reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

hej....

My już z Olką jesteśmy po śniadanku i właśnie szykujemy się do wyjścia na sklepy :)
Wczoraj dowiedziałam się że moja siostra będzie mieć córeczke.... fajnie bo moja mama miała dwie córy, my z siostrą też po córce, teraz ona ma mieć drugą a u mnie chłopak będzie.... toż to nowość w rodzinie! :D

Pochwaliłam się wczoraj rano ruchami i jak na złość od tamtej pory cisza.... :( może to jednak nie było to....

reklama
No a mnie znowu dzisiaj jak jechalam autkem jakby cos smyrnelo pare razy po lewej stronie pepka...moze to jednak to??:-)
ale jeszcze pare dni poczekam, zeby sie upewnic;-)

Witam sie i ja weekendowo :-)

Wlasnie wstalam i ide sobie zrobic jakies sniadanko. ;-) Masakra jakas, caly czas bym spala w tej ciazy...

U mnie nadal cisza, dzidzius jeszcze sie nie oddzywa. Mam nadzieje, ze w ciagu tych nastepnych 2 tygodni juz bede czula ruchy.

Wczoraj sie zdenerwowalam, bo ekipa remontowa znow przesunela termin rozpoczecia o kolejny miesiac, ale ze tak sie tym rozczeslam to moj postanowil poszukac innej ekipy. Jesli dobrze pojdzie to ta druga epika moze przyjsc za 2 tygodnie, a we wtorek albo srode ma przyjechac zobaczyc jak to wyglada i dogadac sie co do kosztow. Trzymajcie kciuki, zeby sie tym razem udalo i zeby do grudnia miala wlasna lazienke i kuchnie, bo juz nie wytrzymam dluzej z babcia :no:

Mam tez dylemat, bo zmarl wczoraj moj wujek, brat przyrodni mojego taty. Nie byl on mi jakis bardzo bliski, widywalismy sie gora raz w roku, ostatnio nawet rzadziej i nie wiem czy isc na pogrzeb, bo podobno w ciazy sie nie powinno.

Monisia a dlaczego nie wolno? Ja swoja ciocie chowalam miesiac temu ....
wrocilam z zakupow i kupilysmy buty , rajstopy, kurtke i pare innych ******* dla Pati alg normalnie nogi mi w tylek wlaza i chyba zaraz pojde spac

Witam sobotnio :)
Ale ponuro dzisiaj.
My wróciliśmy z małych zakupów. Ja kupiłam sobie 2 pary rajstop ciążowych i jeansy ciążowe w lumpku h&m mama za 25 zł :D

Teraz jakiś szybki obiadek i jedziemy do kościoła na ślub koleżanki.
Miłego weekendu!

PS rajstopy nie z lumpka jakby co :)

Ostatnia edycja:
Cześć, u nas też szaro i wieje okrutnie. Chłopaki poszli na 14.00 do cyrku, a ja planuję posprzątać trochę mieszkanie.
monisia, ja też w przesądy ciążowe nie wierzę, jedyny problem z pogrzebem, to że wymarzniesz na cmentarzu
jaspis, a te rajtuzy ciążowe to gdzie kupowałaś? ja na razie mieszczę się w normalne, ale też powoli się przymierzam do ciążowych, tylko boję się że one w jakiś smutnych kolorach będą, a ja lubię mieć kolorowe nogi, zwłaszcza że mam długie i calkiem zgrabne :-p

haha, poszukałam sobie na allegro rajstop ciążowych i jak wpisze się w wyszukiwarkę, żeby szukało kolorowych to wychodzą różne odcienie brązu :-D

Przespalam sie godzinke ale i tak zaraz padne chyba
ja kupilam leginsy ciazowe w rosmanie sa bardzo wygodne ale i drogie bo cos ponad 60 zl :szok: U mnie tak zimno i dzdzysto ze z domu sie nie chce wychodzic a musze pojechac do kolezanki ale jest i plus bo powiedziala ze mi blok zrobi :-)

reklama
z tym porzebem, to perzsad jedna sprawa. Wszyscy mowia, ze nie powinnam isc. Ja w to nie wierze ale nie wiem czy ogolnie dam rade, bo ostatnio jakos tak slabawo sie czuje. Jak gdzies za dlugo postoje albo jak za dlugo chodze to od razu mnie glowa zaczyna bolec i mi sie slabo robi... No zobaczymy jak sie w dzien pogrzebu bede czula...

Do góry