reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Nikt z Krakowa się jeszcze nie odezwał?:)

Dzięki, Dziewczyny, za spotkanie! Super było :D Za miesiąc ciąg dalszy :D

Majkę już kupiłam (nie było to trudne ;)), Karolinkę rozpracujemy następnym razem :)

Aaa!!! Flower!!! Wykrakałaś! Zostawiliśmy chyba w Rodzince tygrysa :( Boję się jutrzejszego przedszkola... Namówię Franka, żeby inną zabawkę wziął ze sobą, ale po tygrysa i tak rano jadę :/

reklama
Mamatek, to ja z tobą będę chlipała, jeśli nie trafi się w przyszłości dziewuszka. U mnie nawet gorzej, bo po mojej stronie równowaga płci, ale u męża prawie same chłopy się trafiają. Nie ma co, dziewczyneczka chociaż jedna musi być!

Skacze z radosci pod sufit :D wyczekuje od 2 miesiecy pisma z data usg. Dzis zapomnialam zajrzec do skrzynki a tu nagle moj przynosi mi list :) 08.10 na 14.15 :))) tylko tydzien i dowiem sie wkoncu plci i zobacze malenstwo. 2miesiace bez usg to katastrofa ;(( a pozniej juz do konca ciazy nie bedzie. Ale chyba pojdziemy prywatnie po 30tyg na 3d :)

Dzien dobry!

kurde gardlo mnie pobolewa, ta pogoda nas dobije oczywiscie nazarlam sie czosnku i jakos funkcjonuje. Ide dzisiaj do ginki na NFZ i sie zastanawiam czy powiedziec i pokazac jej o wczorajszej wizycie i usg i ze ten wykryl polipa? Chodzi mi o to czy ona sama na to wpadnie i potwierdzi diagnoze czy bedzie mowic ze za niski progesteron. Bo ona mi kaze robic ten progesteron a doktorek mowi do mnie ze to bez sensu ze w ciazy sie jie robi i to wywalanie kasy i badz tu madry. Jak myslicie mowic czy poczekac co ona wymysli?

hej laseczki;-) dzisiaj moja wizytka,dopiero o 20,jak ja wytrzymam:-)
marcia ja bym nie mowila i zobaczla co ona powie,co lekarz to pewnie opinia.zdrowka;-)
aneta no to super:-) to u Was sa tylko 2 usg refundowane? domyslam sie ze 2 miesiace to duzo,ja juz miesiaca nie moge wytrzymac. u mnie ma byc dziewuszka,zobaczymy czego dzisiaj sie dowiem,jesli nie to napewno za 2 tyg na polowkowym:)

ja też bym nic nie wspominała.. łatwo sprawdzisz lekarza.. czy rzeczywiście patrzy i szuka czy tylko "udaje".. potem jakby nigdy nic wspomniałabym o wizycie wczoraj (w formie a zapomniałabym)

marcia ja gardło jeszcze nie najgorsze ale katar to mnie dobijał calą noc... oddychałam buzią i piłam i sikałam i znów piłam:baffled: do tego psikam jak szalona.. i ledwo słyszę od kataru...idzie oszaleć...

aneta to będziesz miała przeżycia:tak: ja mam co 3 tyg usg a serce zawsze mi wali jak na maturze...
to takie fajne widzieć jak się maluszek rusza..

zazdroszczę Wam tego spotkania:) ile osób było?

nikusia czekam na maila

Marcia, ja bym poczekała... jeśli nic nie powie o polipie, to wtedy bym poinformowała o wizycie. Nawet na zasadzie "pomroczność ciążowa mnie dopadła i zapomniałam powiedzieć" ;)

Ja na usg połówkowe idę w poniedziałek :) Nie mogę się doczekać! Mąż także :)

I mogę się pochwalić, że sprzedałam mieszkanie i zakończyłam wczoraj wszelkie formalności. Dzięki temu sama odwiedziłam rodzinne miasto ;) Wróciłam, jak dzieciaki już spały...

No tak wlasnie mysle ze nic nie bede mowic tylko ze zeby zobaczyc polipa to trzeba zrobic usg...znowu a ona ma w gabinecie ale taki przedpotopowy sprzet ze na nim moze nie byc widac no nic zobacze co powie

reklama
cześć dziewczyny dzieci mam chore od 2 tyg i już mam dosyć tego choróbska i w końcu mnie dopadło co można brać na ból gardła drapanie i temp na razie pije tylko herbatek z cytryna i psiakam tantum werde ale nie pomaga już nie wiem co robić czytałam że są jakieś tabletki na ból gardła dla kobiet w ciaży i syrop czy używaliście czegoś takiego będę wdzięczna za pomoc. trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :-)

Do góry