reklama
A
ada,-
Gość
hej dziewczyny
Co u was slychac? Jak maluszki? Mocno juz daja popalic kopniakami?
U mnie kociol,ale powoli juz lzej,praca dom i tak w kolko...........
Wkoncu wolne, chwila wytchnienia.
My jednak nie zdecydowalismy sie na proby az do terminu u gin.
W czwartek mialam wizyte,wszystko ok,mamy zielone swiatelko wiec teraz bez stresu mozna sie starac ponownie.
Co u was slychac? Jak maluszki? Mocno juz daja popalic kopniakami?
U mnie kociol,ale powoli juz lzej,praca dom i tak w kolko...........
Wkoncu wolne, chwila wytchnienia.
My jednak nie zdecydowalismy sie na proby az do terminu u gin.
W czwartek mialam wizyte,wszystko ok,mamy zielone swiatelko wiec teraz bez stresu mozna sie starac ponownie.
AnetaNorwegia
Fanka BB :)
Dzis samotny wieczor. Tatusko jest kierowca na imprezy wiec zapewne wroci kolo 3-4. Ja wlansnie obieram pieczarki, pozniej w jajko i bulke tarta mniaaaaam i zabieram sie za "pierwszy krzyk". Stary film ale nie mialam okazji ogladnac podczas tamtej ciazy
Hej, dziewczyny przede wszystkim życzę zdrowia przeziębionym i z powrotem spokojnych ciąży, niech te ciśnienia, krwawienia bóle szybko mijają!!
Ja dzis widziałam się z siostrą i jej chłopakami, jak ja lubię jak kuzyni są razem Jeden jest rok starszy od Adaśka i oni fajnie się dogadują, dziś głaskali się po włosach, dwa pieszczochy
A męża to chyba zatłukę normalnie Przyjechał od mamusi i mi nazwoził: z 15 słoików z sokami, a ja zawsze mówię, ze wolę brać za każdym razem po 2-3, z resztą kto to będzie pił?? (sam nie tyka), jakieś jabłka, pigwę (o to przynajmniej teściowa mnie zapytała czy chcę...), kabaczki czy czort wie co to jest i najlepsze: 2 dynie, jedną normalną, drugą wielką, przy czym mój mąż zupą z dyni pluje na odległość... No zrobię mu krzywdę jakąś, teraz sam niech gdzieś to przechowuje i gotuje Polazł odprowadzić auto do garażu, a ja nawet tego się nie tykam! Już mu powiedziałam, ze jutro idzie na rynek z tymi dyniami
Ja dzis widziałam się z siostrą i jej chłopakami, jak ja lubię jak kuzyni są razem Jeden jest rok starszy od Adaśka i oni fajnie się dogadują, dziś głaskali się po włosach, dwa pieszczochy
A męża to chyba zatłukę normalnie Przyjechał od mamusi i mi nazwoził: z 15 słoików z sokami, a ja zawsze mówię, ze wolę brać za każdym razem po 2-3, z resztą kto to będzie pił?? (sam nie tyka), jakieś jabłka, pigwę (o to przynajmniej teściowa mnie zapytała czy chcę...), kabaczki czy czort wie co to jest i najlepsze: 2 dynie, jedną normalną, drugą wielką, przy czym mój mąż zupą z dyni pluje na odległość... No zrobię mu krzywdę jakąś, teraz sam niech gdzieś to przechowuje i gotuje Polazł odprowadzić auto do garażu, a ja nawet tego się nie tykam! Już mu powiedziałam, ze jutro idzie na rynek z tymi dyniami
jaspis
Fanka BB :)
alesia kupowałam w zwykłym sklepie z bielizną, akurat mam z gatty czarne i grafitowe. Nie wiem czy są inne kolory, akurat nie szukałam, ale wątpię Ja mam krótkie nogi, ale też lubię kolorowe rajstopy, w ogóle w domu mam ich pełno i to wszelakie (to taki mój fetysz) .
