reklama
19ania90 - mam ciążę wysokiego ryzyka chyba przede wszystkim przez przeciwciała przeciwjądrowe ANA:-( biorę na to Clexane i Acesan, coś ostatnio lekarz przebąkiwał o sterydach, ale nie wiem.. (zmieniłam lekarza ostatnio, dojeżdżam 70km do Lublina na wizyty, mam nadzieję, że będę pod dobrą opieką...:-)). Do tego mam nadczynność tarczycy, ale na razie endokrynolog odstawiła mi leki, bo ft3 i ft4 spadły do prawie dolnej granicy, mam po 3 tygodniach zrobić badania i zobaczymy czy znowu będę je brać czy możę tarczyca się uspokoiła. Mam nadzieję, że mimo tych wszystkich zmartwień wszystko będzie dobrze i w marcu będziemy mogli cieszyć się zdrowym maluszkiem:-)
Dziewczyny, a usg połówkowe robicie normalne czy 3d?? :-)
Dziewczyny, a usg połówkowe robicie normalne czy 3d?? :-)
mamusia synka
i córeczki
to chyba lepiej widac na normalnym a 3d czy 4 d to takie bardziej dla radości rodziców, moj lekarz wszystko sprawdza na normalnym a potem pzrełącza na 4 d i fotki mi drukuje :-)
mamusia synka
i córeczki
Jak by mi Celina wstała o 6 to bym chyba ja ubiła, kazałabym jej iść z powrotem spać;-)
Lece spać, tak na godzinkę, później obiadek zrobię
jagna przezwyczajaj się, niedługo bedziemy jeszcze wczesniej wstawac :-)
pinki1980
Fanka BB :)
No to ja Wam powiem że tez mam dziś wizytę i USG połówkowe - no chyba że Pani gin stwierdzi że jednak przełożymy na kolejna wizytę. Ciekawe to tam dziś zobaczymy i czy poznamy już płeć. Wizytę mamy na 17:00 więc do tego czasu też będę się niecierpliwić.
A z tymi naszymi przeziębieniami to mam nadzieję że szybko i bez problemu wszystkie pozbędziemy się tych dolegliwości. Życzę wszystkim zdrówka.
I trzymam kciuki za koleżanki które również dzisiaj mają wizyty. Samych dobrych wiadomości !!!
A z tymi naszymi przeziębieniami to mam nadzieję że szybko i bez problemu wszystkie pozbędziemy się tych dolegliwości. Życzę wszystkim zdrówka.
I trzymam kciuki za koleżanki które również dzisiaj mają wizyty. Samych dobrych wiadomości !!!
a mi lekarz powiedział, że połówkowe to kolo 21 tygodnia najlepiej wykonać, a widzę że Wy macie wcześniej. To może i mi się uda wcześniej... w czwartek się okaże co i jak:-) ja po usg w 14 tygodniu dowiedziałam się, że będziemy mieć córeczkę:-) ale wiem, że to sie może jeszcze zmienić. Najważniejsze żeby zdrowe:-)
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!!
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!!
ja robię usg w luxmedzie i tam się zapisuje albo na normalne usg albo na usg 3d/4d, więc jeśli zapiszę się na normalne, to lekarz nie przełączy mi na te 3d;/ ale skoro piszecie, że wszystko się sprawdza w normalnym trybie, to zrobię normalne te połówkowe, a może następne koło 24-25 tygodnia zrobimy 3d:-)
reklama
Podziel się: