reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

hej,
u nas dobrze, chociaż słabo się czuję dzisiaj i całe do południa przespałam. Później byliśmy na placu zabaw i w sumie wróciliśmy dopiero pół godziny temu.
mamusia synka, a ja dzisiaj znalazłam wózki z obiciem które mi się podoba, chociaż dalej podtrzymuję że wózka nie chcę. No i sam wózek to chyba nie bardzo na polskie chodniki Products | CYBEX by Jeremy Scott
ewula, ja mam przepis na owsiane i tam można dodać jakieś rodzynki, żurawiny, albo orzechy. Chcesz?
koreczek, dobrze że już w domu

idę w domu coś porobić póki Ignacy ogląda komiksy.

reklama
Ja drzemke zaliczylam bo w taka pogode to tylko spac .

doszlam do wniosku ze nie moge za duzo stosowac lutki dowcipnej bo do tej pory to rano 5 pod jezyk a wieczorem 5 dowcipnie ale ze mnie trzesie juz od smaku lutki to dzisiaj zaaplikowalam se 5 rano dowcipnie i tak jak by moja pochwa mowi bleee mam mokro w majtkach ale przez te wzmozone "oczyszczgnie pochwy" to jeszcze jakies zalegle brudki wylaza no i jestem skazana na ten wspanialy smak:no:

wiesz co ja zanim sobie rano zaaplikuje to staram sie poczekac az wieczone wypłyną.. robie śniadanko, herbetkę myję się i kładę na godzinkę by włożyc tebletki..bo jak sie skumuluje wszystko to tez się leje wszystko.. az sie ledwo od bielizny idzie oderwać...

hej

witam nową mamusie!!!

u nas dziś fajna pogoda była więc porobiłam pranko i pół dnia przesiedziałyśmy z Olką na placu :) a mój mąż teraz ostro sie wziął za szukanie wózków.... przy pierwszym nie był tak zaangażowany jak teraz..... pewnie dlatego, że teraz to syn ma być :p

Ostatnia edycja:
Heja :tak:
Przetrwałam dzisiejszy dzień :happy: i stwierdzam, że BOSKO JEST BYĆ NA L4 :happy:

Ja dzięki Bogu mam coraz mniejsze dawki leków. Teraz to na prawdę wersja mini no ale przez pierwsze tyg 11 różnych kilka i to kilka razy dziennie plus Clexane :baffled:

Ja za wózkiem też patrzę ale jednak allegro albo tablica bo są fajne ogłoszenia. I nasz wybranek chodzi stosunkowo nie drogo bo już od 400 zł czasem nawet z fotelikiem i bazą.... czekam na kasę i okazję :confused2::happy:

A teraz myślę nad komodą :baffled: i coś mi się zdaje, że lokalny stolarz będzie miał robotę :-)

Hej:)
Dziewczyny ja puki co może to dziwnie zabrzmi ale jeszcze nie czuję tej ciąży... może jak zacznę się interesować wyprawką... nie wiem na razie jakoś tak nie czuję tego, mąż tez się śmieje że jeszcze nie wierzy że bedzie druga mała zaraza:-p:-) Może jak brzuch stanie się bardziej widoczny. Puki co to przygotowuję jakieś małe urodzinki dla córci, myślę nad prezentem i tortem.

Ja tez musze sie rozejrzec za meblami dla synusia tzn. Lozeczko, komoda, przewijak itd. Ale jeszcze obiecalam corci ze tez jej pokoj odnowimy i zmienimy meble wiec poki co maz musi wziasc sie do roboty i zabudowac jej szafe i musze sie rozejrzec za naroznikiem bo Pati ma pokoj zlozony z dwoch czesci takiej sypialnianej i wiekszej z szafa i biurkiem ale w tej mniejszej ma lozko takie sypialniane i jak teraz przychodza kolezanki i koledzy to nie bradzo jest gdzie siedziec wiec w tej mniejszej czesci zrobimy taka garderobe a w drugiej kupimy naroznik i moze jakies nowe meble zeby sie nie czula ze wszysko dla malucha

reklama
alesia, skoro sprawdzony to poproszę :)

Poszłam dziś do reala po olej (nic więcej nie kupowałam, a tam kolejki po 10 osób), a że byłam już w dusznej aptece i w niej sapałam to stwierdziłam a co tam - idę do kasy pierwszeństwa. Pierwszy raz wykorzystam ciążę i pewnie długo tego znów robić nie będę. Wisi nad kasą, ze osoby z małymi dziećmi, niepełnosprawni i kobiety w widocznej ciąży wchodzą bez kolejki, oczywiście sznur ludzi, że nie idzie się przepchać, to podchodzę do pani od drugiej strony, staję bokiem do niej i pytam czy już wystarczająco widoczna, czy jeszcze za mała :p Zakupy i płatność zajęły mi 3 minuty :p

Do góry