Nikusia trzymaj się kochaniutka, ale mnie wystraszyłaś tą wiadomścią. Odpoczywaj.
ada w takim razie &&&&&&
Nikusia trzymaj się kochaniutka, ale mnie wystraszyłaś tą wiadomścią. Odpoczywaj.
ada w takim razie &&&&&&
alesia:
Rajstopy CIĄŻOWE____ LYCRA ____ 40 DEN ___ 4/XL (3599666481) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
80DEN_GRUBE RAJSTOPY CIĄŻOWE_80DEN_ KOLORY_R 4 (3607018537) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
weź poszukaj dobrze, a znajdziesz tylko nie zaznaczaj może tych kolorów z boku, bo całe palety sprzedają
Rajstopy CIĄŻOWE____ LYCRA ____ 40 DEN ___ 4/XL (3599666481) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
80DEN_GRUBE RAJSTOPY CIĄŻOWE_80DEN_ KOLORY_R 4 (3607018537) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
weź poszukaj dobrze, a znajdziesz tylko nie zaznaczaj może tych kolorów z boku, bo całe palety sprzedają
Ja dzisiaj wstalam....i raczej krwawie niz plamie znowu, wiec na spokojnie bo juz sily do nerwow nie mam..... i zbieramy sie chyba na emergency
Chyba bo musze to sprawdzic, dam znac co i jak , brzuch nie boli, ale nie wiem...
Chyba bo musze to sprawdzic, dam znac co i jak , brzuch nie boli, ale nie wiem...
Ostatnia edycja:
reklama
Juz wrocilam, wycxekalam sie okropnie, ale juz w szpitalu na dziale w ktorym bede rodzic,bo mnie tam poslali od razu- sprawdzili tetno i szyjke taka bardzo mloda lekarka sprawdzala dwa razy! Bo nie byla pewna czy szyjka zamknieta, bo mam tam ta stara krew podobno troche tego jest z ktorej plami, a mnie tak bolalo ze chol....ka....poniej przyszla polozna sprawdzila tetno- tez ok i akurat moj doktor robil cesarke, wec skonsultowali sie z nim i ona wrocila i mowi ze wszystko ok i mnie puszczaja do domu-ufff- ale nie przyszedl...tylko przekazal
po drodze wychodzac przez przypadek wpadlam na doktora i mi powiedzial, ze mam sie uspokoic teraz bo skoncze u psychiatry wczesniej...mam z nim mieszane uczucie...za to polozne przemile i oddzial no obled- super! Ze az mi sie zachcialo sn rodzic! Hihi
ide cos zjesc kobietki, bo glodna jak wilk, napisze jeszxze cos pozniej
no i Was doczytam! fantastycznej niedzieli Wam zycze:-)))))
p.s. doczytalam troche nikusia no widze, ze podobnie;-) tylko mnie usg nie zrobili hm, moze dlatego, ze to wszystko to nie byla jasna krew...hm nie wiem a Ty jestes na acard moze? Bo mnie polozna wytlumaczyla, ze jak ja jestem na tej apirynie to dlatego, jakies naczynka strzelaja i krwiaczki sie moga robic
po drodze wychodzac przez przypadek wpadlam na doktora i mi powiedzial, ze mam sie uspokoic teraz bo skoncze u psychiatry wczesniej...mam z nim mieszane uczucie...za to polozne przemile i oddzial no obled- super! Ze az mi sie zachcialo sn rodzic! Hihi
ide cos zjesc kobietki, bo glodna jak wilk, napisze jeszxze cos pozniej
no i Was doczytam! fantastycznej niedzieli Wam zycze:-)))))
p.s. doczytalam troche nikusia no widze, ze podobnie;-) tylko mnie usg nie zrobili hm, moze dlatego, ze to wszystko to nie byla jasna krew...hm nie wiem a Ty jestes na acard moze? Bo mnie polozna wytlumaczyla, ze jak ja jestem na tej apirynie to dlatego, jakies naczynka strzelaja i krwiaczki sie moga robic
Ostatnia edycja:
Podziel się: