reklama
mamusia synka
i córeczki
a z męskich imion podoba mi sie Tomasz, Tomuś, Tomek dla chłopaka w każdym wieku pasuje.........
nikaa51
Fanka BB :)
Nikaa co tu dużo mówić-piękne imię!!! ;-) a kiedy masz teraz USG?
ja dopiero na koniec października chyba że nie wytrzymam tyle to pójdę w połowie miesiąca :-)
Ja miałam w 18 tyg i 2 dniu i też dało radę
Mi się jeszcze podobało Kalina, Hania, Zoja ale mój mąż stwierdził, że to dla psa natomiast nie podobają mi się imiona nadawane strasznie często Zuzia, Julia, Wiktoria <ble>
Mi się jeszcze podobało Kalina, Hania, Zoja ale mój mąż stwierdził, że to dla psa natomiast nie podobają mi się imiona nadawane strasznie często Zuzia, Julia, Wiktoria <ble>
Ostatnia edycja:
mamusia synka
i córeczki
ja też :-)
ja własnie pod takim katem patrze na imiona i np Antonina 9 nasza sasiadka lat 7) wszyscy mówia Tosia, Tosieńka no pięknie ale jak wołać do 40 letniej kobiety? Pani Tosiu, pani Antko?pani Antonino? i mi sie juz nie podoba bo Antonina samo w sobie nie jest ładnie...............
ja własnie pod takim katem patrze na imiona i np Antonina 9 nasza sasiadka lat 7) wszyscy mówia Tosia, Tosieńka no pięknie ale jak wołać do 40 letniej kobiety? Pani Tosiu, pani Antko?pani Antonino? i mi sie juz nie podoba bo Antonina samo w sobie nie jest ładnie...............
mamusia synka
i córeczki
pani Calineczka jak kiedys zostanie dyrektorem to nikt nie bedze traktował jej poważnie :-)
a moja Gwiazda dziś cos nieruchawa jest
a moja Gwiazda dziś cos nieruchawa jest
reklama
mamusia synka
i córeczki
ale Antek to Antek a nie Tosiek a Antonina to Antka................
Podziel się: