reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Jak by mi Celina wstała o 6 to bym chyba ja ubiła, kazałabym jej iść z powrotem spać;-)
Lece spać, tak na godzinkę, później obiadek zrobię

reklama
19ania90 - mam ciążę wysokiego ryzyka chyba przede wszystkim przez przeciwciała przeciwjądrowe ANA:-( biorę na to Clexane i Acesan, coś ostatnio lekarz przebąkiwał o sterydach, ale nie wiem.. (zmieniłam lekarza ostatnio, dojeżdżam 70km do Lublina na wizyty, mam nadzieję, że będę pod dobrą opieką...:-)). Do tego mam nadczynność tarczycy, ale na razie endokrynolog odstawiła mi leki, bo ft3 i ft4 spadły do prawie dolnej granicy, mam po 3 tygodniach zrobić badania i zobaczymy czy znowu będę je brać czy możę tarczyca się uspokoiła. Mam nadzieję, że mimo tych wszystkich zmartwień wszystko będzie dobrze i w marcu będziemy mogli cieszyć się zdrowym maluszkiem:-)

Dziewczyny, a usg połówkowe robicie normalne czy 3d?? :-)

to chyba lepiej widac na normalnym a 3d czy 4 d to takie bardziej dla radości rodziców, moj lekarz wszystko sprawdza na normalnym a potem pzrełącza na 4 d i fotki mi drukuje :-)

Pamięć? Jaka pamięć? ;) Mnie też zdarza się zapomnieć ;) Ale z tą benzyną, to faktycznie niezła historia ;)

Trzymam kciuki za pierwsze połówkowe :D Ja też się nie mogę doczekać swojego :) Może w końcu dowiem się, kto tam mieszka :)

No to ja Wam powiem że tez mam dziś wizytę i USG połówkowe - no chyba że Pani gin stwierdzi że jednak przełożymy na kolejna wizytę. Ciekawe to tam dziś zobaczymy i czy poznamy już płeć. Wizytę mamy na 17:00 więc do tego czasu też będę się niecierpliwić.

A z tymi naszymi przeziębieniami to mam nadzieję że szybko i bez problemu wszystkie pozbędziemy się tych dolegliwości. Życzę wszystkim zdrówka.

I trzymam kciuki za koleżanki które również dzisiaj mają wizyty. Samych dobrych wiadomości !!!

kasiulekk u mnie jest tak samo lekarz dokonuje pomiarów na normalnym a żeby było przyjemnie to pokazuje dziecko w 3D, ale to tylko w celach uciechy :p

a mi lekarz powiedział, że połówkowe to kolo 21 tygodnia najlepiej wykonać, a widzę że Wy macie wcześniej. To może i mi się uda wcześniej... w czwartek się okaże co i jak:-) ja po usg w 14 tygodniu dowiedziałam się, że będziemy mieć córeczkę:-) ale wiem, że to sie może jeszcze zmienić. Najważniejsze żeby zdrowe:-)

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!!

ja robię usg w luxmedzie i tam się zapisuje albo na normalne usg albo na usg 3d/4d, więc jeśli zapiszę się na normalne, to lekarz nie przełączy mi na te 3d;/ ale skoro piszecie, że wszystko się sprawdza w normalnym trybie, to zrobię normalne te połówkowe, a może następne koło 24-25 tygodnia zrobimy 3d:-)

reklama
dziewczyny, macie czasem takie bóle brzucha jak na okres? mnie dzisiaj tak boli:-( biorę magnez, ale martwię się za każdym razem jak mnie coś zaboli:-(

Do góry