reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Ja to wczoraj mialam wrazenie jakby sie na 1 sekunde zatrzymywalo tzn bije normalnie i jakby zapomnialo wykonac kolejne uderzemie mialam stracha. Dzisiaj nie bylo nic ale cisnienie sprawdzalam i mam 128/83 serce troszke za szybko bo 97 ale jestem dotleniona bo jeszcze po mamie zostal mi pulsoksymetr wiec moge sprawdzic saturacje i mam 98 musze wspomniec o tym na wizycie. Wiadomo teraz serce ma duzo wiecej roboty bo zwieksza sie na objetosc krwi

reklama
Dla mnie to masz idealne;-) i moze cos tak jednorazowo poczulas...ale sprawdz z doktorem jak bedziesz spokojniejsza;-) (i mierz moze cisnienie zawsze dwa razy pod rzad, bo bardziej wymierne)

Heja niedzielnie - ja dziś już zdecydowanie lepiej :tak: Bardzo Wam dziękuję :happy:
Jaspis -
dzięki ja mało na zawał nie zeszłam:sorry:
Ozila- kochana wiem dokłądnie co czułaś...miałam wczoraj to samo...Ja jestem non stop na clexanie...może to od niego :eek: nie wiem...najważniejsze, że ok i u Ciebie i U mnie... My wczoraj na USG gadamy już na spokojnie z naszym ginem i ja się go pytam, czemu ja nie mogę tak po ludzku jak każda kobieta...i czy ma takie pacjentki a on na to, że ma...więc ja pytam ale ja panikara nie jestem doktorze prawda :sorry::happy::cool2:... Na co mój gin mnie uścisnął za rączkę śmieje się i mówi ja to zniosę ale jak mąż to zniesie?????:cool: no cóż KOCHA I ZNIESIE :happy:

KORECZEK - TRZYMAJ SIĘ KOCHANA.
MIŁEGO DNIA WAM ŻYCZĘ.

Witam Kochane... przepraszam ze sie nie oddzywam wczoraj wieczoeem Was doczytywakam 2h.... hihihi....

Zycze Wam zdrowka, niskiego cianienia, zero krqawien I niepokojacych sytuacji.... postaram sie odezwac pozniej, nauka mnie pochlania..... wzorowa uczennica heh....
Coz nam moge zyczyc w ten niedzielny poranek- spokoju I zdrowka ;)
Wracam do spania bo u mnie po 4, a przed 7 wstac musimy.....

Marcia ja tak czasem mam, robi mi sie goraco....zs chwile serce jakby przeskakuje a pozniej ok, tylko slabo I rece mi dretwieja.... ale mialam tak wczesniej....
Koreczek dobrze, ze piszesz o tych skurczach, bo myslalam, ze histetyzuje ostatnio....

Mamusia synka ja tez dolaczam do histrryzujacych....

Dobra zmykam...... milego dnia

Dziewczyny ja z tym serduchem też tak mam i na ostatniej wizycie rozmawiałam o tym z gin i powiedziała że prawdopodobnie to przez to że układ krążenia teraz ma więcej pracy, jest bardziej obciążony. Mam brać 3 razy dziennie aspargin (magnez z potasem) - często zapominam o trzech dawkach dziennie ale i tak mam wrażenie że jest lepiej niż było. Kurcze tak się bałam że coś mi się z serduchem dzieje.
Ozila - ale mnie przestraszyłaś tym krwawieniem, mam nadzieję że już teraz wszystko będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki.

Marcia, tylko, ze mi zamiast lampionu wyjdzie szkaradztwo :p

Ozila, dobrze, ze wszystko w porządku i fajnie że szpital Ci się podoba, na przyszłość :)

Nikusia, fajny ten Twój doktorek :D Moja przyjmuje w gabinecie tylko raz w tygodniu, więc gdzyby coś się działo, to jedyną opcją jest izba przyjęć, a tam nigdy nie wiadomo na kogo się trafi.

U nas dziś brzydka pogoda, więc w końcu zabrałam się za ciastolinę dla młodego. Tak, tak, już dawno kupiłam barwniki, a dziś w końcu zrobiłam :) 2 godziny mi zeszły :O

cześć dziewczęta,
my zaraz zmywamy się się na spacer i na jakiś obiad na mieście.
mamusia synka, a z jakiej firmy takie żarówy kupiłaś?

tak piszecie o gburach lekarzach i przypomniała mi się anegdotka, którą usłyszałam od wujka w wakacje. Jakieś 10 lat temu był u starego wojskowego lekarza, bo on kilku dni miał biegunkę no i próbował mu w jakiś spokojny sposób wytłumaczyć w czym rzecz. A lekarz popatrzył na niego i powiedział " to mówić, że sraczka i nie owijać w bawełnę".

życzę udanej niedzieli

reklama
Witam was!!!! :-D

Oczywiscie zycze wszystkim, ktorzy sie zle czuja lepszego samopoczucia!!!Koreczek oczywiscie (przedtem sie pomylilam) dobrze, ze cisnienie juz opanowane!!! Teraz to juz maja byc tylko dobre wiesci!!! :tak:

Ja teraz troche leze, bo chyba sie troche przemeczylam. Wczoraj caly wieczor z mezem sprzatalismy a dzis bylam na aqua aerobicu i chyba to bylo za duzo, bo troche mnie brzuszek spina. Ale i tak moge aqua aeroic polecic. Dzis bylam jedyna osoba i mialam zajecia indywidualne :-p Tylko nastepnym razem miedzy sprzataniem a cwiczeniami zostawie wolny dzien!

Ewula dynie mozesz tez na slodko zrobic, jesli u ciebie nikt nie lubi na wytrawnie. ;-)
Bardzo dobry jest dzem z dyni z pomarancza. Ja robilam w tamtym roku chyba z kotlet.tv i byl pyszny, np do nalesnikow, moim zdaniem mial taki posmak jak jablka, wogole bys nie powiedziala, ze to dynia. Czesto tez robie chalke dyniowa. Przepis dalam do naszych przepisow kiedys. W tych rzeczach dyni tak naprawde sie wogole nie czuje, a sa pyszne!

Mialam jeszcze cos tam napisac ale nie pamietam co. No nic jak sobie przypomne to napisze!

Zycze wszystkim udanej niedzieli!!! :-)

Ostatnia edycja:
Do góry