reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witajcie, Karolniusia duuużo zdrówka i uśmiechu dla córeczki :-)

My dziś mamy pogrzeb dziadka mojego Maćka, ja na sam pogrzeb dostałam zakaz pójścia (jakis tam przesąd) - dopiero po dołączę do wszystkich. Nie lubię przesądów ale ponieważ dziadka nie poznałam nigdy to jakoś się nie zmuszam do uczestnictwa w pogrzebie, tym bardziej że jestem na zwolnieniu bo jestem przeziębiona.

Mój dzidziulek w brzuszku taki łobuziak że ho ho. Jak się fajnie już czasem rozpycha i czuję na brzuchu takie twarde miejsce (główka?). A najczęściej jak na leżąco trzymam laptop na nogach i trochę dotykam laptopem na brzuch. To chyba małemu to nie pasi i się rozpycha. Uwielbiam Go.

U nas dziś piękna pogoda. Dobrze nastraja ...

Gratuluje syneczków i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.

reklama
pinki ja tylko Ci chcialam powiedziec nie trzymaj laptopa na brzuchu lub kolo brzucha przekladaj zurnalem lub poduszka, to jest niezdrowe promieniowanie,
ja jestem na to wyczulona:tak:;-)

Ostatnia edycja:
a ja to wgl mam mętlik w głowie jeśli chodzi o imiona.. raczej jakieś normalne co się fajnie zdrabnia...Nataniel mi sie podobało ale "natan""natuś" już nie bardzo a nie wyobrażam sobie do dziecka mówić "natanielu chodź się napić":-D

podoba mi się Dominik, Mateusz, mężowi Karol...
dla dziewczynki też masakra w głowie: Aleksandra, Oliwka, Maja, Ania

mlodamamo ja tez jeszcze mam mentlik i nie wiem w sumie;-)
z najnowszych propozycji to mojemu m Helen ( Helenka) sie podoba- no mnie tez nawet....wiec tak sobie jeszcze wymyslamy:-D

Monisia - Ja bym też TAK ZROBIŁA kupiła piękne kwiaty i zamówiła torta w cukierni. No na szybko to tylko taki prezent.
Pinki - mój gwiazdor też szaleje od rana ..najlepiej mu idzie o 3 w nocy i nad ranem :-)
Moja przyjaciółka z pracy ma córeczkę Helenę ale fajna dziewczynka :tak:

Aniela ladnie ale Amelia w zyciu... W koncu Amelia to choroba plodu... Nie wiem jak mozna takie imie dac dziecku :(
Dziekuje za wszystkie kciuki :D szykuje sie i za 15 min wyjezdzam :) mam dosc spory kawalek do szpitala :)

mamusiasynka- w cukierniach zazwyczaj mają torty na stanie...:tak:
AnetaNorwegia - aż zazdroszczę ja swojego dziubka dopiero za tydzień ujrzę :tak:

reklama
mrówka, Aleksandry nie polecam, dali mi tak na imię, a w dodatku jeszcze mam strasznie długie nazwisko więc cholery dostaję jak mam jakieś druczki wypełniać. Miałam być Ewa, ale ciocia powiedziała, że już jedna w rodzinie jest i została Aleksandra, a jak się urodziłam to się im przypomniało, że mają już kuzynkę o takim imieniu :szok:. Poza tym Ole na placu zabaw rządzą, przynajmniej u nas. Na mnie na szczęście mało osób mówi Ola i za to jestem wdzięczna mojej babci, że mnie chociaż przed Olą uratowała i zostałam Alesią :tak:

A u nas od 10.30 wiercą w bloku, książki nie da się czytać!

Do góry