reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
nie doczytam tylu stron, nie ma szans
Młodamama trzymam kciuki!
Nowe mamy witam.

U mnie na obiad zupa ogórkowa i placki ziemniaczane z gulaszem. Wracam chyba do świata żywych, zaczyna mi się wszystko chcieć, sprzątam, gotuje, planuję i nawet zaczynam się rozglądać za rzeczami dla dziecka. Marazm minął, zaczynam wierzyć że wszystko będzie ok.
Poczułam się lepiej jak przestałam zażywać duphaston a zaczęłam łykać magnez - może to nie ma nic wspólnego ale tak sobie wmówiłam;-)
Mam nadzieję, że w przypływie tej nowej energii będę do Was zaglądać częściej i systematyczniej.
Pozdrawiam

Zgadzam się!
Duphaston to jest jakaś masakra ;) Przynajmniej na mnie wszystkie kuracje kuracje hormonalne wpływają destrukcyjnie :)

Dobra, Mąż zabrał dzieci, a ja siadam do pisania, bo mam trochę roboty.
Ale już ciemno! A jeszcze 18 nie ma! Zima idzie!

Mamusiu synka daj spokój, ty nic nie ruszaj i nie sprzataj, masz odpoczywać niech mąż po swojej mamusi posprząta:)

Moi teściowie w ogóle nie zadzwonili do mnie i nie pogratulowali mi obrony.. Jedynie co ich w życiu interesuje to latanie do kościoła i przyjaźń z księżmi ... Masakra jak mój mąż do nich dzwoni i pyta czemu się sami nie odezwą to mówią że przecież modlą się za nas.. :/:/ tragedia mama męża jest już na emeryturze i tak na nic czasu nie ma bo lata na wszystkie stowarzyszenia kościelne.. Chociaż ze swoją córką po godzinie gada codziennie.. Z jednej strony przykro ale z drugiej myślę sobie że dobrze że tak rzadko dzwoni bo wtedy pierwsze pytanie jakie pada to czy byliśmy w kościele :/ ja się śmieje że zobaczą moje dziecko dopiero wtedy jak będzie ukształtowane psychicznie bo już widzę jak psują dziecku głowę :/

Ja od 2 tyg biorę duphaston i nie wiem czy to przez to ale kość ogonowa mniej boli i mimo że zwykle też bardzo źle znoszę hormony to po no nich nie świruje

Młodamama trzymam kciuki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Gaga witaj!!

mamusiasynka tak to jest jedni chcą pomóc i na chęciach się kończy więcej przy tym "naszkodzą" ale chociaż chęci dobre.. dobrze, że już w domku na pewno jeszcze bardziej się poprawi synek będzie przy mamusi spokojniejszy i Ty przy tym też.

A ja jeszcze gorsza na antybiotyku coraz słabsza, ale przynajmniej mam czas Was dziewczyny czytać na bieżąco. Mąż pomaga właśnie poszedł do pracy, martwi się, kochany :) tak bym już chciała odzyskać formę! okna trzeba pomyć, któraś tu o tym pisała, mnie to jeszcze bardzie wkurza jak patrze przez nie z łóżka:(

pozdrawiam cieplutko, tak jak mam pod kołderką..

Do góry