reklama
mamusia synka
i córeczki
ja sie w spzitalu tez dowiedziałam ze na takim etapie ciazy to luteina juz na nic sie nie zzdaje, tylko wszytskie te ze skurczami, skracajaca sie szyjka mały luteine dopochwową...... czyli jednak cos daje jak ja kazą brac......progesteron pomaga w utrzymaniu ciazy.....
secreto pomodlili sie za twoja obrone, Bogu podziekowali ze sie obronilaś..... nie stresuj się, nic to nie da a tylko Tobie bedzie gorzej .......
jakas zblazowana jestem, na cos mam ochote i nie wiem na co..... chyba na placuszek tesciowej hihihihih
secreto pomodlili sie za twoja obrone, Bogu podziekowali ze sie obronilaś..... nie stresuj się, nic to nie da a tylko Tobie bedzie gorzej .......
jakas zblazowana jestem, na cos mam ochote i nie wiem na co..... chyba na placuszek tesciowej hihihihih
mlodamama21
Fanka BB :)
ja już po... płeć nieznana bo siedzi na dupce z nogami złożonymi...
baaardzo dzidz nie lubi usg bo mnie skopał niemiłosiernie przy badaniu..
tak jak mówił gin wczesniej to jedzie na urlop wiec kolejna wizyta jest u innego.. a usg 3d bedzie 26 jak juz wróci
dalej mam luteinę i duphaston..
przytyłam 1kg..
baaardzo dzidz nie lubi usg bo mnie skopał niemiłosiernie przy badaniu..
tak jak mówił gin wczesniej to jedzie na urlop wiec kolejna wizyta jest u innego.. a usg 3d bedzie 26 jak juz wróci
dalej mam luteinę i duphaston..
przytyłam 1kg..
Ostatnia edycja:
katrine
młodamamo to masz uparciucha w brzuszku ;-)
gaga witaj na marcówkach!
mamusiu synka dobrze, że już jesteś w domku. Odpoczywaj teraz.
secreto teściami się nie przejmuj! Moja też się nie interesowała moją obroną- ba nawet nie wiedziała, że ja studia skończyłam dopóki przez przypadek się nie dowiedziała... Ale ją to nie interesuje Kościół ale z kolei..... dyskoteki!!! O taką mam żwawą teściówkę ;-)
gaga witaj na marcówkach!
mamusiu synka dobrze, że już jesteś w domku. Odpoczywaj teraz.
secreto teściami się nie przejmuj! Moja też się nie interesowała moją obroną- ba nawet nie wiedziała, że ja studia skończyłam dopóki przez przypadek się nie dowiedziała... Ale ją to nie interesuje Kościół ale z kolei..... dyskoteki!!! O taką mam żwawą teściówkę ;-)
młodamama hehe wiem jakie to wkurzające ale najważniejsze, że jest w porządku możesz odetchnąć pewnie na następnej wizycie się ukaże u mnie też na połówkowym nie chciała pokazać bo miała nóżki koło krocza skulone ale lekarz zrobił przerwę trochę pochodziłam i zobaczył
katrine hehe to już wolałabym taką wyluzowaną bardziej bym się dogadała
katrine hehe to już wolałabym taką wyluzowaną bardziej bym się dogadała
mlodamama21 u mnie dzidziek podobnie bardzo się wierci na usg ciężko go pooglądać. i siedzi na dupce tyle że jak przebierał nogami to ginekolog dojrzał chłopca! Ale powiedział, ze na następnym usg potwierdzi jeszcze, ale nie nastawiam sie na zmianę płci, bo sama później dostrzegłam, że to chłopak i już. A mój się tak strasznie wierci naprawdę, nie czuję ale na usg to jakby adhd miał... boję się co będzie jak się urodzi taki niespokojny jak ja dam radę.. Wiem jak to jest czekać na płeć, ale spokojnie, jeszcze się nacieszymy, szczególnie jak dzidziusie będą już na świecie
mlodamama21
i dziękuję za kciuki itp! ;-)
właśnie wcinam napoleonkę giganta ja mam swoją spyrkę więc nie musze tyć;-) spadłam 1kg i teraz wyrównałam do wagi z pierwszej wizyty.. ale to i tak ponad 60kg
nie udało mi się lutki kupić.. mogę wypić 3ci duphaston za to?
właśnie wcinam napoleonkę giganta ja mam swoją spyrkę więc nie musze tyć;-) spadłam 1kg i teraz wyrównałam do wagi z pierwszej wizyty.. ale to i tak ponad 60kg
nie udało mi się lutki kupić.. mogę wypić 3ci duphaston za to?
reklama
Podziel się: