reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

ale ona nie może się sprzętem zasłaniać.. powinna miec taki by wystarczał na wszelkie badania.. przecież tam chodzą ciężarne kobiety i każda chciałaby wiedzieć co faktycznie w niej jest... a nie że nic nie ma jest wszystko ok bo ja nie widzę bo sprzęt nie pokazuje...

reklama
cześć dziewczyny dzieci mam chore od 2 tyg i już mam dosyć tego choróbska i w końcu mnie dopadło co można brać na ból gardła drapanie i temp na razie pije tylko herbatek z cytryna i psiakam tantum werde ale nie pomaga już nie wiem co robić czytałam że są jakieś tabletki na ból gardła dla kobiet w ciaży i syrop czy używaliście czegoś takiego będę wdzięczna za pomoc. trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :-)

*spam* tabletki na gardło i syrop

Cześć
Siedzę jeszcze z Kurczakiem w domu dzisiaj bo jak juz mu palec przechodzi tak teraz gardło go boli :baffled: ale zrobiliśmy rano muffinki :-)

marcia ja bym nic nie powiedziała, możesz się przekonać jakie ma podejście.....

Izka_sz na gardło można tantum verde psikać i laryng up ssac.....

no faktycznie dużo chłopców u nas, jak ja rodziłam Kurczaczka tez wtedy sami chłopcy się rodzili :-)

Secreto daj znac po połówkowym!!!

Mouse u nas 1 usg tylko w 17-19 tyg na cala ciaze. Ja mialam w 10 ze wzgledu na ciaze wczesnie po porodzie a ze mnie porozrywalo ostatnim razem to trzeba bylo wszystko sprawdzic a przy okazji okreslic wiek ciazy, bo miesiaczki mialam tylko 3 od porodu

nie napisalam jaki mialam dziisiaj sen.... snil mi sie moj synek.widzialam jego twarzyczke,fikal sobie w brzuszku, widzialam dyndajace jajeczka:-) jakos tak dziwnie jakbym byla obok niego:) o 3 obudzilam sie i mowie do mojego ze bedziemy mieli chlopca:D nie ogarnial:-)
moze byl to jakis znak ze dziewuszka zamienila sie w chlopczyka:-D

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty
Marcia nic bym nie powiedziała niech, sama dojdzie, a jak nie to "o bym zapomniała..."
A mnie dopadła pomroczność ciążowa, weszłam do sklepu po chleb i zakupy na obiad. Nacisk był na chleb bo nie ma, doszłam do domu ja do torby, a chleba brak:wściekła/y: Mąż po pracy kupi, bo mi się nie chce iść

cześć dziewczyny!:-) gratuluje wszystkim udanych wizyt!:-)

Marcia, mam nadzieję, że plamienia się skończą i już będziesz mogła bez żadnych zmartwień cieszyć się ciążą do końca:-)

Aneta, to strasznie rzadko u Was te usg...nie wytrwałabym chyba:blink:

ja miałam w 14 tygodniu ostatnio usg i teraz miałam pod koniec października iść na połówkowe, ale chyba w czwartek pójdziemy podejrzeć maluszka, bo ja jak zwykle z tych, co się martwią czy wszystko dobrze.. tym bardziej, że na karcie ciąży mam napisane z wykrzyknikiem: ciąża wysokiego ryzyka:-( ale mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze i że to tylko tak strasznie brzmi:-)

Nie doczytam Was do końca teraz, siadam się uczyć, choć tak strasznie mi się nie chce:-(

Miłego dnia!:-)

nie napisalam jaki mialam dziisiaj sen.... snil mi sie moj synek.widzialam jego twarzyczke,fikal sobie w brzuszku, widzialam dyndajace jajeczka:-) jakos tak dziwnie jakbym byla obok niego:) o 3 obudzilam sie i mowie do mojego ze bedziemy mieli chlopca:D nie ogarnial:-)
moze byl to jakis znak ze dziewuszka zamienila sie w chlopczyka:-D
Mi tez się śnił jakiś czas temu synek ale taki 2 letni:-D Miała na imię Rafał:-D biegał z Celinką i się bawił:-D

jagna cos w tym jest,ja w tamtym tyg 3 razy zapomnialam portfela,dobrze ze mialam blisko.nawet moj zauwazyl ze z moja pamiecia cos nie bardzo;-) ale mam wybaczone:-)

reklama
Ale mi się to nie zdarzało z Celinką. W ogóle ta ciąża w porównaniu do pierwszej jest w 100% inna. Z Celinka zero objawów, oprócz rosnącego brzucha i ruchów dziecka;-) Teraz mdłości, wymioty, zawroty głowy, wstręt do mięsa:baffled: itd

Do góry