reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Witajcie.
Ja wlasnie w drodze powrotnej z usg. Polozna badala mnie 45 minut :O Martwie sie, za 8 tyg mam wrocic spowrotem na usg. Dzidzius ma problem z nerkami. Musze o tym poczytac dokladnie, niby znam angielski perfect ale jednak nie rozumiem dokladnie na czym to polega i jakie sa tego objawy... Polozna tak to wytlumaczyla ze niby bedzie wszystko dobrze i maluszek dostanie po porodzie antybiotyk w zastrzyku.

No i na 1000000% chlopak ;)

Mam kolo 10 zdjec a nawet zdjecie z siusiaczkiem. Pozniej dodam ;)

Mamusia synka, tez sie ppryczalam na tym programie :( najbardziej to na tym, jak ta kobieta co urodzila martwe dziecko, wtedy nie wytrzymalam:(

Czarnyloczek, witam cie moja imienniczko!:D

secreto, to ja jeszcze do Calineczki. Jak byłam z Ignacym w ciąży i nasi rodzice bardzo nalegali na to by wybrać imię to na odczepkę powiedzieliśmy im że dziewczynka Calineczka, a chłopak Hi-man albo Zorro ( i jak Zorro to zaraz po porodzie wytatuujemy mu maskę na twarzy). Ale to były oczywiście żarty, chociaż mama Rafała się przejęła, bo nigdy nie wiadomo co takim dwóm wariatom do głowy strzeli.
My myślimy by dziewczyna była Irena, a chłopak nie wiadomo, Ignacy chce by brat miał na imię Hugo jak mój dziadek, ale jeszcze się zobaczy.

AnetaNorwegia gratuluję Synka:)

Mnie również zaszczyci drugi syn-Cezary ;-)

Ale niestety jakoś nie mogę dodać suwaczka...:-(

Już się pojawił :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry