reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Oooo ja narazie zupelnie nie mam mozliwosci, zeby sie z Wami spotkac ale jak tylko urodze I wyladuje w Pl to na pewno zawitam do Krakowa I mam nadIeje, ze wtedy sie zobaczymy wszysykie szczesliwie, albo mozemy umowic sie w Lowiczu ponoc to srodek Polski kazdy bedzie mial sprawiedliwie ;)

reklama
Ja na plusie 7kg :baffled: przy moich 45kg startowych to różnica kolosalna. Musiałam zaopatrzyć się w jakieś nowe ciuszki, bo spodni już żadnych nie dopięłam...

Z moich okolic też widzę, że kiepsko... No ale przynajmniej wirtualnie możemy się spotka i porozmawiać :tak:

Kobietki Wy też tak macie, że boli Was kość ogonowa. Ja ostatnio dwie noce się z bólu budziłam :baffled: a jeszcze minimum 8h dziennie siedzę w pracy i do tego 2h w aucie... Może to po częsci też przez to :baffled: Eh...

ewula gratuluję udanej wizyty i dziewczynki- być może ;)

alesia, nikusia co do spotkania to również jestem jak najbardziej na tak. Może jeszcze ktoś dołączy? Ja i tak mam wszędzie daleko ale w razie czego jestem za centrum. Nikusia a gdzie mieszkasz, w jakiej okolicy? Ja do siebie też mogę zaprosić :-) ale do Ząbek to pewnie Wam daleko będzie ;-)

co do kilogramów- ja już prawie 5 na plusie od początku:-(

Hej dziewczyny
Ja dziś dzień spędzam w łóżku kuruję się i mam nadzieje że jutro już się podnise choćna chwilę.
Wybaczcie że wam nie odpiszę wszystkim ale sił mi brak i głowa zaczyna boleć.

Gratuluję dzisiejszych udanych wizyt!!!
Dziewczyny z Krakowa ale wam fajnie że się możecie spotkać i pogadać z moich okolic to nie ma chyba ostatni nikogo udzilającego się na forum.
Chyba zaraz spać pójdę taka zmulona jestem.
Zyczę wam spokojnej nocy :-):-).

Masiosia- wiem wiem ...ale łudziłam się głupia, że ktoś doceni. Mało tego chcą mnie wyrąbać na porządną kasę i zamiast premii zrobić mi zlecenie i to ...UWAGA W GRUDNIU :wściekła/y:...ryczałam cały poniedziałek...ale nic nie jestem w stanie zrobić.. więc idę na L4.

Co do kg to ja mam już 5 na plusie :zawstydzona/y: i megaa apetyt ...może minie:confused::cool2::-D
Katrine - do mnie w stronę Otwocka :-)...ale myślę, że stolica mogłaby być :tak:...

ja na szybciocha bo mimo ze czytalam to nie dam rady odpisac juz wszystkim
też już po wizycie, wspomnialam lekarzowie ze wyjezdzam i tez radzil znalezc pozniej kogos w wawie i powiedzial ze zastanowi sie czy kogos zna z tych szpitali ktore rozwazam na porod, wsio ok dzidz ma jakies 8cm, serducho bije pieknie, musze zrobic awidnosc igg toxo bo podobno wynik nie powinien przekraczac 3krotnie normy a u mnie jest 229 (norma 30) ale nie wiem co w zasadzie by to dalo bo igg to pzreciez pzrebyta a nie obecna choroba? w czwratek mam pzryjsc do pobrania cyto, kolejna wizyta za 4tyg no a polowkowe prywtanie u niego na 15.11
piszecie o pomrocznosci ciazowej to ja Was chyba przebije bo zapomnialam.... ZAPYTAĆ O PŁEĆ!ale dostalam zjebke od meza za gapiostwo;-)
od listopada jestem dyspozycyjna w Warszawie na spotkanie :tak:

melduje sie po wizycie,wszystko dobrze:-) dostalam skierowanie na mocz,glukoze,morfologie.dalej wyglada na dziewczynke:-) wiec moj sen chyba sie nie sprawdzi:) waga 239 gr,podobno w normie. zdjecia niestety nie dostalam.malenstwo bylo bardzo ruchliwe,nie dawalo nie zbadac;-)

Same dobre wieści dziś - super :D

Moniqa to możemy sobie rękę podać, u mnie w sumie też 7 kg więcej niż przed ciążą...

Idę spać, niech się tłuszczyk uklepie ;)

reklama
No to ja też napiszę:) wszystko w porządku, malutka dobrze się rozwija, wszystkie narządy prawidłowe.. no i właśnie na 150%:p dziewczynka

Martwi mnie tylko to moje IgG cytomegalii dodatnie.. ale niby lekarz powiedział żeby się nie przejmować i miałam pobraną dzisiaj krew na IgM wynik w czwartek .

Do góry