reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Macie rację, że nam Jagna zniknęła, ostatni wpis jest z początku października, ale wyświetla mi, że jest aktywna, więc mam nadzieję, że wszystko ok!

reklama
AnetaNorwegia- To będzie parka jak u nas :tak: i oby z nerkami malucha było OK!!!
cZARNYLOCZEK- WITAJ NA MARCÓWKACH!!!
Mrowkaa - no też się zastanawiałam czy zareagujesz :rofl2::happy2:
Alesia - rozumiem mnie się też nie chce gotować ale indyka dziś zrobiłam więc może do jutra przetrwa...jak mąż nie dorwie się :nerd:
Malpawzoo- moja córeczka Weronika miała być Szymonem ...do tej pory bardzo mi się to imię podoba :tak:
mamusiasynka- To ugotuj więcej i nas jutro zaproś :happy::sorry2:... Ty widzę, że lubisz gotować ;-)
Jo_asia- to poszalałaś... no ale chyba trzeba takie zakupy zrobić nie?
Ja czekam jeszcze chwilę na razie odpoczywam :tak:

Alesia a mial podawany antybiotyk po porodzie??? Mojego synka ma jedna 6mm a druga 10mm i to ponoc duzo jak na 19 tydz.

Wogole polozna zmienila mi date porodu z 2 na 7 marca po usg

Czarnyloczek, witaj! Krwiakiem się nie przejmuj. Ja też miałam i w końcu zniknął :) Tylko się nie przemęczaj! Choć z Maluchem o to ciężko...

Same chłopaki! No niemożliwe :D
Gratuluję udanych wizyt!

Franek przylazł i mówi:
"Dwie małe rączki klaszczą... Mamo, jak to dalej było?"

Ja nie wiem, jak rodzice bez googla żyli z przedszkolakami ;)

Aneta, w starych usg wszystko było ok do 32 tygodnia. W 32 mam napisane że prawa miedniczka 3mm, lewa 7mm. Ignacy nie dostawał antybiotyku, naprawiło mu się samoistnie. Z tego co pamiętam to to poszerzenie miedniczek jest dość powszechne u noworodków, ważne żeby po urodzeniu znaleźć dobrego nefrologa.
ewa, ...czasem się pogłaszczą :-). Ja pamiętam mnóstwo wierszyków i piosenek z czasów przedszkola.

reklama
Alesia, już to wygooglałam :) Do przedszkola nie chodziłam, więc jestem do tyłu ;) Wlazł kotek, Stary niedźwiedź, to jeszcze ogarniam, ale reszta - czarna magia :D

A rączki lecą tak:
Dwie małe rączki klaszczą
Czasami się pogłaszczą
W kolanka postukają
I dzieciom pomachają

(i tu następuje: "Aniela!!! Machaj mi!!! No machaj!!!") ;)

Do góry