reklama
Mamusia synka, uważaj na siebie! A jak u Ciebie sprawa cukru? Zmierz może sobie poziom glukozy... Takie sytuacje zaraz mi się właśnie z tym kojarzą.
Odnośnie kąpiel - moja dwójka była kąpana począwszy od doby po porodzie. Codziennie rano przychodziła położna i hurtowo myła wszystkie bobasy (na sali, pod czujnym okiem mam). Robiła to tak sprawnie, że dzieciaki nie zdążyły zapłakać Syn był strasznym alergikiem (jest wciąż) i miał zalecone kąpiele w Oilatum - zawsze położna przychodziła z tym specyfikiem i nie było problemu. Dzięki temu szybko zniknęły problemy skórne (leżałam po porodzie 5 dni - żółtaczka).
Odnośnie kąpiel - moja dwójka była kąpana począwszy od doby po porodzie. Codziennie rano przychodziła położna i hurtowo myła wszystkie bobasy (na sali, pod czujnym okiem mam). Robiła to tak sprawnie, że dzieciaki nie zdążyły zapłakać Syn był strasznym alergikiem (jest wciąż) i miał zalecone kąpiele w Oilatum - zawsze położna przychodziła z tym specyfikiem i nie było problemu. Dzięki temu szybko zniknęły problemy skórne (leżałam po porodzie 5 dni - żółtaczka).
mamusia synka
i córeczki
babygg ale ja zjadłam kanapkę bo miałąm tylko orfologię, hiv i mocz, nie wiem co mi się stało jakoś mnie tak skołowało........
mlodamama21
Fanka BB :)
mamusiu odpocznij sobie dzisiaj..
co do myszy.. w piwnicy ok bywają co rok i co rok się ich skutecznie i szybko pozbywam ale w domu? chyba bym nie zasnęła! raz mi w lecie przez drzwi balkonowe wszedł taki mały żuczek i w nocy coś szurało i stukało pod łóżkiem a on do reklamówki wszedł.. ja całą noc nie spałam, że to mysz myślałam, że mnie mąż skasuje zaraz a tu robaczek malutki się okazał..
a mnie dzis tak naciąga, że masakra a dopiero co zjadłam i antybiotyk wypiłam więc leże i czekam aż się wchłonie..
kciuki za wizyty!!!!
ja dziś na obiad będę robić buraczki z chrzanem , ziemniaki i kotleciki z kurczaka...o ile mi przejdzie..
co do myszy.. w piwnicy ok bywają co rok i co rok się ich skutecznie i szybko pozbywam ale w domu? chyba bym nie zasnęła! raz mi w lecie przez drzwi balkonowe wszedł taki mały żuczek i w nocy coś szurało i stukało pod łóżkiem a on do reklamówki wszedł.. ja całą noc nie spałam, że to mysz myślałam, że mnie mąż skasuje zaraz a tu robaczek malutki się okazał..
a mnie dzis tak naciąga, że masakra a dopiero co zjadłam i antybiotyk wypiłam więc leże i czekam aż się wchłonie..
kciuki za wizyty!!!!
ja dziś na obiad będę robić buraczki z chrzanem , ziemniaki i kotleciki z kurczaka...o ile mi przejdzie..
hej,
Wlasnie z pracy wrocilam,
zmeczona troszke, wiec tylko szybciutko pozdrawiam 3 mam za wizyty&&&&
i wprowadzilam Was w blad z tym szpitalem kiedy sie u mnie wychodzi, bo dzisiaj mi dziewczyna mowila ze zostawiaja jednak dobe i jak jest wszystko dobrze, to wychodzisz i polozna przychodzi so Ciebie- to jest po sn, po cesarce nie wiem ile ;-)
mamusiasynka uwazaj na siebie! Dobrze, ze sie nic nie stalo
Pisze tego posta drugi raz, bo jak zaczelam pisac, to w ogole nie zauwazylam....a tu mi sie literowka cひゃchyba na chinski przestawila i wygladalo to tak
xfyふ cfgにじばcz
っっく歯ヴェネツィア
Ide jesc lakse!!!!
milego dnia buziaki;-)
Wlasnie z pracy wrocilam,
zmeczona troszke, wiec tylko szybciutko pozdrawiam 3 mam za wizyty&&&&
i wprowadzilam Was w blad z tym szpitalem kiedy sie u mnie wychodzi, bo dzisiaj mi dziewczyna mowila ze zostawiaja jednak dobe i jak jest wszystko dobrze, to wychodzisz i polozna przychodzi so Ciebie- to jest po sn, po cesarce nie wiem ile ;-)
mamusiasynka uwazaj na siebie! Dobrze, ze sie nic nie stalo
Pisze tego posta drugi raz, bo jak zaczelam pisac, to w ogole nie zauwazylam....a tu mi sie literowka cひゃchyba na chinski przestawila i wygladalo to tak
xfyふ cfgにじばcz
っっく歯ヴェネツィア
Ide jesc lakse!!!!
milego dnia buziaki;-)
Oj, Mamusia, uważaj na siebie.
U mnie takie omdlenia się pojawiają, jak mi morfologia na łeb leci. A koło połowy ciąży wyniki zazwyczaj najgorsze. Ja już teraz mam żelazo przepisane, bo hematokryt grubo poniżej normy, a hemoglobina w dolnej granicy.
U mnie takie omdlenia się pojawiają, jak mi morfologia na łeb leci. A koło połowy ciąży wyniki zazwyczaj najgorsze. Ja już teraz mam żelazo przepisane, bo hematokryt grubo poniżej normy, a hemoglobina w dolnej granicy.
AnetaNorwegia
Ozila a Ty skad jestes???
jaspis
Witam w ten ponury dzień.
Mamusia mi po pobraniu krwi tez czasem jest słabo - może to od tego?
Koreczek ale rozbawiła mnie historia z myszą i kotkiem, szczególnie z tym kotkiem - dzięki!
Trzymam kciuki za wizyty &&&&&&
Moja za dwa tygodnie, a dzidzie ostatnio widziałam 10 września....
Czy któraś ma sprawdzony przepis na muffinki, byleby nie za suche?
Mamusia mi po pobraniu krwi tez czasem jest słabo - może to od tego?
Koreczek ale rozbawiła mnie historia z myszą i kotkiem, szczególnie z tym kotkiem - dzięki!
Trzymam kciuki za wizyty &&&&&&
Moja za dwa tygodnie, a dzidzie ostatnio widziałam 10 września....
Czy któraś ma sprawdzony przepis na muffinki, byleby nie za suche?
reklama
mamusia synka
i córeczki
a wiecie, że jakby przyjechało pogotowie to mogliby mi zabrac prawo jazdy tzn nie lekarze tylko oni muszą informować wydział komunikacji o omdleniach kierowców i musiałabym przedstawiac dokumenty, ze nie mam padaczki ............... chory kraj................
Podziel się: