reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Oooo ja narazie zupelnie nie mam mozliwosci, zeby sie z Wami spotkac ale jak tylko urodze I wyladuje w Pl to na pewno zawitam do Krakowa I mam nadIeje, ze wtedy sie zobaczymy wszysykie szczesliwie, albo mozemy umowic sie w Lowiczu ponoc to srodek Polski kazdy bedzie mial sprawiedliwie ;)

reklama
Ja na plusie 7kg :baffled: przy moich 45kg startowych to różnica kolosalna. Musiałam zaopatrzyć się w jakieś nowe ciuszki, bo spodni już żadnych nie dopięłam...

Z moich okolic też widzę, że kiepsko... No ale przynajmniej wirtualnie możemy się spotka i porozmawiać :tak:

Kobietki Wy też tak macie, że boli Was kość ogonowa. Ja ostatnio dwie noce się z bólu budziłam :baffled: a jeszcze minimum 8h dziennie siedzę w pracy i do tego 2h w aucie... Może to po częsci też przez to :baffled: Eh...

ewula gratuluję udanej wizyty i dziewczynki- być może ;)

alesia, nikusia co do spotkania to również jestem jak najbardziej na tak. Może jeszcze ktoś dołączy? Ja i tak mam wszędzie daleko ale w razie czego jestem za centrum. Nikusia a gdzie mieszkasz, w jakiej okolicy? Ja do siebie też mogę zaprosić :-) ale do Ząbek to pewnie Wam daleko będzie ;-)

co do kilogramów- ja już prawie 5 na plusie od początku:-(

Hej dziewczyny
Ja dziś dzień spędzam w łóżku kuruję się i mam nadzieje że jutro już się podnise choćna chwilę.
Wybaczcie że wam nie odpiszę wszystkim ale sił mi brak i głowa zaczyna boleć.

Gratuluję dzisiejszych udanych wizyt!!!
Dziewczyny z Krakowa ale wam fajnie że się możecie spotkać i pogadać z moich okolic to nie ma chyba ostatni nikogo udzilającego się na forum.
Chyba zaraz spać pójdę taka zmulona jestem.
Zyczę wam spokojnej nocy :-):-).

Masiosia- wiem wiem ...ale łudziłam się głupia, że ktoś doceni. Mało tego chcą mnie wyrąbać na porządną kasę i zamiast premii zrobić mi zlecenie i to ...UWAGA W GRUDNIU :wściekła/y:...ryczałam cały poniedziałek...ale nic nie jestem w stanie zrobić.. więc idę na L4.

Co do kg to ja mam już 5 na plusie :zawstydzona/y: i megaa apetyt ...może minie:confused::cool2::-D
Katrine - do mnie w stronę Otwocka :-)...ale myślę, że stolica mogłaby być :tak:...

ja na szybciocha bo mimo ze czytalam to nie dam rady odpisac juz wszystkim
też już po wizycie, wspomnialam lekarzowie ze wyjezdzam i tez radzil znalezc pozniej kogos w wawie i powiedzial ze zastanowi sie czy kogos zna z tych szpitali ktore rozwazam na porod, wsio ok dzidz ma jakies 8cm, serducho bije pieknie, musze zrobic awidnosc igg toxo bo podobno wynik nie powinien przekraczac 3krotnie normy a u mnie jest 229 (norma 30) ale nie wiem co w zasadzie by to dalo bo igg to pzreciez pzrebyta a nie obecna choroba? w czwratek mam pzryjsc do pobrania cyto, kolejna wizyta za 4tyg no a polowkowe prywtanie u niego na 15.11
piszecie o pomrocznosci ciazowej to ja Was chyba przebije bo zapomnialam.... ZAPYTAĆ O PŁEĆ!ale dostalam zjebke od meza za gapiostwo;-)
od listopada jestem dyspozycyjna w Warszawie na spotkanie :tak:

melduje sie po wizycie,wszystko dobrze:-) dostalam skierowanie na mocz,glukoze,morfologie.dalej wyglada na dziewczynke:-) wiec moj sen chyba sie nie sprawdzi:) waga 239 gr,podobno w normie. zdjecia niestety nie dostalam.malenstwo bylo bardzo ruchliwe,nie dawalo nie zbadac;-)

Same dobre wieści dziś - super :D

Moniqa to możemy sobie rękę podać, u mnie w sumie też 7 kg więcej niż przed ciążą...

Idę spać, niech się tłuszczyk uklepie ;)

reklama
No to ja też napiszę:) wszystko w porządku, malutka dobrze się rozwija, wszystkie narządy prawidłowe.. no i właśnie na 150%:p dziewczynka

Martwi mnie tylko to moje IgG cytomegalii dodatnie.. ale niby lekarz powiedział żeby się nie przejmować i miałam pobraną dzisiaj krew na IgM wynik w czwartek .

Do góry