reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Nikt z Krakowa się jeszcze nie odezwał?:)

Dzięki, Dziewczyny, za spotkanie! Super było :D Za miesiąc ciąg dalszy :D

Majkę już kupiłam (nie było to trudne ;)), Karolinkę rozpracujemy następnym razem :)

Aaa!!! Flower!!! Wykrakałaś! Zostawiliśmy chyba w Rodzince tygrysa :( Boję się jutrzejszego przedszkola... Namówię Franka, żeby inną zabawkę wziął ze sobą, ale po tygrysa i tak rano jadę :/

reklama
Mamatek, to ja z tobą będę chlipała, jeśli nie trafi się w przyszłości dziewuszka. U mnie nawet gorzej, bo po mojej stronie równowaga płci, ale u męża prawie same chłopy się trafiają. Nie ma co, dziewczyneczka chociaż jedna musi być!

Skacze z radosci pod sufit :D wyczekuje od 2 miesiecy pisma z data usg. Dzis zapomnialam zajrzec do skrzynki a tu nagle moj przynosi mi list :) 08.10 na 14.15 :))) tylko tydzien i dowiem sie wkoncu plci i zobacze malenstwo. 2miesiace bez usg to katastrofa ;(( a pozniej juz do konca ciazy nie bedzie. Ale chyba pojdziemy prywatnie po 30tyg na 3d :)

Dzien dobry!

kurde gardlo mnie pobolewa, ta pogoda nas dobije oczywiscie nazarlam sie czosnku i jakos funkcjonuje. Ide dzisiaj do ginki na NFZ i sie zastanawiam czy powiedziec i pokazac jej o wczorajszej wizycie i usg i ze ten wykryl polipa? Chodzi mi o to czy ona sama na to wpadnie i potwierdzi diagnoze czy bedzie mowic ze za niski progesteron. Bo ona mi kaze robic ten progesteron a doktorek mowi do mnie ze to bez sensu ze w ciazy sie jie robi i to wywalanie kasy i badz tu madry. Jak myslicie mowic czy poczekac co ona wymysli?

hej laseczki;-) dzisiaj moja wizytka,dopiero o 20,jak ja wytrzymam:-)
marcia ja bym nie mowila i zobaczla co ona powie,co lekarz to pewnie opinia.zdrowka;-)
aneta no to super:-) to u Was sa tylko 2 usg refundowane? domyslam sie ze 2 miesiace to duzo,ja juz miesiaca nie moge wytrzymac. u mnie ma byc dziewuszka,zobaczymy czego dzisiaj sie dowiem,jesli nie to napewno za 2 tyg na polowkowym:)

ja też bym nic nie wspominała.. łatwo sprawdzisz lekarza.. czy rzeczywiście patrzy i szuka czy tylko "udaje".. potem jakby nigdy nic wspomniałabym o wizycie wczoraj (w formie a zapomniałabym)

marcia ja gardło jeszcze nie najgorsze ale katar to mnie dobijał calą noc... oddychałam buzią i piłam i sikałam i znów piłam:baffled: do tego psikam jak szalona.. i ledwo słyszę od kataru...idzie oszaleć...

aneta to będziesz miała przeżycia:tak: ja mam co 3 tyg usg a serce zawsze mi wali jak na maturze...
to takie fajne widzieć jak się maluszek rusza..

zazdroszczę Wam tego spotkania:) ile osób było?

nikusia czekam na maila

Marcia, ja bym poczekała... jeśli nic nie powie o polipie, to wtedy bym poinformowała o wizycie. Nawet na zasadzie "pomroczność ciążowa mnie dopadła i zapomniałam powiedzieć" ;)

Ja na usg połówkowe idę w poniedziałek :) Nie mogę się doczekać! Mąż także :)

I mogę się pochwalić, że sprzedałam mieszkanie i zakończyłam wczoraj wszelkie formalności. Dzięki temu sama odwiedziłam rodzinne miasto ;) Wróciłam, jak dzieciaki już spały...

No tak wlasnie mysle ze nic nie bede mowic tylko ze zeby zobaczyc polipa to trzeba zrobic usg...znowu a ona ma w gabinecie ale taki przedpotopowy sprzet ze na nim moze nie byc widac no nic zobacze co powie

reklama
cześć dziewczyny dzieci mam chore od 2 tyg i już mam dosyć tego choróbska i w końcu mnie dopadło co można brać na ból gardła drapanie i temp na razie pije tylko herbatek z cytryna i psiakam tantum werde ale nie pomaga już nie wiem co robić czytałam że są jakieś tabletki na ból gardła dla kobiet w ciaży i syrop czy używaliście czegoś takiego będę wdzięczna za pomoc. trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :-)

Do góry