Witam was weekendowo!
mamusia synka Trzymam mocno kciuki, żeby było wszystko w porzadku!!!!
kainkas podziwiam, ze jeszcze pracujesz! Ja nie dałabym rade, no ale u mnie co chwile cos się dzieje,…
secreto Gratuluje!!!! :-)
Jeśli chodzi o kurtke zimowa, to ja kupilam na Happymum.pl plaszcz zimowy w zakładce outlet i kosztowala 170 zl. Jest spoko, bo w ramionach ladnie lezy a jest miejsce na brzuszek i mysle, ze da się w niej chodzic tez po ciazy. Jedyny problem to to ze nie jest bardzo gruba, wiec jak będzie bardzo zimno mogę troche marznac, no ale może razem z ponczem będzie ok. ;-)Jak nie to wtedy będę myslec.
igem zycze zdrowka!!! Gratuluje synka!!! Gratuluje takze napisania pracy i kciuki za obrone już dzis! :-) Ja nadal nie napisałam swojej, ale zostal mi termin przesuniety i mam pol roku czasu. Mam nadzieje ze uda mi się w tym roku jeszcze całość oddac i obrone mieć jeszcze przed porodem. Może jak zobacza taki wielki brzuch na obronie to mnie laskawie puszcza hehe ;-)
Nikusia82 Gratuluje 20!!!! :-)
Joasia Gratuluje nowego autka!!!
Co do finansow, u nas tez nie jest latwo, bo tak naprawde tylko ja pracuje. Mój maz jest rolnikiem i pomaga swoim rodzica i czasami jest z tego jakas kasa a czasami nie. Na remont tez musieliśmy wziasc kredyt na 5 lat, no ale na razie dajemy rade i mam nadzieje ze tak zostanie, bo dla maleństwa na razie nie mamy nic! Ale mysle, ze dostaniemy jakies ubranka od rodziny, bo i z mojej strony i ze strony mojego już maja dzieci. Zawsze to troche lzej będzie.
U nas wczoraj był fachowiec od tego naszego remontu i do srody ma przesłać projekt z kosztorysem. Jeśli wszystko będzie dobrze i nie za drogo to remont zaczynamy od początku listopada i będzie trwal około 3 tygodnie, a pozniej już tylko meble i sprzęt to kuchni i będzie idealnie!
Wzielo mnie jakos tak na pieczenie! Dzis już upieklam bulki rano i mam jeszcze zamiar zrobic w-z i rogaliki topione z dzemem.