reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Ja już w domku, wszystko jest ok, dzidzia główką w dół była ułożona i zwinięta w kłębek, więc długości nie dało się zmierzyć, jedynie obwody i kilka dni do przodu wielkością. I uwaga: większe szanse na dziewczynkę :D Coś między nogami jeszcze widać, ale zdecydowanie za małe na chłopca :)

reklama
katrine, MMka, to może zmajstrujemy jakieś spotkanko, jeszcze Nikusia ma niedaleko, no i flower chyba niebawem
Ewula, super i gratuluję dziewczynki, albo chłopca ;-), a kg nie przejmuj się, w końcu dziecko masz brzuchu, gorzej jak byś chodziła do liceum i najadła się batoników :-D

Ewula gratuluje udanej wizyty!

dziewczyny ale wam fajnie ze mozecie sie spotkac ze jest po kilka dziewczyn z tych samych rejonow ja tu sama ze wschodu :-(
co do kg to ja mam +2 kg

moj maz oszalal ....chce mi samochod zmieniac bo tak mu sie wymyslilo i nie wiem czy go od tego odwiode...

Gratuluję udanych wizyt:-D:-D
Ja ostatnio na IP miałam przez brzuch:-D
Coś mnie lamię czuję się strasznie idę zaraz spać. byłam dziś 2,5 godziny na spacerze i zmarzłam.
Koło mnie nikt nie mieszka:-(

WITAM WIECZORNIE DZIEWCZYNKI :tak:
Ja znowu dziś w robocie i znowu ledwo ciepła przyjechałam. Podjęliśmy z mężem decyzję, że od 8 października mam iść na L4. Moja kochana firma niestety nie doceniła faktu mojej dobrej woli i powrotu do pracy... CÓŻ!!! Ich strata :tak: a ja od wtorku już z Wami na bieżąco będę mogła pisać :-)
Malpawzoo- kochana wybudować dom to pół biedy :tak: gorzej go wykończyć i ogrzać i oświetlić itd :baffled: no ja na pewno dziś budowałabym o 60 m mniejszy dom...ale kto wie? JAK WYGRAM W TOTKA :-D...to wybuduję drugi ;-):-)
młoda mamusia - wyślę dziś wieczorem:tak:. Przepraszam za zwłokę ... Niestety padam na twarz po pracy a w robocie prywatne maile mamy poblokowane bo już byś dawno miała.

BABYGG- to gratulacje no i dziana teraz jesteś ;-):-)
Koreczek - :-D no uśmiałam się z Twoich dialogów... ale moje zaczynają bardzo podobnie brzmieć... jak nic pomroczność ciążowa :cool2:
Kasiulekk - mnie ostatnio z niedzieli na poniedziałek tak okresowo bolał brzuch :-( wzięłam nospę i przeszło.
Jolcia- gratki dobrych wiadomości. PATRZMY NA DOBRE STRONY,...DZIDŹ ZDROWY I Z TEGO SIĘ RADUJMY!:tak:
eWULA- GRATULUJĘ WIADOMOŚCI!!!!!

CO DO SPOTKANIA WARSZAWIANEK I TYCH Z OKOLIC czyli mnie
;-):-D jestem na TAK!!!

Wprawdzie będziemy musiały ustalić jakiś środkowy zakątek Warszawy:cool2: żeby było sprawiedliwie...a jak wam się chce to zapraszam don mnie do domu ...duży mam zmieścimy się na ciachu i kawusi
:-):tak:
SPADAM KOCHANE MOJE...bo 3 pralki prasowania...ODLICZAM DNI DO L4
:tak:

Akcja "Brak smoka" ujęcie drugie. Kibicuję Mężowi ;) Teraz on się męczy ;) Ciekawe, na ile Nuśce starczy sił tym razem :D

Gratuluję wszystkich dobrych wieści wizytowych!:)

reklama
Ja tez mam 2 kg na plusie, wlasnie zjadlam drugie sniadanko, musze wracac.do nauki, wlacze na chwile rodzicow na skype a pozniej po Julka do o szkoky I chyba do domu spowortem bo po biurko to mozemy jechac ale obojgu nam sie nie chce skladac pozniej a nie lubie jak cos na mnie czeka nie zrobione.....
Nikusia brawo gratuluje decyzji juz dawno Cie tam nie powinno byc;)
Marcia chce kupowac niech kupuje, moj tez chcial kupowac mi nowe, zeby mniej palilo bo moje na tydzien jakies 80 $ czyli b duzo jak na taka jazde, tak wiec jezdzilam juz passatem ale mialam sie zastanowic xzy wole polske tzn jechac na wakacje czy auto, wybralam polske I zaszlam w ciaze, takze przekladamy wyjazd, poza tym robie wszystko zeby moi rodzice zdecydowali sie choc na chwile przyjechac ale sanuparci okropnie..... teraz stwierdzilismy ze moje bedzie super na 2ke dzieci bo jest duze I niech je zedra.... czas pokaze..... glowa boli I boli......
Narazie uciekam I xsekam na wiesi z wizyt ;)

Do góry