reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Mamusia synka, uważaj na siebie! A jak u Ciebie sprawa cukru? Zmierz może sobie poziom glukozy... Takie sytuacje zaraz mi się właśnie z tym kojarzą.

Odnośnie kąpiel - moja dwójka była kąpana począwszy od doby po porodzie. Codziennie rano przychodziła położna i hurtowo myła wszystkie bobasy (na sali, pod czujnym okiem mam). Robiła to tak sprawnie, że dzieciaki nie zdążyły zapłakać ;) Syn był strasznym alergikiem (jest wciąż) i miał zalecone kąpiele w Oilatum - zawsze położna przychodziła z tym specyfikiem i nie było problemu. Dzięki temu szybko zniknęły problemy skórne (leżałam po porodzie 5 dni - żółtaczka).

mamusiu odpocznij sobie dzisiaj..

co do myszy.. w piwnicy ok bywają co rok i co rok się ich skutecznie i szybko pozbywam ale w domu? chyba bym nie zasnęła! raz mi w lecie przez drzwi balkonowe wszedł taki mały żuczek i w nocy coś szurało i stukało pod łóżkiem a on do reklamówki wszedł.. ja całą noc nie spałam, że to mysz:-D myślałam, że mnie mąż skasuje zaraz:-D a tu robaczek malutki się okazał..

a mnie dzis tak naciąga, że masakra a dopiero co zjadłam i antybiotyk wypiłam więc leże i czekam aż się wchłonie..

kciuki za wizyty!!!!

ja dziś na obiad będę robić buraczki z chrzanem , ziemniaki i kotleciki z kurczaka...o ile mi przejdzie..

hej,
Wlasnie z pracy wrocilam,
zmeczona troszke, wiec tylko szybciutko pozdrawiam 3 mam za wizyty&&&&

i wprowadzilam Was w blad z tym szpitalem kiedy sie u mnie wychodzi, bo dzisiaj mi dziewczyna mowila ze zostawiaja jednak dobe i jak jest wszystko dobrze, to wychodzisz i polozna przychodzi so Ciebie- to jest po sn, po cesarce nie wiem ile ;-)

mamusiasynka uwazaj na siebie! Dobrze, ze sie nic nie stalo:tak:

Pisze tego posta drugi raz, bo jak zaczelam pisac, to w ogole nie zauwazylam....a tu mi sie literowka cひゃchyba na chinski:eek: przestawila i wygladalo to tak
xfyふ cfgにじばcz
っっく歯ヴェネツィア:baffled:

Ide jesc lakse!!!!
milego dnia buziaki;-)

Oj, Mamusia, uważaj na siebie.
U mnie takie omdlenia się pojawiają, jak mi morfologia na łeb leci. A koło połowy ciąży wyniki zazwyczaj najgorsze. Ja już teraz mam żelazo przepisane, bo hematokryt grubo poniżej normy, a hemoglobina w dolnej granicy.

Witam w ten ponury dzień.
Mamusia mi po pobraniu krwi tez czasem jest słabo - może to od tego?
Koreczek ale rozbawiła mnie historia z myszą i kotkiem, szczególnie z tym kotkiem - dzięki!

Trzymam kciuki za wizyty &&&&&&
Moja za dwa tygodnie, a dzidzie ostatnio widziałam 10 września....

Czy któraś ma sprawdzony przepis na muffinki, byleby nie za suche?

reklama
a wiecie, że jakby przyjechało pogotowie to mogliby mi zabrac prawo jazdy :szok::szok::szok::szok::szok::szok: tzn nie lekarze tylko oni muszą informować wydział komunikacji o omdleniach kierowców :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: i musiałabym przedstawiac dokumenty, ze nie mam padaczki ............... chory kraj................

Do góry