reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

koreczek - a jesteś pewna,że to nie jakaś opryszczka?

Upiekłam ciasteczka:-) podsmażony farsz z jabłek (z cukrem i cynamonem) zawinęłam w kopertki z ciasta francuskiego. Wyszły pyszne:-)

reklama
dziewczynki ja doczytuje Was bo mam jakies problem z forum na telefonie I dopiero dzis odpalilam laptopa....

ciesze sie z udanych wizyt I zycze zdrowka dla chorowitkow....
mloda mamo jestem z Toba wszystko bedzie dobrze...... narazie musze uciekac....
siasia trzymaj sie.....

mlodamama co się stało? co mówią lekarze? bądź dobrej myśli, ja w ciąży z Mają 3 razy leżałam w szpitalu z poronieniem zagrażającym ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło, u Ciebie na pewno też tak będzie!

siasia dobrze że jesteś pod kroplówkami, bo z tego co pisałaś to mogło skończyć się poważnie, oby cię szybko puścili!

A u mnie leniwie, mąż jutro przylatuje z Malty po prawie tygodniu...nie lubie być sama :no:

Ostatnia edycja:
Sorki ale wizyta była i wysłałam tyle ile zdążyłam napisać. Dali mi luteiny dwie i nospy 2. Na usg dzidzia wygląda ok. Szyjka ok więc mam nadzieję że wszystko przejdzie i nic nam się nie stanie. Pewnie tu poleze z tydzień:(

reklama
Sasia trzymaj się dzielnie. Widzę że obie biedujemy. Ja jeszcze z tym katarem tu leże i takie suche tu powietrze że przez 2h popękały mi wargi a nie mam ani kremu nawet. Mąż mi tylko kupił w tesco pizamke i kapcie bo do domu 25km w jedną str a ja musiałam się szybko położyć. Ja na tel widzę tylko ost str forum i to dopiero po dodaniu postu więc będę czytać to co się da

Do góry