reklama
AnetaNorwegia
Fanka BB :)
Jogger mi sie bardzo podoba... no ale cena.. szukam czegos innego caly czas, jesli nie znajde czegos co mi bedzie odpowiadac to jakos moze uzbieram na tego joggera. Wiem ze potrzebuje tez pojedynczy wozek bo nie zawsze bede z dwojka jezdzic, np jak Michelle bedzie w zlobku to glupio tak z blizniaczym jezdzic. A w joggerze mozna zamontowac sama gondole pojednczo?
mlodamama21
ewa86 - Ja wczoraj poszłam na zakupy bez portfela.
Czy wy też macie takie swędzące brodawki sutkowe? Normalnie cały czas mam ochotę się drapać. Nic nie pomaga. Smaruję się olejem ze słodkich migdałów, chodzę nawet bez stanika, ale nadal swędzi nie do wytrzymania. Do tego trochę łuszczy mi się skóra - masakra. Jutro idę na wizytę do mojej pani doktor to może mi coś poradzi.
A sprawdzałaś czy twój olej ze słodkich migdałów nie ma w składzie wit A? ona jest ponoć niebezpieczna dla płodu i mi odradzono nacierania się olejem.. a mam 2 buteleczki.. czekam na koniec ciązy
AnetaNorwegia
chyba najtanmszy mozliwy jaki znalazlam Wózek Dziecięcy Baby Jogger SELEKT +gon+ siedz+ (3577343051) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. a z uzywkami katastrofa... nic nie ma
farfalla88
mlodamama21 - To jest taki klasyczny, naturalny bio olej ze słodkich migdałów. Dokładnie to ten: Olej ze Słodkich Migdałów - Etja Gdzieś wyczytałam, że w ciąży można go stosować. Ale w składzie na pewno ma witaminę A. Tylko, że ja używam go niewiele. Naprawdę sądzisz, że mógłby zaszkodzić?
A co możecie mi doradzić na takie swędzące sutki? Może mam uczulenie na proszek do prania... Sama już nie wiem...
A co możecie mi doradzić na takie swędzące sutki? Może mam uczulenie na proszek do prania... Sama już nie wiem...
Aneta, można też samą gondolę. Oczywiście. Po prostu nie montujesz spacerówki z tyłu, a zamiast tych "pałek" zakładasz zaślepki.
Cena powala...:/ My sprzedaliśmy nasz wózek 3w1 i dostawkę i to nam połowę ceny pokryło, ale i tak to sporo :/
Cena powala...:/ My sprzedaliśmy nasz wózek 3w1 i dostawkę i to nam połowę ceny pokryło, ale i tak to sporo :/
melduję się po wizycie wszytko ok wyniki dobre szyjka długa maluch się tak wiercił że niestety nie wiem kto tam mieszka muszę czekac do usg połówkowego za 2 lub 3 tyg bo muszę się umówić.
Dziękuje bardzo za trzymanie kciuków przydały się.
Teraz postaram się nadrobić co pisałyście bo sztrasznie dużo tego;-).
Dziękuje bardzo za trzymanie kciuków przydały się.
Teraz postaram się nadrobić co pisałyście bo sztrasznie dużo tego;-).
reklama
AnetaNorwegia
Wlasnie co do szyjki to wczoraj na usg polozna powiedziala ze moja nie za dobrze wyglada, jest krotka , otwarta i generalnie zmasakrowana po porodzie. Zobaczy na nastepnym usg jeszcze raz :/
Podziel się: