reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Monisia sprawdz jeszcze czy spacerówkę możesz ustawiać przodem do mamy, bo na zdjęciu jest tyłem. A początkowo taki maluch woli mieć mamę na oku, a raczej mama jego. Przynajmniej ja tak miałam. A to, że ma taką gondolę to też duży plus.

nie wiem jak przy porodzie sn ale przy cc nie ma wiekszego znaczenia kto to robi.. więcej wadziły mi baby na noworodkowym wstrętne kudlate małpy bez serca...

ale w szpitalu lubie mieć swojego gin.. teraz jak leżałam to mój gin miał dyżur w dzień i nockę i rano jak szedł do domu jeszcze przybiegł już w normalnych ubraniach nas (swoje pacjentki) przebadać jeszcze przed wyjściem...Jak wychodziłam to między cesarkami przyleciał powiedzieć, że wizyte mam sobie darować i przyjść za 2 tyg chyba ze odczyn coombsa wyjdzie nie tak to wtedy mam biec szybciutko do niego...no i wgl boli mnie, wsiadam w autko jade i jestem przyjęta w 10 minut wraz z badaniem usg..

Pinki1980 Co do X-landera Miłosz go miał jako 3w1. Nie kopiłabym go za chiny ponownie... Ciężki, przednie kółka szybko się wyrobiły, że potem latały własnym życiem. Gondola mała i wogóle :)
Jakbym miała wybierać pojedynczy to bym się zdecydowała na któryś Jedo.

ewa86 - Ja wczoraj poszłam na zakupy bez portfela. ;)

Czy wy też macie takie swędzące brodawki sutkowe? Normalnie cały czas mam ochotę się drapać. Nic nie pomaga. Smaruję się olejem ze słodkich migdałów, chodzę nawet bez stanika, ale nadal swędzi nie do wytrzymania. Do tego trochę łuszczy mi się skóra - masakra. Jutro idę na wizytę do mojej pani doktor to może mi coś poradzi.

reklama
AnetaNorwegia widziałam go, przy wożeniu jednego ma spooory koszyk, ale chyba jest dłuższy niż Jogger i nie ma gondoli niestety ;/ No ale cena na plus jest :tak:

Ewa86 zdarza się;-)

Do góry