reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Dzien dobry!

dziewczyny mialam wczoraj masakryczny wieczor, poszla. Pod prywznic przed snem i nic mnie nie bolalo a jak wyszlam to bolal mnie caly brzuch....mialam chyba atak kolki jelitowej tak mysle bo jak udalo sie wypuscic troche gazu to robilo mi sie lzej ale powiem wam ze tak sie wystraszylam mam nadzieje ze to nic powaznego. Miala ktoras podobny atak? Chyba przerzuce sie na lekkostrawna diete bo fakt wczoraj to zrobilam mieszanke...najpierw kapusta kiszona a potem sliwki. No niby ten bol przeszedl ale mam taka ciezkosc w brzuchu jakby niestrawnosc. Zastanawialam sie czy isc do gina ale tez nie chce wyjsc na wariatke biegajaca z kazda glupota jak myslicie?

reklama
MARCIA- SPRÓBUJ Z DIETĄ... może rzeczywiście coś Ci zaszkodziło. JEŚLI to nie był silny ból podbrzusza to na prawdę powinno przejść po dniu bądź dwóch diety typu light :tak:

Nikusia bol byl taki ze wytrzymalam bez chociazby nospy ale taki nieprzyjemny bo kolkowy klulo mnie w calym brzuchu i raczej wyzej niz nizej i zalezalo jak sie poloze a dzisiaj bylam juz trzy razy w toalecie nie mam biegunki ot tak i mam tak ciezko w brzuchu i lepiej mi jest jak chodze niz jak leze. Napisze potem smsa do ginki jak powie zeny jechac do lekarza to pojade

witam z rana:)
monisia
podoba mi sie ten wozeczek,wpisze sobie na liste:-) ostatnio ogladam wozeczki na all i jak dla mnie wybor jest za duzy:-D
farfala ja mam bardzo suche i piekące.ostatnio o 3 w nocy obudzilo mnie te pieczenie.kolezanka polecila linomal czy jakos tak:-) musze kupic
joasia gratuluje dobrych wieści:-) napewno dowiesz sie na polowkowym ;-)
ja jeszccze 5 dni do polowkowego,niech ten czas szybciej leci:-D

czesc laseczki
bezsenność mnie dopadła, wstałam o 6 jak m wychodził do pracy :baffled:wstawiłam zmywarkę i pralkę, zjadłam kaszkę na mleku i czekam do 8 żeby Kurczaczka budzić do przedszkola :-)

U nas cos pochmurno dziś, słonka zupełnie nie ma :-(

marcia dobrze ze przeszło, chyba musisz sie troszke przeglodzić to Ci przejdzie albo jakies leki rozkurczowe weź :-)

Nikusia a widzisz nie warto byc za dobrym, teraz beda cie nekać i insynuować, ze moze wcale nie potrzebujesz tego zwolnienia, dac im palec to reke wezmą :-(

Ja noc i wieczór miałam okropne oprócz bólu kości ogonowej mam wrażenie że boli też spojenie:( mąż został w domu i będzie pracował zdalnie bo trzeba ogarnąć psa, który przez 10 dni będzie nosił tubę ... Więc możecie się domyślać jak to wszystko wygląda ... Tym bardziej że ja się ruszać nie mogę i chyba powinnam cały czas leżeć :(

Marcia wczoraj też mnie tak bolało .. Chyba po mleku które wypiłam wieczorem i też miałam wrażenie że od jelit

Już nie mówię że muszę wstawać w nocy 3-4 razy w nocy na siku.

Nikusia nie stresuj się :*

Załączniki

• 20131009_163050.jpg
    20131009_163050.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
WItam Kobietki!!!

Nikusia ty się tą pracą tak nie przejmuj dałaś L4 i owiedz szefowi że masz takie wskazania od lekarza i koniec on nie ma prawa cię wypytywać kiedy wrócisz do pracy i czy leżysz. Głowa do góry myśl o sobie i dzieciątku to najważniejsze a stresy tylko wam szkodzą.

Marcia troszke z tym jedzeniem namieszałaś wczoraj i to pewnie od tego. Dziś zrób diete np na obiad ryż z jabłkami mi to zawsze pomaga na takei sensacje.

SECRETO ODPOCZYWAJ i niech maż dziś o was zadba (ciebie i psiaka). Piesek to Labrador jest?? Fajny bardzo lubię takie ale życia w bloku z takim sobie nie wyobrażam.

Moje dziecko powiedziało żebym rosół mu ugotowała na po przedszkolu i nie mam wyjścia dobrze ze jeszcze mam wiejskie kurczaki to jest na czym. do tego tartę zrobie z cukinią i bakłażanem.

A co do wczorajszych przygód to po wizycie przyszłm i wziełam witaminy kwasy dha i zurawinę w tabletkach usiadłam i tak po 15 min jak mi się niedobrze zrobiłło i zaczęło szarpać to musiałam pawika w ręce łapać i biec do ubikacji naormalnie tak mnie sponiewierało że z godz dochodziłam do siebie.

Hej Dziewczynki :)

Moje dziecko znów dostało katar, więc noc była kiepska, przylazł do nas i się kręcił jak oszalały ;)

No ale wczoraj poszłam się zapisać do fryzjera, było miejsce i wskoczyłam od razu na fotel i pod nożyczki :) Od razu lepiej, w końcu aż wstyd się przyznać, ale ostatnio u fryzjera byłam 2 miesiące po porodzie :zawstydzona/y:

Niestety w ciąży łatwo o niestrawność, ja właściwie od początku muszę uważać na to co jem i zawsze jak sobie pofolguję to muszę wycierpieć swoje :/

U nas dziś deszczowo i mokro :/

reklama
Dzień dobry :)
Bezsenne noce u was... Odkąd mój narzeczony zmienił pracę budzę się o piątej - razem z nim. Próbuję potem zasnąć i mi się to nawet udaje, ale potem śpię aż do 9:00. W ten weekend mam szkołę więc muszę się wcześniej obudzić.
Dziękuję wam za wszystkie rady. Wysmarowałam się na noc mustellą i dzisiaj ku mojemu zaskoczeniu nic nie swędzi. Mam nadzieję, że już tak zostanie.

Do góry