reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

cześć dziewczyny u mnie to jakieś żarty są 2 tyg siedze w domu bo dzieci chore jedno wyzdrowiało z drugim byłam u kontroli i niby zdrowa choć kaszle jeszcze od czasu do czasu i na dodatek wczoraj oczko miała takie czerwone i ją swędziało zaczęłam przemywać herbatą a dzisiaj jak rano wstało drugie miała całe zaropiałe i też czerwone chyba zapalenie spojówek masakra jakaś a we wtorek miała wrócić do szkoły bo ponad 2 tyg nie była już nie wiem co mam robić z nią brak mi już siły na to wszystko :no:

reklama
Izka_sz - No to chyba już taka prawidłowość, że jak jedno choruje to drugie łapie...albo jest duże prawdopodobieństwo, że złapie :-(... Moja gwiazda jakoś Bogu dzięki z katarkiem się uporała... mąż zresztą też ocś pokasływał ...ale przeszło...
TRZYMAJCIE SIĘ...

Hej Kobietki!!!
Mlodamama siasia zdrwka wam życzę trzymajcie się dzielnie. Sciskam i wszytko ma być ok.

Izka bądz dobrej myśli teraz będzie juz tylko lepiej.

Nikusia trzymaj się tego że jutro już ostatni dzie w pracy i bedziesz odpoczywać i nie bedziesz oglądac ludzi z pracy.

Ja nie mama planu na dziś sama nie wiem co bym chciała robić młody nadal śpi, a my z mężem od 7 na nogach delektujemy się ciszą w mieszkaniu:-).

I wszystkie dziewczyny dziś wyszły więc zostałam na sali sama. Wgl mało kto został na oddziale. Ale będą nudy straszne. Co do czucia się to mniej mnie boli ale jak siedzę to jednak czuje dyskomfort.

20 ;) !!!
Za tydzien polowa za mna :) szybko leci :)

Witam wszystkie :)
My wlasnie zaraz jemy sniadanko :) sa u nas dzieciaki mojego tez.
Bedzie chlebek z opiekacza z nutella i bananami :)
Z moja mala juz wszystko dobrze ;) oczka coraz lepiej.
Za 2 dni usg i dowiem sie plci <3 juz sie nie moge doczekac

Czesc dziewczyny!

Mam nadzieje, ze te ktore ostatnio mialy problemy, wieksze i mniejsze, ze zmartwienia poszly w niepamiec i czujecie sie dzisiaj znaczne lepiej, tak samo jak wasze pociechy.

Powiem wam, ze mnie dzisiaj wszystko denerwuje.... znowu chodzs niewyspana i zmeczona.

Milej niedzieli!

Cześć.
Szczególnego zdrowia i wytrwałosci dla młodej mamy i siasi.A dzieciom Izki też szybkiego wyzdrowienia. Trzymajcie się jakoś.
Ja mam smaka na sałatkę jarzynową. Ugotowałam już warzywka i biorę się za krojenie. Miłej niedzieli.U mnie słonecznie i dość ciepło.Wiec pewnie będzie dłuższy spacerek.:-)

Witam was! :-D

malodamamusia-
trzymaj się!!! Ja tez w 14 tygodniu bylam w szpitalu i tez mialam problem ze snem, zalatw sobie jakas muzyke i sluchaj na sluchawkach. Z tego co wiem i tak minimum 4 dni będziesz musiala być w szpitalu, bo inaczej NFZ nie zaplaci szpitalowi (tak u mnie mowili), ale przynajmniej jestes pod stala opieka i napewno bedzie wszystko dobrze.
Siasia- ty tez się czymaj!!!
Ale dobrze, ze z dzidziusiami wszystko jest dobrze!!!

MMka1978 Gratuluje dobrych wiesci!!! :-D

Zdrowka życze wszystkim chorującym!!!

Kciuki za wszystkie przyszle wizyty!!!

My wlasnie wróciliśmy z Myslenic i mój pojechal na mecz. A ja nie wiem co z soba zrobic… Zjadlabym cos dobrego ale babcia w kuchni przesiaduje, wiec nawet nie mam ochoty tam dlugo przebywac, wiec chyba będą kanapki albo jakas jajecznica, bo się szybko robi. :baffled: A jak maz przyjedzie to niech on cos dobrego zrobi!;-)
Odpoczelam troche i nawet przez pobyt tam mialam normalne cisnienie. Chyba w domu podnosi mi się przez babcie… :baffled:

hej:-)
wlasnie wrocilam ;-)

podczytalam troszke i....:szok: Na poczatku sie przerazilam, ale doczytalam-
mlodamamusia i siasia biedulki 3 majcie sie dzielnie i odpoczywajcie, na pewno wszystko wroci do normy:tak:

Moj weekend byl cudny- winka w winnicach tylko powachalam, ale tereny piekne no i nazarlam sie duuuuzo czekolady w fabryce czekolady, ale bylo pycha:tak:

zmykam i sciskam reszte i zycze Wam milej niedzieli:happy:

reklama
A ja już po obiedzie. Chociaż tyle że tu zawsze smacznie. Schabowy ziemniaczki sałateczka. No i rosołek. Mąż był od 10 do teraz u mnie:) kochany. Bo sama na sali jestem to tak pusto teraz bardzo. Dobrze że tv jest bo bym zwariowała tu.

Do góry