Hej! :-)
Megi Pegi dobrze, ze już się lepiej czujesz!!!
Mlodamamo spełnienia wszystkich Marzen z okazji rocznicy!!!
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty zbliżające się!
Jeśli chodzi o lekarza to jak chodze do zastępcy ordynatora z szpitala w którym chce rodzic i mysle, ze można było odczuc roznice jak zostalam przyjeta na patologie ciazy, bo od razu ja zawolali i ona tez się co pare dni pytala co i jak u mnie. Ja place u niej 120 zl za wizyte i to razem z usg, bo jest na każdej wizycie. Za badania nie place, bo mam z pakietu z pracy w medicoverze. Tylko idziemy jeszcze na dokładniejsze połówkowe za 250 zl, bo medicoverze tak troche na odczep się robia.
Jeśli chodzi o polozna to się zastanawialam nad tym ale bedac na Ujastku wszystkie wydawaly się być mile, wiec nie wiem jeszcze co zrobie.
Ewula_m wlasnie przeczytalam co napisalas, ze polozna liczy sie jako twoja osoba towarzyszaca. Jesli tak jest to ja juz rezygnuje, bo bez meza chyba nie dam rady ;-)
Jak ja wam zazdroszcze tych kopniaczkow.;-) Ja na razie jeszcze czekam na pierwsze, no ale ze to moja pierwsza ciaza i naleze do tych grubszych to pewnie około 20 tyg, poczuje.
Byliśmy wczoraj u teściów na tej rocznicy i nie mogłam usiedzieć przy stole.
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Tak mnie zaczal kręgosłup bolec, ze byliśmy tylko 2 godziny bo ja już nie dawalam rade.
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
Masakra jakas i w nocy tez nie mogłam się położyć żeby mnie nie bolalo. Na szczescie dzisiaj lepiej i staram się nie siedziec za dlugo w jednej pozycji. Musze sie powaznie zastanowic nad tymi tasmami!
Ja zaczynam mieć wyrzuty sumienia, ze nie gotuje zadnych porządnych obiadow. Odkad jestem w ciazy jakos tak brak apetytu mam na cokolwiek i często tylko jakas kanapke zjem albo cos tak na szybko i to zazwyczaj nie za zdrowego. :-(Biedne to moje maleństwo! Musze się jakos w garsc wziasc!
My się z mezem zaczęliśmy zastanawiac nad wozkiem Babydesign Lupo Comfort, bo nasi znajomi maja i sobie chwala. Co o nim myslicie?
BABY DESIGN - Na spacerze - LUPO COMFORT