reklama
pinki1980
Fanka BB :)
Witajcie
Nikusia - trzymam mocno kciuki żeby wszystko było ok., odpoczywaj.
Młodamama - duuuużo zdrówka dla Ciebie.
A u nas w Bieszczadach dziś piękna pogoda, byliśmy nad jeziorem Solińskim oglądać jak niski jest poziom wody. Piękną mamy jesień, te cudowne kolory.
Teraz odpoczywamy, wszyscy poza dzidziulkiem w brzuszku bo on grasuje w najlepsze.
Pozdrowienia dla wszystkich.
Nikusia - trzymam mocno kciuki żeby wszystko było ok., odpoczywaj.
Młodamama - duuuużo zdrówka dla Ciebie.
A u nas w Bieszczadach dziś piękna pogoda, byliśmy nad jeziorem Solińskim oglądać jak niski jest poziom wody. Piękną mamy jesień, te cudowne kolory.
Teraz odpoczywamy, wszyscy poza dzidziulkiem w brzuszku bo on grasuje w najlepsze.
Pozdrowienia dla wszystkich.
secreto, ja nie mogę patrzeć jak mój mąż coś robi w domu i albo muszę wyjść do innego pokoju, a jak sprząta to w ogóle z domu, bo on to robi bardzo dokładnie i wolno przy okazji, a mnie krew zalewa, bo myślę że już bym 5x skończyła
młodamama, zdrówka życzę
młodamama, zdrówka życzę
mamusia synka
i córeczki
secreto albo kwestia temperamentu :-) wiem wiem, ze się wiercą, lekarz ostatnio nie mogł sprawdzić wszystkiego bo tak się wierciła a ja tego nie czuje za bardzo, Kurczak już na tym etapie lezał główką w dół, rozkraczony jak żaba :-)
Nikusia ja tez nie dotrwalam ani razu 4 tyg bez wizyty srednio co dwa tygodnie cos sie dzieje dlatego ja w domu nie robie praktycznie nic a ze mojego meza nie ma calymi dniami wiec tez nic nie robi a Pati ma duzo zajec wiec od czasu do czasu poodkurza i umyje lazienke i generalnie mam pieprznik w domu ale stwierdzialm ze to nie jest warte zdrowia i zycia mojego dziecka. Za dwa tygodnie przylatuje moja znajoma ze szwecji to wtedy poprosze siostre meza zeby pomogla mi posprzatac.
Wrocilam od kolezanki najadlam sie bloku bylam u mamusi na cmentarzu i leze
Wrocilam od kolezanki najadlam sie bloku bylam u mamusi na cmentarzu i leze
mlodamama21
POMOCY!!!!!
dostałam duomox, pecto drill do ssania, scorbolamid, sinecod syrop...co ja moge brać z teg9o..? chyba tylko duomox.. jak tak czytam.. ktos sie zna?
dostałam duomox, pecto drill do ssania, scorbolamid, sinecod syrop...co ja moge brać z teg9o..? chyba tylko duomox.. jak tak czytam.. ktos sie zna?
mamusia synka
i córeczki
sinecod też można,a to lekarz nie wiedział, ze jesteś w ciązy i zapisał co bądź czy leki, które może ciężarna?
mlodamama21
wiedział ze jestem w ciazy.. ale jak czytam to wszystko jest nie wskazane w ciazy albo zabronione..
reklama
Młodamamo, duomox na pewno można. Ja brałam w ciąży. Reszty leków nie znam.
Mamusia, nic się nie martw. Z drugiej strony to "dopiero" 21 tc - jeszcze się rozrusza Młoda Każde dziecko inne. Ja Franka czułam po 18 tc i tak raczej delikatnie, z umiarem. Nuśka już od 14 tc waliła z buta, a po 30 tc to nieraz miałam łzy w oczach tak mnie kopała. A teraz już niby puknięcia czuję, ale baaaardzo delikatne i bardzo rzadko. A na usg też niby się Młode wierciło strasznie
Trzymajcie się, Dziewczyny!!! Już nam niedużo zostało! Dotrwamy do marca!
Mamusia, nic się nie martw. Z drugiej strony to "dopiero" 21 tc - jeszcze się rozrusza Młoda Każde dziecko inne. Ja Franka czułam po 18 tc i tak raczej delikatnie, z umiarem. Nuśka już od 14 tc waliła z buta, a po 30 tc to nieraz miałam łzy w oczach tak mnie kopała. A teraz już niby puknięcia czuję, ale baaaardzo delikatne i bardzo rzadko. A na usg też niby się Młode wierciło strasznie
Trzymajcie się, Dziewczyny!!! Już nam niedużo zostało! Dotrwamy do marca!
Podziel się: