reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mamusia Na tym etapie jeszcze bym się nie martwiła, u mnie na usg ewidentnie było widać, że się rusza a wcale tego nie czułam :) teraz od czasu do czasu mam pukniecia ale pewnie cały czas się rusza tylko tego nie czuje

reklama
Witajcie
Nikusia - trzymam mocno kciuki żeby wszystko było ok., odpoczywaj.
Młodamama - duuuużo zdrówka dla Ciebie.

A u nas w Bieszczadach dziś piękna pogoda, byliśmy nad jeziorem Solińskim oglądać jak niski jest poziom wody. Piękną mamy jesień, te cudowne kolory.

Teraz odpoczywamy, wszyscy poza dzidziulkiem w brzuszku bo on grasuje w najlepsze.

Pozdrowienia dla wszystkich.

secreto, ja nie mogę patrzeć jak mój mąż coś robi w domu i albo muszę wyjść do innego pokoju, a jak sprząta to w ogóle z domu, bo on to robi bardzo dokładnie i wolno przy okazji, a mnie krew zalewa, bo myślę że już bym 5x skończyła
młodamama, zdrówka życzę

secreto albo kwestia temperamentu :-) wiem wiem, ze się wiercą, lekarz ostatnio nie mogł sprawdzić wszystkiego bo tak się wierciła a ja tego nie czuje za bardzo, Kurczak już na tym etapie lezał główką w dół, rozkraczony jak żaba :-)

Nikusia ja tez nie dotrwalam ani razu 4 tyg bez wizyty srednio co dwa tygodnie cos sie dzieje dlatego ja w domu nie robie praktycznie nic a ze mojego meza nie ma calymi dniami wiec tez nic nie robi a Pati ma duzo zajec wiec od czasu do czasu poodkurza i umyje lazienke i generalnie mam pieprznik w domu ale stwierdzialm ze to nie jest warte zdrowia i zycia mojego dziecka. Za dwa tygodnie przylatuje moja znajoma ze szwecji to wtedy poprosze siostre meza zeby pomogla mi posprzatac.
Wrocilam od kolezanki najadlam sie bloku bylam u mamusi na cmentarzu i leze

reklama
Młodamamo, duomox na pewno można. Ja brałam w ciąży. Reszty leków nie znam.

Mamusia, nic się nie martw. Z drugiej strony to "dopiero" 21 tc - jeszcze się rozrusza Młoda ;) Każde dziecko inne. Ja Franka czułam po 18 tc i tak raczej delikatnie, z umiarem. Nuśka już od 14 tc waliła z buta, a po 30 tc to nieraz miałam łzy w oczach tak mnie kopała. A teraz już niby puknięcia czuję, ale baaaardzo delikatne i bardzo rzadko. A na usg też niby się Młode wierciło strasznie :)

Trzymajcie się, Dziewczyny!!! Już nam niedużo zostało! Dotrwamy do marca!

Do góry