reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

DZIEWCZYNY!!!
Przepraszam, że nie doczytam... Wylądowałam dziś u gina z krwawieniem
:-:)-:)-(
Niestety tak było tego dużo, że musieliśmy jechać i sprawdzić czy jest Ok.

Mały ma się dobrze, urósł i odp idealnie na 19 tydz i 1 dzień. Gin nie bardzo wie czemu krwawiłam. Na razie nakaz leżenia oraz zakaz bzykania :cool: Gdyby do wieczora nie przeszło mam jechać do niego do szpitala bo ma dyżur.
No i wyszło moje wczorajsze sprzątanie i bzykanie z rana...No mówię Wam jak zwykle na tydzień przed wizytą mam takie szopki...jeszcze razu nie wytrzymałam pełnych 4 tyg od wizyty do wizyty :-:)-(
WIĘC LEŻĘ i oglądam i piszę i już plecy mnie bolą i Boże jedyny OBY DO MARCA

reklama
Hej witam sobotnio.
U nas szaro i pochmurnie. Zakupy zrobione obiad zjedzony można odpoczywać. Na 18 mamy iść w odwiedziny do sasiadów młody będzie miał się z kim pobowić bo mają dwóch synów.

Monisia trzymam kciuki żeby remont się w końcu zaczął. Co do pogrzebu to może wystarczy zadzwonić do rodziny z kondolencjami powiedzieć że jesteś w ciąży i nie dasz rady przyjść napewno zrozumieją.

Alesia możesz miec problem z kolorowymi rajstopami ciążowymi bo ja ostatnio byłam na zakupach w dużej hurtowni i wyboru kolorów tam nie było większość czarna może jakieś brązy.

Marcia no ja też za leginsy zapłąciłam ostatnio koło 60 zł.

hej
byliśmy 3 godz. na rodzinnym spacerze, nogi mi w dupsko wlażą, boli mnie brzuch i plecy, a Gwizada się słabo rusza :-(
m wysprzątał chate, zrobil obiadek, kluski na parze z żeberkami a ja leze .....................

Nikusia dobrze ze z dzidzią ok!!! trzymaj się!

Secreto - powiem Ci, że ja to już mam dość :-( ciągle coś się dzieje, jak nie plamienia, to bóle brzucha, a teraz to krwawienie...Młody fika, jest ok, na USG też, ale jak my się oboje baliśmy :-:)-( krwi było mega dużo...
Mamusiasynka- ja wczoraj się za robotę wzięłam, bo myślę rozłożę na dwa dni...ale widocznie przeholowałam, leżę, siedzę i nic nie robię... mąż będzie odkurzał.
DZIĘKI

Monisia 2msc temu zmarla moja babcia (mama mamy) bardzo mi bliska i nie polecialam. Wg mnie to nie miejsce dla ciezarnych. Nie wierze w przesady. Zlozylam kondolencje, zamowilam wieniec, pomodlilam sie i poplakalam w zaciszu domu. Babcia napewno sie cieszyla ze dbam o siebie i malenstwo. Chociaz nie wiedziala o ciazy bo tego dnia kiedy zmarla mialam umowione usg po ktorym chcialam wszystkim powiedziec. Przez cala sytuacje powiedzialam rodzinie dopiero po miesiacu. Wtedy przyleciala do mnie moja mama i Michelle dostala najpiekniejsza rzecz po prababci, jej obraczke slubna. Moja babcia nie miala okazji zobzczyc mojej corki bo bala sie latac a my do pl nie jezdzimy.
Wiec jesli wujek nie byl tak bliski jak sama napisalas to tym bardziej bym nie pojechala na pogrzeb

gin kazał mi iść do ogólnego.. bo muszą mnie osłuchać i wgl.. jak nie ma na oskrzelach i temp ponad 38 to radzi antybiotyków nie brac...no ale jak będzie trzeba to wiadomo.. chyba się wybiorę na dyżur dziś i tyle.. przecież nie idzie wytrzymać tak mnie dusi..

doczytam Was potem bo dopiero wróciłam z pracowni...

Nikusia dokładnie rozumiem bo u mnie też zawsze coś jest ale wiem, że damy radę i już niedługo będziemy pisać o swoich dzieciach :) musimy się trzymać jeszcze 4 /5 miesięcy
Też odpoczywam, leżę i obserwuje poczynania domowe mojego męża hehe jeszcze takie trochę nieporadne ;)
Mamusia ja też czasami przeżywam bo szczególnie rano nie bardzo czuję ruchu, najczęściej czuję je jak zjem coś słodkiego i leżę na boku, albo jak się zdenerwuje ... Teraz chyba możemy czuć nieregularnie ruchy od 24 tygodnia powinny być częstsze :)

reklama
Do góry