reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

koreczek - a jesteś pewna,że to nie jakaś opryszczka?

Upiekłam ciasteczka:-) podsmażony farsz z jabłek (z cukrem i cynamonem) zawinęłam w kopertki z ciasta francuskiego. Wyszły pyszne:-)

reklama
dziewczynki ja doczytuje Was bo mam jakies problem z forum na telefonie I dopiero dzis odpalilam laptopa....

ciesze sie z udanych wizyt I zycze zdrowka dla chorowitkow....
mloda mamo jestem z Toba wszystko bedzie dobrze...... narazie musze uciekac....
siasia trzymaj sie.....

mlodamama co się stało? co mówią lekarze? bądź dobrej myśli, ja w ciąży z Mają 3 razy leżałam w szpitalu z poronieniem zagrażającym ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło, u Ciebie na pewno też tak będzie!

siasia dobrze że jesteś pod kroplówkami, bo z tego co pisałaś to mogło skończyć się poważnie, oby cię szybko puścili!

A u mnie leniwie, mąż jutro przylatuje z Malty po prawie tygodniu...nie lubie być sama :no:

Ostatnia edycja:
Sorki ale wizyta była i wysłałam tyle ile zdążyłam napisać. Dali mi luteiny dwie i nospy 2. Na usg dzidzia wygląda ok. Szyjka ok więc mam nadzieję że wszystko przejdzie i nic nam się nie stanie. Pewnie tu poleze z tydzień:(

reklama
Sasia trzymaj się dzielnie. Widzę że obie biedujemy. Ja jeszcze z tym katarem tu leże i takie suche tu powietrze że przez 2h popękały mi wargi a nie mam ani kremu nawet. Mąż mi tylko kupił w tesco pizamke i kapcie bo do domu 25km w jedną str a ja musiałam się szybko położyć. Ja na tel widzę tylko ost str forum i to dopiero po dodaniu postu więc będę czytać to co się da

Do góry