Marcia, a moim zdanniem dziecko sie przestraszylo twojego krzyku
oststnio mama do mnie krzyknela, a nie wiedziala ze za nia stoje, to takiego kopa dostalam jak nie wiem...
Ja juz mowie do brzucha, nieraz w sklepie jak jestem to sie pytam co bys zjadla Sloneczko? Albo cos w tym stylu, ludzie na mnie patrza zezdumieniem, ale jak widza brzuch to usmiechaja sie
Mnie tez cos tam boli, cos tam koli, ale jak nie ma krwawien to jest dobrze i jestem spokojna. Ostatnio czuje jakbym miala drewniany kolek w ci...e, ale wiem ze to normalne, twk samo jak bol plecow, jelit czy to ogolnie brzucha, bol macicy. Ciaza to nie o tsk o dziecko fajnie wszystko dobrze, nic nie boli, trzeba trocje pocierpiec. Bratowa jest za granica i zawsze mi to mowi i jestem spokojna. Za grsnica nie ma zadnych witamin, nie ma co chwile usg i wszystko jest okej.
Odchudzanie, ja dokladnie rok temu zsczelam trovhe cwiczyc i biegalam na biezni codziennie przez 30 mimut, pozniej dalam sobie spokoj. W nowym roku od stycznia codziennie robilam jakies 6 km szybkim marszem, jak moj przyjechal na swieta wielkanocne zza granicy, to w szoku byl, tsk schudlam. Po prostu mniej jesc i chodzic duzo, na mnie to dziala. A jak bylam za grsnica po swietach i pracowalam to juz calkiem schudlam, zabraklo mi doslownie 4 kg do celu. Ale przestal, bo zaszlam w ciaze. I nie cwiczylam nawet brzuszkow, tylko chodzenie i mniej jesc, to jest dla mnie dobre.