reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

A za nami pierwszy wypad na sanki ;) ale mala miala frajde byc pierwszy raz na sniegu ;)) az serce sciska jak widzi sie tak szczesliwe dziecko <3

Joasia mam jeszcze pytanie bo kurtki nie mierzylam tylko przeszlam obok a pozniej na stronie wpadla mi w oko. Jest to typowa ciazowka? Czy np dalo by rade tez bez brzuszka?? U mnie w sumie zima do maja to jezcze pierwsze z 3msc mi sie przyda po porodzie ;)

reklama
Witam was weekendowo!

mamusia synka Trzymam mocno kciuki, żeby było wszystko w porzadku!!!!

kainkas podziwiam, ze jeszcze pracujesz! Ja nie dałabym rade, no ale u mnie co chwile cos się dzieje,…

secreto Gratuluje!!!! :-)

Jeśli chodzi o kurtke zimowa, to ja kupilam na Happymum.pl plaszcz zimowy w zakładce outlet i kosztowala 170 zl. Jest spoko, bo w ramionach ladnie lezy a jest miejsce na brzuszek i mysle, ze da się w niej chodzic tez po ciazy. Jedyny problem to to ze nie jest bardzo gruba, wiec jak będzie bardzo zimno mogę troche marznac, no ale może razem z ponczem będzie ok. ;-)Jak nie to wtedy będę myslec.

igem zycze zdrowka!!! Gratuluje synka!!! Gratuluje takze napisania pracy i kciuki za obrone już dzis! :-) Ja nadal nie napisałam swojej, ale zostal mi termin przesuniety i mam pol roku czasu. Mam nadzieje ze uda mi się w tym roku jeszcze całość oddac i obrone mieć jeszcze przed porodem. Może jak zobacza taki wielki brzuch na obronie to mnie laskawie puszcza hehe ;-)

Nikusia82 Gratuluje 20!!!! :-)

Joasia Gratuluje nowego autka!!! :tak:

Co do finansow, u nas tez nie jest latwo, bo tak naprawde tylko ja pracuje. Mój maz jest rolnikiem i pomaga swoim rodzica i czasami jest z tego jakas kasa a czasami nie. Na remont tez musieliśmy wziasc kredyt na 5 lat, no ale na razie dajemy rade i mam nadzieje ze tak zostanie, bo dla maleństwa na razie nie mamy nic! Ale mysle, ze dostaniemy jakies ubranka od rodziny, bo i z mojej strony i ze strony mojego już maja dzieci. Zawsze to troche lzej będzie. :tak:

U nas wczoraj był fachowiec od tego naszego remontu i do srody ma przesłać projekt z kosztorysem. Jeśli wszystko będzie dobrze i nie za drogo to remont zaczynamy od początku listopada i będzie trwal około 3 tygodnie, a pozniej już tylko meble i sprzęt to kuchni i będzie idealnie! :tak:

Wzielo mnie jakos tak na pieczenie! Dzis już upieklam bulki rano i mam jeszcze zamiar zrobic w-z i rogaliki topione z dzemem.

zbadali mnie, zrobili usg ale lekarz mruk i nic nie wiem, dostałam kroplówkę z magnezem i leze....................powiedział tylko, ze szyjka krotka i miękka ale nie ma tragedii ( chyba przyjechałam po to żeby nie było tragedii) jak się czegoś dowiem to dam znac ...

mam internet to będę w kontakcie z Wami

dzięki za kciuki!

Mamusiu _synka dobrze że nic się nie dzieje a weekend to tak jest w tych szpitalach że ciezko czegokolwiek się dowiedzieć
Jeśli chodzi o rzeczy dla małego to nie mam nic ale ja nie mam zamiaru przesadzac z zakupami -tylko to co konieczne. Wózek to chyba po porodzie kupimy my chcemy taki mały żeby się wszędzie mieścił i myślę o chicco. Ale to jeszcze jest czas:-)mam nadzieję

Hej dziewczyny:)
Mamusia synka tzrymaj się dzielne będzie wszytko ok. Mam nadzieje że szybko wyjdziesz.

Aneta te kurtki mają pasek tak że pewnie się da w nich pochodzić te pierwsze miesiące po porodzie.

Ja czekam na gosci mają być 2 albo 3 dni.

reklama
Do góry