reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

To na pewno nie opryszczka, bo spuhniete mialam, ale bylam juz watecs.

jezu dzieeczynh, mlodamama trztmaj sie! Bedziw dobrze, jestes pod dobra opieka....

Siasia dobrze ze pojechalas do szputala

Dziewczyny co sie dzisiaj dzieje? Tylko szpitale dzisiaj, lekarze i zle wiesxi:( trzymam kciuki za was, naprawde szczerze zycze bardzo dozuo zdrowia, a zwlaszcza te ktore sa w szpitalach

reklama
Hejka, ja tak na szybko, bo dopiero wróciliśmy z zakupówłazienkowych z okazji tego remontu u teściów i padam ze zmęczenia.

małpawzoo
ja byłam u neurologa i jedyne co można brać w ciąży na bóle głowy to paracetamol, no i mi jeszcze na typowe migreny przepisał relanium (ale i tak nie będę brać), no i w razie gdyby bólom zaczęły towarzyszyć wymioty i zawroty głowy albo zaburzenia widzenia to od razu do szpitala. W ciąży neurolog nawet zlecić badań nie może, ma związane ręce trochę. Współczuje ci tych bólów :-(.

młodamama, siasia trzymajcie się kochane!

O rany, ale sobota :/
Młodamamo, Siasia, dzielne bądźcie! Dobrze, że z Maluchami wszystko ok! Oby Was szybko zdrowe wypuścili.

Nikusia, gratulacje rocznicy! 10 lat - kupa czasu :)

Aneta, jak kanalik, to masuj mocno przy spojówce, na nosku. Nusia miała poprzytykane po urodzeniu i jej się ropa zbierała. Takie masowanie pomogło. A jak nie to trzeba przetkać i po problemie.

malodamamusia- TRZYMAJ SIĘ KOCHANA!!! Będzie dobrze. Najważniejsze, że pod dobra opieką jesteś :tak:
Siasia- za Ciebie też trzymam kciuki.
Ewa - DZIĘKI...No kupa czasu...nie wiem kiedy nam te 10 lat minęło...ale najważniejsze, że to cudowny czas dla nas :-)

mlodamama I siaisa dobrze, ze maluchami szystko ok, teraz Wy dojdzcie do siebie, spokojnie wszystko bedzie dobrze... jestem z Wami....
Aneta Ewa ma racje masuj te kanaliki.... to b pomaga.....moze I Wam pomoze....

Juszka gratuluje ruchow...

Nikusia jeszcze troszke I juz bedziesz na L4.... przelecialo....odpoczniesz sobie....
wlasnie sprawdzilam temperature u nas 27 stopni..... kisimy sie......

reklama
Juszka - GRATULACJE KOCHANA...prawda, że cudowne uczucie ?:tak:
Masiosia - uwierz odliczam.... nie wiem jak mogłam być taka głupia i naiwna :sorry2::sorry2: nadal wierzę, że ludzie jednak są dobrzy...ale jak widać nie w mojej pracy...ehhhh
mlodamamusia- wiem co czujesz...leżałam ponad tydzień na oddziale patologii ciąży w pierwszej ciąży...i mąż musiał mi jeszcze wtedy walkmana :happy: przywieźć bo laska tak chrapała, że dwie noce miałam z głowy...a potem przy muzyce z radia usypiałam... no szpital to nie dom.... ALE PAMIĘTAJ...dzidź najważniejszy. Trzymam kciuki żeby było dobrze.
Ja mam kolejną noc nie przespaną za sobą... do tego cholernie nadal bolą plecy... jestem wykończona...
JUTRO OSTATNI DZIEŃ W PRACY...robię szybki porządek co by mi nikt w prywatnych rzeczach nie grzebał i adieu :tak:
U nas szykuje się piękna jesienna pogoda... słonko już wstaje po woli na niebie parę chmurek...jak nic lecimy dziś do lasu na spacerek :-)

EWA- MAM nadzieję, ŻE Twoja gwiazda już czuje się lepiej :tak:
MIŁEGO DNIA DLA WAS

Do góry