reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

ale ona nie może się sprzętem zasłaniać.. powinna miec taki by wystarczał na wszelkie badania.. przecież tam chodzą ciężarne kobiety i każda chciałaby wiedzieć co faktycznie w niej jest... a nie że nic nie ma jest wszystko ok bo ja nie widzę bo sprzęt nie pokazuje...

reklama
cześć dziewczyny dzieci mam chore od 2 tyg i już mam dosyć tego choróbska i w końcu mnie dopadło co można brać na ból gardła drapanie i temp na razie pije tylko herbatek z cytryna i psiakam tantum werde ale nie pomaga już nie wiem co robić czytałam że są jakieś tabletki na ból gardła dla kobiet w ciaży i syrop czy używaliście czegoś takiego będę wdzięczna za pomoc. trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :-)

*spam* tabletki na gardło i syrop

Cześć
Siedzę jeszcze z Kurczakiem w domu dzisiaj bo jak juz mu palec przechodzi tak teraz gardło go boli :baffled: ale zrobiliśmy rano muffinki :-)

marcia ja bym nic nie powiedziała, możesz się przekonać jakie ma podejście.....

Izka_sz na gardło można tantum verde psikać i laryng up ssac.....

no faktycznie dużo chłopców u nas, jak ja rodziłam Kurczaczka tez wtedy sami chłopcy się rodzili :-)

Secreto daj znac po połówkowym!!!

Mouse u nas 1 usg tylko w 17-19 tyg na cala ciaze. Ja mialam w 10 ze wzgledu na ciaze wczesnie po porodzie a ze mnie porozrywalo ostatnim razem to trzeba bylo wszystko sprawdzic a przy okazji okreslic wiek ciazy, bo miesiaczki mialam tylko 3 od porodu

nie napisalam jaki mialam dziisiaj sen.... snil mi sie moj synek.widzialam jego twarzyczke,fikal sobie w brzuszku, widzialam dyndajace jajeczka:-) jakos tak dziwnie jakbym byla obok niego:) o 3 obudzilam sie i mowie do mojego ze bedziemy mieli chlopca:D nie ogarnial:-)
moze byl to jakis znak ze dziewuszka zamienila sie w chlopczyka:-D

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty
Marcia nic bym nie powiedziała niech, sama dojdzie, a jak nie to "o bym zapomniała..."
A mnie dopadła pomroczność ciążowa, weszłam do sklepu po chleb i zakupy na obiad. Nacisk był na chleb bo nie ma, doszłam do domu ja do torby, a chleba brak:wściekła/y: Mąż po pracy kupi, bo mi się nie chce iść

cześć dziewczyny!:-) gratuluje wszystkim udanych wizyt!:-)

Marcia, mam nadzieję, że plamienia się skończą i już będziesz mogła bez żadnych zmartwień cieszyć się ciążą do końca:-)

Aneta, to strasznie rzadko u Was te usg...nie wytrwałabym chyba:blink:

ja miałam w 14 tygodniu ostatnio usg i teraz miałam pod koniec października iść na połówkowe, ale chyba w czwartek pójdziemy podejrzeć maluszka, bo ja jak zwykle z tych, co się martwią czy wszystko dobrze.. tym bardziej, że na karcie ciąży mam napisane z wykrzyknikiem: ciąża wysokiego ryzyka:-( ale mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze i że to tylko tak strasznie brzmi:-)

Nie doczytam Was do końca teraz, siadam się uczyć, choć tak strasznie mi się nie chce:-(

Miłego dnia!:-)

nie napisalam jaki mialam dziisiaj sen.... snil mi sie moj synek.widzialam jego twarzyczke,fikal sobie w brzuszku, widzialam dyndajace jajeczka:-) jakos tak dziwnie jakbym byla obok niego:) o 3 obudzilam sie i mowie do mojego ze bedziemy mieli chlopca:D nie ogarnial:-)
moze byl to jakis znak ze dziewuszka zamienila sie w chlopczyka:-D
Mi tez się śnił jakiś czas temu synek ale taki 2 letni:-D Miała na imię Rafał:-D biegał z Celinką i się bawił:-D

jagna cos w tym jest,ja w tamtym tyg 3 razy zapomnialam portfela,dobrze ze mialam blisko.nawet moj zauwazyl ze z moja pamiecia cos nie bardzo;-) ale mam wybaczone:-)

reklama
Ale mi się to nie zdarzało z Celinką. W ogóle ta ciąża w porównaniu do pierwszej jest w 100% inna. Z Celinka zero objawów, oprócz rosnącego brzucha i ruchów dziecka;-) Teraz mdłości, wymioty, zawroty głowy, wstręt do mięsa:baffled: itd

Do góry