reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
AnetaNorwegia- &&&&&&&& kciuki za USG, no nie rozpieszczają was tam z tymi widokami MALUCHÓW :baffled:
Koreczek- najlepiej jest przykładać zimne okłady...ale to jak już leci. Mnie dziś w nocy lekko poszło...nawet się nie kapnęłam, potem patrzę chusteczka czerwona :szok:
NO U NAS BĘDZIE DOMINIK :-)

mamusiasynka - a Twój Julek to Julian czy Juliusz?
koreczek - nie pomogę z krowtokiem bo nigdy nie miałam ale chyba faktycznie teraz przyklada sie cos zimnego do nasad nosa zeby obkurcyzlo nacyznka i czeka na zatrzymanie az wyleci wsyztsko samo

halleluja!wreszcie wlaczyli u mnie bw pracy ogrzewanie!

podbijam pytanie w spawie bloku: czy mozna zastapic mleko w proszku modyfikowanym?

Ja też wolę "normalne" imiona. Narazie u nas propozycją dla dziewczynki jest Aleksandra :-) gdyby jednak miał być chłopczyk to pewnie byłby Filip. Imienia Aniela niestety nie potrafię obiektywnie ocenić...wybaczcie ;-)

fLOWER Julian
ja nie wiem ale kiedys zrobiłam blok na reszcie bebilonu Julkwego tylko wtedy juz sie nie słodzi bo to jest slodzone :-) taki troszke posmak mial ten blok inny...........

hej... ja z doskoku i telefonu bo coś router się popsuł i trzeba nowy... a z tel to kaszana nie da się popisać...
u nas ok. zaczynamy remont. jutro po materiały, w sobotę wchodzi ekipa... dziś moja córka kończy 4 latka :-) ale impreza w nd i to u teściowej bo w tym kurzu i pyle nie ma co.
GRATULUJĘ SYNUSIÓW. ja do mojego mówię Iwo lub Iwek i mam nadzieję że tak już zostanie.

trzymajcie się... będę teraz trochę rzadziej.

Dziekuje kochane naprawde!
Mam dosc cieplo w domu i nie moglam tego opanowac, caly moj recznik dosc duzy zakrwawiony i mocze go w zimnej wodzie. Dopiero jak wyszlam na podworko to przestalo. Ale to juz drugi raz, a glowa mnie boli. Musze xisnienie sobie zmierzyc...

Witam was!!! :-D

Kulka
Gratuluje synka!!!:-)

secreto ja tez mysle o tych plastrach. Jak już pisalam wczesniej to w Krakowie jest paru fizjoterapeutow, którzy takie zakładają i koszt jest około 30 zl, a plastry trzymaja się około tygodnia.

ewa86 mam nadzieje, ze u was już lepiej i antybiotyk pomaga!!! Unas tez jest taki system: w domu dresy itp. a jak się wychodzi żeby jakos jak człowiek wyglądać hehe ;-)
Ja tez już mam siwe wlosy i to nie tak Malo. Pierwsze mialam majac 18 lat, no ale coz u nas w rodzinie wszyscy jakos tak szybko siwieja.

AnetaNorwegia sliczna masz córeczkę!!! Powodzenia na usg!!:tak:

Ja z wyprawka czekam do momentu az dowiemy się czy to Maja czy Maksymilian hehe No ale może za dwa tygodnie 22.10 się okaze na połówkowym. :tak:

Nastka-83 trzymam kciuki za wizyte!!! Ja powinnam się wyrobic z magisterka do polowy listopada, ale nie daje rady…. Może uda się przełożyć w moim przypadku termin… :baffled:

19ania90 gratuluje udaniej wizyty!!:-D

Megi Pegi zycze zdrowka dla Tadzia!!

Mlodamamo i Siasia dobrze, ze jesteście już w domu! Teraz musicie jak najwięcej odpoczywac i będzie dobrze!!!

Nikusia82 no to teraz możesz się odprężyć i spokojnie cieszyc się ciaza!!!;-)

mamusia synka ja tez jeszcze nigdy nie robilam ani nie jadlam bloku czekoladowego, no będę musiala spróbować…

malpawzoo Gratuluje udanej wizyty!!! Nieciekawie z tym szpitalem, ale przynajmniej cie dokladnie przebadaja!!

Juszka1988 Gratuluje ruchow!!! :-) Ja niestety jeszcze nic nie czuje...

farfalla88 wspolczuje z wiazku z praca twojego narzeczonego. Ale dobrze ze przynajmniej jako kurier sobie cos zarobi. Wiem jak ciezko jest cos znalesc, bo mój już dlugo szuka. Narzie pomaga jego rodzicom na rolnictwie, ale chciał by mieć normalna prace i normalne wynagrodzenie.

katrine Gratuluje synka!!! :-D

alesia rewelacyjna historia!!!! Jestes naprawde odwazna!!! Ja wlsy scielam wlasnie po slubie z takich do pasa do ramion. Ale ja nie mogę mieć krótszych, bo mam bardzo geste i się kreca, wiec musiałabym caly czas prostowac żeby wyglądać jak człowiek.

Ozila Gratuluje udanej wizyty!!!:-)

Mrowkaa Jo_asia kciuki za wizyte!!!

Wylicytowalam także dżinsy h&m mama na allegro za cale 21 zl już z przesylka. No to teraz mam w czym chodzic hehe :laugh2:

Dziewczyny pomozcie! Mój maz wczoraj mi oświadczył, ze jego rodzice maja dzisiaj 30 rocznice slubu i, ze idziemy dzisiaj do nich. Macie jakis pomysl co można kupic jako prezent?

reklama
Do góry