reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

hej dziewczynki:-)moj tez wychodzil do pracy i po spaniu:-) rano byl pawianik,,powrocilo mi kilka dni temu... nie wiem moze juz dziecko naciska. teraz zajadam sniadanko:)
wczoraj odbylo sie polowkowe,jestem troszke zawiedziona.zepsul im sie sprzet i robili na troche gorszym,nie bylo mozliwosci nagrania na płytke,a chcialam miec pamiatke ,do tego m nie bylo ze mna. nie bylo rowniez przelacznika na 3 D,wogole wiecej widzialam na usg w 12 tyg niz teraz.dosłownie.
ale przjdzmy do dzieciaczka na 99% DZIEWCZYNKA:-) 100 bedzie w dniu porodu:) dzieciaczek zdrowy,wagi nie znam,tysiac parametrow nie wiem ktora to waga:) mala nie dawala wogole sie zbadac,lezalam jakies 50 min zeby mozna bylo zbadac serduszko,badal na raty,bo robila fikolki:-)mam napisane ze trudna ocena diagnostyczna ze wzgledu na ulozenie.ostatnie 5 min przekrecila sie na odpowiednie mniejse wiec lekarz troche podgonil. martwi mnie jedynie "zwapnienie na serduszku"- mam napisane " w trakcie badania uwidoczniono bright spot w lewej komorze serca". powiedzial ze najprawdopodobnie przechodzilam jakas chorobe,wystarczy katar i bol gardla. 2 yg temu bylam wlasnie przeziebiona. nie spodziewalam sie ze takie drobne chorobsko wplywa na dzieciaczka:( podobno powinno znikanac w ciagu 3-4 tyg.
moj m wroci dopiero jutro wiec jade zaraz do domku::-)
Pozdrawiam Was i milego dnia a wizytujacym samych dobrych wiesci;-)

moja tez takie miała... samo się rozeszło...
gratuluję córeczki!:)

a ja nie wiem kiedy bede mieć to badanie bo mojego gin ponoć cały listopad nie ma! a gdzies by chyba wtedy wypadało...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczątka:)

Guziczek witaj wśród marcowych mam:)
Mouse gratuluję wizyty i dziewczynki:)
Ewa86 ach to oczekiwanie na wizytę - ja mam dziś na 16.30 usg genetyczne.
U nas w sumie z małym wszystko ok i jako tako wskazań do genetycznego nie ma ale stwierdziliśmy z A. że skoro jest taka możliwość to przebadamy naszego Gwiazdora pod każdym kątem tak nawet dla świętego spokoju.

Pozdrawiam cieplutko bo u mnie dziś straszna szaruga od rana.

Od dziś już oby z górki - przeskakujemy na 21 tydzień powoli :)

Koreczek no właśnie o to chodzi. U mnie koszt takiego badania to ok.200 zł - nie wiem czy to dużo czy nie, ale nasz spokój jest chyba bezcenny. Poza tym jak to mówiłam mojej mamie bo ona oczywiście: " a po co Wam takie badania, a szukacie problemów", skoro jest taka możliwość teraz to czemu tego nie robić. W dawnych czasach czegoś takiego nie było a teraz - skoro ktoś to wymyślił to chyba miał w tym jakiś cel. Zatem byle do popołudnia :)

Hej Kobietki:)
Mouse szkoda że ten sprzęt nie działał no ale najważniejsze że dziewczynka zdrowa a serduszko napewno z pare tygodni będzie bez zmian jak tak mówił. Gratulacje.

Ewa Kulka to trzymam &&&&&&&&& za wizyty.

Marcia no to masz troche na głowie teraz.

U nas drugi dzien poszukiwan samochodu dla mnie i mam być zebrana gotowa bo w każdej chwili mąż może wpaść i powiedzieć że jedziemy coś oglądać a ja sie zebrać noe mogę i nadal w piżamie:zawstydzona/y:.

Życzę wam miłego dnia:-)

Joasia, drugi dzień i już oglądacie? U nas Mąż zazwyczaj pierwsze dwa tygodnie spędza na forach internetowych, przeczesując wszystkie informacje o wszystkich modelach :D

Kulka, o proszę! Nie wiedziałam, że tak późno genetyczne można robić :)

reklama
Do góry