reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Ewula my kiedyś wykorzystaliśmy Kurczaka w kolejce przy kasie pierwszeństwa w Ikea, oczywiście koleja na kilometr i nikt cie z wrzeszczkiem w wozku nie wpuści, mąż podszedł do ochroniarza i ten dopiero kazał nas przepuścić, a się ludziska krzywili :-)

reklama
Ech, kolejki... Temat rzeka. Ja już straciłam nadzieję na poprawę sytuacji. Jak mam bojowy nastrój to się pcham, ale jak jestem zmęczona to stoję w kolejce, bo chce mi się słuchać narzekań bab starych, że ich to nikt w kolejkach niby nie przepuszczał :/
Dziś stałam z Anielą na ręce, wielkim brzuchem i Frankiem przy nodze w kolejce w piekarni na jakieś 10 osób. Ludzie mają niesamowitą umiejętność podziwiania swoich butów albo lady, żeby tylko kobiety w ciąży albo z dzieckiem nie zauważyć.

Mamusiasynka- nie on posiada jeszcze do tego naczepianą spacerówkę. Tyle, że zestaw to kosmiczna suma ok 2500 a z fotelikiem i bazą ok 3000 tyś.
Także my dziękujemy, kupimy używany. Sprawdzony już prze kilka mam z naszej rodziny, prowadzi się świetnie najlżejszy stelaż składa się dosłownie jedną ręką stabilny no i na nasze żwirowe oraz leśne drogi...idealny:tak:

Dzien dobry!

ja juz nie spie a mialabym ochote jeszcze ale maz musial jechac i mnie zbudzil. Kurna dzisiaj znowu musze jechac po chrzesniaka do przedszkola i od nastepnego tygodnia sie zacznie bo brat wylatuje na 7 tyg do kuwejtu na wykopaliska bo jest archeologiem wiec bede musiala co jakis czas pilnowac tzn. Min dwa razy w tyg mlodszego i prawie codziennie odebrac starszego ze szkoly a oczywiscie konczy zupelnie inaczej niz moja Pati to bede jezdzic jak glupia wrr. No to se ponarzekalam z rana a teraz wam zycze milego dnia! :-)

hej dziewczynki:-)moj tez wychodzil do pracy i po spaniu:-) rano byl pawianik,,powrocilo mi kilka dni temu... nie wiem moze juz dziecko naciska. teraz zajadam sniadanko:)
wczoraj odbylo sie polowkowe,jestem troszke zawiedziona.zepsul im sie sprzet i robili na troche gorszym,nie bylo mozliwosci nagrania na płytke,a chcialam miec pamiatke ,do tego m nie bylo ze mna. nie bylo rowniez przelacznika na 3 D,wogole wiecej widzialam na usg w 12 tyg niz teraz.dosłownie.
ale przjdzmy do dzieciaczka na 99% DZIEWCZYNKA:-) 100 bedzie w dniu porodu:) dzieciaczek zdrowy,wagi nie znam,tysiac parametrow nie wiem ktora to waga:) mala nie dawala wogole sie zbadac,lezalam jakies 50 min zeby mozna bylo zbadac serduszko,badal na raty,bo robila fikolki:-)mam napisane ze trudna ocena diagnostyczna ze wzgledu na ulozenie.ostatnie 5 min przekrecila sie na odpowiednie mniejse wiec lekarz troche podgonil. martwi mnie jedynie "zwapnienie na serduszku"- mam napisane " w trakcie badania uwidoczniono bright spot w lewej komorze serca". powiedzial ze najprawdopodobnie przechodzilam jakas chorobe,wystarczy katar i bol gardla. 2 yg temu bylam wlasnie przeziebiona. nie spodziewalam sie ze takie drobne chorobsko wplywa na dzieciaczka:( podobno powinno znikanac w ciagu 3-4 tyg.
moj m wroci dopiero jutro wiec jade zaraz do domku::-)
Pozdrawiam Was i milego dnia a wizytujacym samych dobrych wiesci;-)

Hej mamusie!

A ja sie obudzilsm o 4 bo moj jechal do pracy w delegacje. Umowil sie ze szwagrem o 5 na przystsnku, pojechalismy, bo musialam go zawiezc i czekalismy prawie godzine czasu:/ coz za punktualnosc. Jak wroca to ochrzan dostanie. Ale o 6 znow bylam w lozku i spalam az do teraz:d

Mouse, gratuluje zdrowej dziewczynki! Tez chyba bede miala corke, ale okaze sie 25.10:d

reklama
Mouse, nie martw się serduszkiem. Aniela miała coś podobnego - ognisko hiperechogenne. Taka biała kropeczka na usg. Moja gin. mówiła, że teraz już się tego nawet nie monitoruje, choć ja byłam na dokładniejszym usg u osławionego w Krakowie dra Wiechecia i on uznał, że wszystko ok. A kropka zniknęła jakoś po 30 tc.

A ja mam dziś wizytę!!! Czuję się dobrze, Młode kopie, więc raczej będzie ok. Liczę tylko na potwierdzenie płci, bo w weekend jadę do Teściów i chciałabym Szwagierce dziewczynkowe ciuchy zawieźć, bo rodzi w listopadzie :)
Byle do 18 :)

Do góry