AnetaNorwegia
Fanka BB :)
Hej wlasnie wstalysm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej wlasnie wstalysmy. Nie wiem co sie dzieje z moja mala. Wczoraj wieczorem zaczely jej oczka ropiec, taka biala ropa zabarwiona na zolto-zielono. Smarowalam jej mascia ktora kupilam jak miala z 2tyg i tez tak ropialy. Pozniej od 19 do 21 probowalam ja popozyc do lozka, bezskutecznie. Zasnela chwile po 22. Teraz ledwo oczka otworzyla, tak sklejone. Przemylam jej i znow posmarowalam. Do lekarza nawet nie jade bo na pewno nic mni nie przepisze. Na wszystko paracetsmol zawsze daja. W poniedzialek mamy wizyte 10-cio miesieczniaka to powiem o tych oczkach
Hej
Noc spokojna, ale dziś na 11 do lekarza.
Masiosia, co do tego mieszkania w więcej osób na małej powierzchni - mój Tata w 7 osób mieszkał w dwóch małych pokojach. I też nikt nie narzekał. My - gdybyśmy musieli - też byśmy na naszych 50 metrach zostali i by było ok.
Ale mimo wszystko nie lubię takiego mówienia, bo założę się, że gdyby ktoś Twoim Rodzicom zaproponował przeprowadzkę do domu albo do większego mieszkania, na które by ich było stać, to nie powiedzieliby "E nie, dzięki, nam tu dobrze na kupie wszystkim"
Po prostu człowiek się do warunków dostosowuje. I dobrze, jeśli ma taki charakter, że nie narzeka, ale doszukuje się pozytywów. Ale nie ma się co przekonywać, że dla 5-osobowej rodziny dwa pokoje to wersal
Lecę do roboty, bo wczoraj wymiękłam o północy, a przez tych lekarzy, choroby i siedzenie Franka w domu jestem grubo w plecy ze wszystkim :/
młodamamo a wiesz ze siostra powinna zapłacić reszcie rodzeństwa zachowek od tej darowizny??/
ale ja chodzę prywatnie do lekarza i wszystkie badania i usg robię prywatnie, już nic więcej mi nikt nic nie poradzi...........