reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
hej dziewczyny :D
Co u was slychac? Jak maluszki? Mocno juz daja popalic kopniakami?
U mnie kociol,ale powoli juz lzej,praca dom i tak w kolko...........
Wkoncu wolne, chwila wytchnienia.

My jednak nie zdecydowalismy sie na proby az do terminu u gin.
W czwartek mialam wizyte,wszystko ok,mamy zielone swiatelko wiec teraz bez stresu mozna sie starac ponownie.

Dzis samotny wieczor. Tatusko jest kierowca na imprezy wiec zapewne wroci kolo 3-4. Ja wlansnie obieram pieczarki, pozniej w jajko i bulke tarta mniaaaaam i zabieram sie za "pierwszy krzyk". Stary film ale nie mialam okazji ogladnac podczas tamtej ciazy :)

Hej, dziewczyny przede wszystkim życzę zdrowia przeziębionym i z powrotem spokojnych ciąży, niech te ciśnienia, krwawienia bóle szybko mijają!!

Ja dzis widziałam się z siostrą i jej chłopakami, jak ja lubię jak kuzyni są razem :) Jeden jest rok starszy od Adaśka i oni fajnie się dogadują, dziś głaskali się po włosach, dwa pieszczochy :D

A męża to chyba zatłukę normalnie :p Przyjechał od mamusi i mi nazwoził: z 15 słoików z sokami, a ja zawsze mówię, ze wolę brać za każdym razem po 2-3, z resztą kto to będzie pił?? (sam nie tyka), jakieś jabłka, pigwę (o to przynajmniej teściowa mnie zapytała czy chcę...), kabaczki czy czort wie co to jest i najlepsze: 2 dynie, jedną normalną, drugą wielką, przy czym mój mąż zupą z dyni pluje na odległość... No zrobię mu krzywdę jakąś, teraz sam niech gdzieś to przechowuje i gotuje :p Polazł odprowadzić auto do garażu, a ja nawet tego się nie tykam! Już mu powiedziałam, ze jutro idzie na rynek z tymi dyniami :D

alesia kupowałam w zwykłym sklepie z bielizną, akurat mam z gatty czarne i grafitowe. Nie wiem czy są inne kolory, akurat nie szukałam, ale wątpię ;) Ja mam krótkie nogi, ale też lubię kolorowe rajstopy, w ogóle w domu mam ich pełno i to wszelakie (to taki mój fetysz) :-p.

Nikusia trzymaj się kochaniutka, ale mnie wystraszyłaś tą wiadomścią:szok:. Odpoczywaj.

ada w takim razie &&&&&&

Ja dzisiaj wstalam....i raczej krwawie niz plamie znowu, wiec na spokojnie bo juz sily do nerwow nie mam..... i zbieramy sie chyba na emergency
Chyba bo musze to sprawdzic, dam znac co i jak , brzuch nie boli, ale nie wiem...

Ostatnia edycja:
reklama
Juz wrocilam, wycxekalam sie okropnie, ale juz w szpitalu na dziale w ktorym bede rodzic,bo mnie tam poslali od razu- sprawdzili tetno i szyjke taka bardzo mloda lekarka sprawdzala dwa razy! Bo nie byla pewna czy szyjka zamknieta, bo mam tam ta stara krew podobno troche tego jest z ktorej plami, a mnie tak bolalo ze chol....ka....poniej przyszla polozna sprawdzila tetno- tez ok i akurat moj doktor robil cesarke, wec skonsultowali sie z nim i ona wrocila i mowi ze wszystko ok i mnie puszczaja do domu-ufff- ale nie przyszedl...tylko przekazal
po drodze wychodzac przez przypadek wpadlam na doktora i mi powiedzial, ze mam sie uspokoic teraz bo skoncze u psychiatry wczesniej...:baffled:mam z nim mieszane uczucie...za to polozne przemile i oddzial no obled- super! Ze az mi sie zachcialo sn rodzic! Hihi
ide cos zjesc kobietki, bo glodna jak wilk, napisze jeszxze cos pozniej

no i Was doczytam! ​fantastycznej niedzieli Wam zycze:-)))))

​p.s. doczytalam troche nikusia no widze, ze podobnie
;-) tylko mnie usg nie zrobili hm, moze dlatego, ze to wszystko to nie byla jasna krew...hm nie wiem a Ty jestes na acard moze? Bo mnie polozna wytlumaczyla, ze jak ja jestem na tej apirynie to dlatego, jakies naczynka strzelaja i krwiaczki sie moga robic

Ostatnia edycja:
Do góry