reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

hej dziewczynki:-)moj tez wychodzil do pracy i po spaniu:-) rano byl pawianik,,powrocilo mi kilka dni temu... nie wiem moze juz dziecko naciska. teraz zajadam sniadanko:)
wczoraj odbylo sie polowkowe,jestem troszke zawiedziona.zepsul im sie sprzet i robili na troche gorszym,nie bylo mozliwosci nagrania na płytke,a chcialam miec pamiatke ,do tego m nie bylo ze mna. nie bylo rowniez przelacznika na 3 D,wogole wiecej widzialam na usg w 12 tyg niz teraz.dosłownie.
ale przjdzmy do dzieciaczka na 99% DZIEWCZYNKA:-) 100 bedzie w dniu porodu:) dzieciaczek zdrowy,wagi nie znam,tysiac parametrow nie wiem ktora to waga:) mala nie dawala wogole sie zbadac,lezalam jakies 50 min zeby mozna bylo zbadac serduszko,badal na raty,bo robila fikolki:-)mam napisane ze trudna ocena diagnostyczna ze wzgledu na ulozenie.ostatnie 5 min przekrecila sie na odpowiednie mniejse wiec lekarz troche podgonil. martwi mnie jedynie "zwapnienie na serduszku"- mam napisane " w trakcie badania uwidoczniono bright spot w lewej komorze serca". powiedzial ze najprawdopodobnie przechodzilam jakas chorobe,wystarczy katar i bol gardla. 2 yg temu bylam wlasnie przeziebiona. nie spodziewalam sie ze takie drobne chorobsko wplywa na dzieciaczka:( podobno powinno znikanac w ciagu 3-4 tyg.
moj m wroci dopiero jutro wiec jade zaraz do domku::-)
Pozdrawiam Was i milego dnia a wizytujacym samych dobrych wiesci;-)

moja tez takie miała... samo się rozeszło...
gratuluję córeczki!:)

a ja nie wiem kiedy bede mieć to badanie bo mojego gin ponoć cały listopad nie ma! a gdzies by chyba wtedy wypadało...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczątka:)

Guziczek witaj wśród marcowych mam:)
Mouse gratuluję wizyty i dziewczynki:)
Ewa86 ach to oczekiwanie na wizytę - ja mam dziś na 16.30 usg genetyczne.
U nas w sumie z małym wszystko ok i jako tako wskazań do genetycznego nie ma ale stwierdziliśmy z A. że skoro jest taka możliwość to przebadamy naszego Gwiazdora pod każdym kątem tak nawet dla świętego spokoju.

Pozdrawiam cieplutko bo u mnie dziś straszna szaruga od rana.

Od dziś już oby z górki - przeskakujemy na 21 tydzień powoli :)

Koreczek no właśnie o to chodzi. U mnie koszt takiego badania to ok.200 zł - nie wiem czy to dużo czy nie, ale nasz spokój jest chyba bezcenny. Poza tym jak to mówiłam mojej mamie bo ona oczywiście: " a po co Wam takie badania, a szukacie problemów", skoro jest taka możliwość teraz to czemu tego nie robić. W dawnych czasach czegoś takiego nie było a teraz - skoro ktoś to wymyślił to chyba miał w tym jakiś cel. Zatem byle do popołudnia :)

Hej Kobietki:)
Mouse szkoda że ten sprzęt nie działał no ale najważniejsze że dziewczynka zdrowa a serduszko napewno z pare tygodni będzie bez zmian jak tak mówił. Gratulacje.

Ewa Kulka to trzymam &&&&&&&&& za wizyty.

Marcia no to masz troche na głowie teraz.

U nas drugi dzien poszukiwan samochodu dla mnie i mam być zebrana gotowa bo w każdej chwili mąż może wpaść i powiedzieć że jedziemy coś oglądać a ja sie zebrać noe mogę i nadal w piżamie:zawstydzona/y:.

Życzę wam miłego dnia:-)

Joasia, drugi dzień i już oglądacie? U nas Mąż zazwyczaj pierwsze dwa tygodnie spędza na forach internetowych, przeczesując wszystkie informacje o wszystkich modelach :D

Kulka, o proszę! Nie wiedziałam, że tak późno genetyczne można robić :)

reklama
Do góry