reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

A za nami pierwszy wypad na sanki ;) ale mala miala frajde byc pierwszy raz na sniegu ;)) az serce sciska jak widzi sie tak szczesliwe dziecko <3

Joasia mam jeszcze pytanie bo kurtki nie mierzylam tylko przeszlam obok a pozniej na stronie wpadla mi w oko. Jest to typowa ciazowka? Czy np dalo by rade tez bez brzuszka?? U mnie w sumie zima do maja to jezcze pierwsze z 3msc mi sie przyda po porodzie ;)

reklama
Witam was weekendowo!

mamusia synka Trzymam mocno kciuki, żeby było wszystko w porzadku!!!!

kainkas podziwiam, ze jeszcze pracujesz! Ja nie dałabym rade, no ale u mnie co chwile cos się dzieje,…

secreto Gratuluje!!!! :-)

Jeśli chodzi o kurtke zimowa, to ja kupilam na Happymum.pl plaszcz zimowy w zakładce outlet i kosztowala 170 zl. Jest spoko, bo w ramionach ladnie lezy a jest miejsce na brzuszek i mysle, ze da się w niej chodzic tez po ciazy. Jedyny problem to to ze nie jest bardzo gruba, wiec jak będzie bardzo zimno mogę troche marznac, no ale może razem z ponczem będzie ok. ;-)Jak nie to wtedy będę myslec.

igem zycze zdrowka!!! Gratuluje synka!!! Gratuluje takze napisania pracy i kciuki za obrone już dzis! :-) Ja nadal nie napisałam swojej, ale zostal mi termin przesuniety i mam pol roku czasu. Mam nadzieje ze uda mi się w tym roku jeszcze całość oddac i obrone mieć jeszcze przed porodem. Może jak zobacza taki wielki brzuch na obronie to mnie laskawie puszcza hehe ;-)

Nikusia82 Gratuluje 20!!!! :-)

Joasia Gratuluje nowego autka!!! :tak:

Co do finansow, u nas tez nie jest latwo, bo tak naprawde tylko ja pracuje. Mój maz jest rolnikiem i pomaga swoim rodzica i czasami jest z tego jakas kasa a czasami nie. Na remont tez musieliśmy wziasc kredyt na 5 lat, no ale na razie dajemy rade i mam nadzieje ze tak zostanie, bo dla maleństwa na razie nie mamy nic! Ale mysle, ze dostaniemy jakies ubranka od rodziny, bo i z mojej strony i ze strony mojego już maja dzieci. Zawsze to troche lzej będzie. :tak:

U nas wczoraj był fachowiec od tego naszego remontu i do srody ma przesłać projekt z kosztorysem. Jeśli wszystko będzie dobrze i nie za drogo to remont zaczynamy od początku listopada i będzie trwal około 3 tygodnie, a pozniej już tylko meble i sprzęt to kuchni i będzie idealnie! :tak:

Wzielo mnie jakos tak na pieczenie! Dzis już upieklam bulki rano i mam jeszcze zamiar zrobic w-z i rogaliki topione z dzemem.

zbadali mnie, zrobili usg ale lekarz mruk i nic nie wiem, dostałam kroplówkę z magnezem i leze....................powiedział tylko, ze szyjka krotka i miękka ale nie ma tragedii ( chyba przyjechałam po to żeby nie było tragedii) jak się czegoś dowiem to dam znac ...

mam internet to będę w kontakcie z Wami

dzięki za kciuki!

Mamusiu _synka dobrze że nic się nie dzieje a weekend to tak jest w tych szpitalach że ciezko czegokolwiek się dowiedzieć
Jeśli chodzi o rzeczy dla małego to nie mam nic ale ja nie mam zamiaru przesadzac z zakupami -tylko to co konieczne. Wózek to chyba po porodzie kupimy my chcemy taki mały żeby się wszędzie mieścił i myślę o chicco. Ale to jeszcze jest czas:-)mam nadzieję

Hej dziewczyny:)
Mamusia synka tzrymaj się dzielne będzie wszytko ok. Mam nadzieje że szybko wyjdziesz.

Aneta te kurtki mają pasek tak że pewnie się da w nich pochodzić te pierwsze miesiące po porodzie.

Ja czekam na gosci mają być 2 albo 3 dni.

reklama
Do góry