Witam się już prawie weekendowo!
Wpadlam tylko na chwile, bo za chwile się pakuje, bo jedziemy na weekend do Myslenic. Może troche tam odpoczne i pospaceruje sobie po lesie. ;-)
Mam tylko nadzieje, ze wygram z choroba, bo cos mnie zaczyna lapac ale na razie się nie daje!
Musze się wam troche pozalic. Dzisiaj babcia tak mi podniosla cisnienie, ze masakra.
Jej corka, moja chrzestna, miala na początku tygodnia operacje, cos tam z kamieniami i wczoraj wyszla, dobrze się czuje i chodzi i wogole. Babcia jest na mnie obrazona, ze jej nie zawiozłam wczoraj do niej. A ja wczoraj zle się czulam i caly dzien leżałam. Sory ale ja mam zagrozona ciaze, zarzywam 14 tabletek dziennie i nie będę na jej kazde zyczenie wsiadac w auto i ja wozic jak np kreci mi sie w glowie. Bo jak bym zaslabla to nie miałabym tylko siebie na sumieniu tylko jeszcze ja i oczywiście dzidziusia. Oooo wlasnie slysze ze dzwoni gdzies, pewnie pozalic się jaka ja jestem zla wnuczka! Już nie raz słyszałam od niej, ze jestem najgorsza wnuczka jaka ma.
A ja się pytam jak ona musi jechac do lekarza, albo do sklepu, to kto ja wozi? A jak kiedys powiedziałam, jej niech inna wnuczka albo wnuk ja odwiezie, bo mieszkaja zaledwie 7 km od nas, to co powiedziala? Oni maja swoje rodziny i swoje problemy i ja nie będę się ich prosić… Masakra poprostu! Sorki, dziewczyny, ale musiałam się wygadac komus! :-(
malpawzoo super, ze cie mamy!!! :-)
mlodamama21 nio z rodzina to jak zawsze najlepiej wyglada się tylko na zdjęciu, a tak to roznie bywa.
My mieszkamy z moja babcia w jednym domu i moi rodzice przyjeżdżają raz na 2 tygodnie, wiec spokoju nie mam wogole i już nie mogę się doczekac remontu i jak już będziemy mieć przynajmniej swoje pietro i troche spokoju.
mamusia synka na pewno za 3 tyg. okaze się, ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku!!!
PierwszyRazMama a zazywasz magnez? Mnie brzuch bolal tez caly czas, ale odkad mam konska dawke magnezu bo 3x2 i to jeszcze forte, to nic mnie nie boli już tylko od czasu do czasu zakluje.
kasiulekk na pewno nie powinnas czytac tyle w Internecie!!! Marcia tez dobrze radzi, idz do innego specjalisty! Będziesz spokojniejsza!
Mrowkaa gratuluje dziewczynki!! Nasz dzdzius jest nieśmiały i nie chce się ujawnic, no ale po cichu mam nadzieje, ze to tez dziewczynka hehe
19ania90 ja biore pregne plus od 12 tygodnia, a duphaston wlasnie przestalam brac.
Karolinusia ja tez zakupoholiczka jestem, ale na razie powstrzymuje się, bo nie znamy jeszcze plci, ale potem to strach pomyśleć co będzie hehe ;-)
Juszka witam u nas! :-)
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!!!
Gratuluje tez wszystkich udanych wizyt!!