reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Siasia, pewnie ze mozna pic, ja ostatnio to mialam. No i czekolade i banany jedz, po powoduja stwardnienie kalu. Albo zamiast zup na obiad, rob drugie dania:) pij duzo wody, zebys sie nie odwodnila.

Aneta, sorki pomylilam cie z kims innym, w glowie mi sie przewraca:D

Mialam o cos pytac, ale juz nie pamietam:(

reklama
Koreczek, chyba Ci się nałożyły oczka Córki Anety i mojej Nuśki gorączka ;)

U nas już lepiej, antyb. działa, ale dziecko jeszcze słabe.
Franek z Tatą na polu, ja mam posprzątaną lodówkę, Aniela śpi, więc siadam do roboty.
Zostaję dziś z nimi sama do jutra, bo Mąż jedzie na wieczór kawalerski ;) A mam tyyyyle roboty i jeszcze bym chciała mieszkanie wysprzątać i obiad zrobić. Fajnie :)

Ewa, chyba tak wlasnue bylo:)

Tez musze pierogi dzisiaj zrobic i dom wysprzatac, a tak mi sie nie chce...

A wlasnie dziewczyny jakiego dania nie potraficie sobie teraz odmowic? Bo ja wytrzymac nie moge bez rosolu, mleka i schabowego z duza iloscia pieprzu. Jak pomysle jeszcze o tym schabowym to az mi slinka cieknie:o

Ostatnio bratu prawie samochod zarzygalam, ze tak powiem brzydko. Jechal za szybko, chcial zdazyc na swiatlach i az samovhodem tylem zarzucilo a mnie az ...... blee, dobrze ze sie powstrzymalam:D corcia bedzie rajdowcem... :p

Obiad mam, m zrobił wczoraj krupnik, ja dziś zmieniłam pościel, umyłam okno w sypialni, zrobiłam rogaliki na ostro z grzybami dla m, i z jabłkami i cynamonem dla mnie i Kurczaka, wysprzątałam kuchnie i już mogę odpoczywać, tylko toalety objadę i pranie powieszę, m umyje i odkurzy podłogi i z bańki :-)

popołudniu jadę do siostry i do mamci na cmentarz i sobota zaliczona :-)

Zdrówka dla chorowitków!!!!!!!

Koreczek, ja bez makaronu nie mogę żyć :) Ale ja tak mam zawsze, bez względu na ciążę ;)

Za to zupełnie mnie od słodkiego odrzuciło i szczerze mówiąc, bardzo bym chciała, żeby tak zostało i po ciąży ;) Bo jeszcze nie mam nic na plusie! Tzn. mam 2 kilo, ale wcześniej mi te 2 kg spadły, więc bilans na razie na zero ;)

Hej Kobietki!!!
Mi cos ten wirus nie odpuszcza przez niego wczoraj nie bylam w stanie sie odezwać. Dziś troszke lepiej. Właśnie robimy wielkie porządki mąż myje okna i odkurza a ja wziełam się za łazienkę ubikację i ścieranie płytek jeszcze zostało kurze wytrzeć i za obiad będzie trzeba się zabrać.

Koreczek ja też tak potrafie zacząć panikować że sie coś zepsuło a potem okazuje się że nie włączyłam albo źle podłaczyłąm.

Ewa jak tam twoja malutka mam nadzieje że już jej lepiej.
Mamusia sybka ale się szybko obrobiłaś zazdroszcze ja to do 10 zebrać się nie mogę chodzę w piżamie rozmemłana.

reklama
A ja dalej w szlafroku :p choć podłogi pozamiatałam i wytarłam (niestety codziennie to robię, bo mały mi zapaćka zawsze panele i płytki :/)

Ale u Was porządkowo, my nie mamy takich akcji w soboty, raczej staramy się wszystko na bieżąco. Mąż odkurza dwa razy w tygodniu po pracy z młodym przy boku, podłogi, dywany, ale też kurze wszelkie i ogarnia kibelek, ja łazienkę też na bieżąco w miarę, zeby się nie kumulowało.

Adaś śpi, a jak wstanie jedziemy do moich rodziców i go zostawiamy :p

We wtorek mamy rocznicę ślubu i mam ochotę na ten torcik Moje Wypieki | Świąteczny tort makowy z kremem waniliowym i nutą pomarańczy jest pyszny :)

Do góry