reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

hej
u nas ulewaaaaaa, nie pojechalimy do przedszkola bo leje, ze masakra :-( wyjsc z domu sie nie chce...

Ewa
a u nas panuje jakis wirus i duzo dzieci ma zaropiałe oczy, nawet mojego m zaczeło cos łapać ale sie wyłgał......
ja mam hemoglobine 11,3 a hematokryt 33 a obok pisza normy ze od 38 wiec troszke slabo :-( bede sie bronic przed zelazem ze wzgledu na te qpe nieszczesna.......a co robicie z dzieciakami na czas wesela????

reklama
Mamusia, dzieciaki idą z nami, a koło 19-20 odwozimy ich do moich Rodziców, usypiamy i wracamy.
Franek już tam spał sam, dla Nuśki to nowość i trochę się boję, bo jej czwórki idą i marudzi strasznie, ale najwyżej Mama się z nią położy. Dadzą radę ;) W końcu Dziadkami są, to niech się męczą ;)

Chciałam iść do okulisty na szybko, ale zaczerwienienie mija, ropy nie mam, tylko świąd został i lekkie pieczenie. Podejrzewam stare soczewki i wysuszenie oka. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej :/ Oby, bo ja nienawidzę okularów :/

Ewciu mam nadzieję, że oczka się unormują i będziesz się dobrze bawić:) kurde 2gi dzień wstałam z córką o 8,30:laugh2: kaszlemy sobie we dwie na zmienę..

ale u nas pogoda wstrętna, szaro, wiatr i zimno..

Witam piątkowo:)
Ewa znam to ja też czasem soczewki przenoszę a okularów nie lubię. Może przemyj oczy wacikiem z czarną zwykłą herbatą powinno pomóc i jakieś krople nawilżające.

Przed nami dziś zakup samochodu i formalności z tym związane a od jutra goście. Musze się zabrać do prac domowych a nie chce mi się strasznie.

witam się na szybko przy śniadaniu. Zaraz jadę uczłowieczyć się trochę u fryzjera, bo już dwa miesiące nie byłam prawie.
ewo, tarto-burger pycha, pewnie niebawem będzie powtórka. A masz inne słone tarty?

Joasia, właśnie parzę herbatę :)

Młodamamo, o 8.30 i narzekasz?:p Ja codziennie o 6.30 na nogach :/ A w zasadzie na rzęsach, bo zanim się dobudzę, to trochę mija ;)

Mamusia, plan pierwotny był taki, że Dziadkowie po dzieci przyjeżdżają i sami je kąpią i usypiają, ale spękali ;P

dzień dobry :-)
U nas leje od rana... a ja miałam w planie umycie okien w salonie :baffled:... no cóż...poczekają do najbliższej ładnej pogody :tak:
Muszę się Wam pochwalić... :sorry: zepsułam tatusiowi wczoraj samochód...znaczy się jak z młodą wracałyśmy z Kościoła to zepsułam boczną szybę...otworzyłam i za cholerę nie chciała się zamknąć... zimno jak w psiarni a my oczywiście z otwartym na oścież oknem... a jak...:confused2:
Dziś liczę na to, że przestanie padać, cholerna szyba sama się naprawi...nienawidzę tej elektroniki :crazy:...albo nie będę musiała nigdzie jechać :happy:... albo cud...albo mąż:eek:...no wyjść troszkę jest :-)

U nas młody dokazuje... no boskie są te kopniaki...a i pochwalę się bo mammy już praktycznie całą wyprawkę...
Brakuje mi koszul nocnych i biustonoszy :-) Kupowanie co miesiąc czegoś przyniosło rezultat... Do marca powinnam na spokojnie wszystko mieć :-)

reklama
malpawzoo - gratki po wizycie! mam nadzieję,że też usłyszę same dobre wieści na mojej...ale muszę poczekać jeszcze do 29 października :confused2:
ewa86 - może spróbuj zrobić sobie okłady z mocnej esencji z czarnej herbaty? mi to pomaga zazwyczaj. Tylko żeby za gorąca nie była, ciepła-ale nie gorąca.
mamusia synka - u nas też pogoda wredna,zaraz na zajęcia muszę się zbierać a nie chce mi się nosa za drzwi wychylać..

U mnie jednak kroi się remont. Będziemy całkiem zmieniać kuchnię. Mieliśmy to robić w przyszłym roku albo później nawet,ale chyba teraz się zdecydujemy - potem będzie tylko trudniej. Narazie trzeba zrobić plany,wszystko dobrze policzyć, pomierzyć. W niedzielę jadę do IKEi obadać kuchnie modułowe.

Do góry