kolorowych snow chociaz pewnie wszystkie juz spicie...
Spac nie moge wiec wszystko nadrobilam , ale nie wszystkie wiadomosci mnie ciesza
ilka , onemoretime bardzo Wam wspolczuje. Dla aniolkow (*) (*)
Witam wszystkie nowe marcoweczki .
Ja do piatku oszaleje ze stresu czy bedzie juz serduszko... Wozek mialam juz upatrzony w poprzedniej ciazy ale niestety nie zdazylam go kupic ale typ zostaje ten sam czyli Bugaboo cameleon3 .
Kurcze po przeczytaniu 20 stron zapomnialam co mialam wiecej napisac
Kolorowych snow chociaz pewnie wszystkie juz spicie...
Podziel się: