reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

hej dziewczyny ,
a mnie się dzisiaj śniło że pojechaliśmy na wakacje do Australii (mam tam rodzinę więc to jeszcze nie jest takie dziwne, chociaż nigdy tam nie byłam) i byliśmy z dwójką dzieci Ignacym i jeszcze drugim chłopcem, na oko 6 letnim, i teraz najlepsze drugi chłopiec to był mój kuzyn (obecnie ma 30 lat) ale ja wiedziałam że to jest on i że jest moim kuzynem tylko jakiś taki młody był :-)
marcia, ja też bym pierwsza nie wyskoczyła z polipem, poczekałabym na reakcję pani lekarki
izka, co do lekarstw nie pomogę, nie znam się bo nie choruję

a mnie od wczoraj boli coś w pachwinie prawej i przejdę się chyba do lekarza, bo kurcze coś za mocno boli i nawet jak się w nocy budziłam to czułam ból

reklama
Hej Kobietki witam po przerwie!!!
Wyjazd w góry sie udał. Niestety wróciłamw niedziele a w nocy dopadł mnie ból gardła. Wczoraj dzień do kitu byłam u lekarza i mam wirusowe zapalenie gardła dostalam jakiś płyn do płukania tabletki isla i wrazie czego paracetamol. Tylko ze ja płukac nie mogę bo wymiotuje od razu. No i masakra wczoraj była bo cały dzień wymioty cokolwiek zjadłam czy wypiłam na szczęcie dziś jest lepiej i w końcu włączyąłm kompa bo wcześniej nie byłam wstanie. Zaraz spróbuję choc troszke nadrobić zaległości.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&&.

Hej już jestem:) Na spotkaniu było bardzo sympatycznie, poznałyśmy się, pogadałyśmy tak ogólnie no i mamy się zamiar spotkać pod koniec października znowu (więc zapraszam wszystkie dziewczyny nawet z daleka :)). Ewa, Flower i Julianna były z dzieciakami :D i tak się napatrzyłam na nie, że już nie mogę się doczekać na swoje.

No właśnie już ogarnia mnie strach przed dzisiejszym USG połówkowym (jestem pierwsza?), ale jednocześnie nie mogę się doczekać, by zobaczyć maleństwo i dowiedzieć się, czy to chłopczyk, czy dziewczynka. Kiedyś chciałam chłopczyka.. ale po wczorajszym spotkaniu i zobaczeniu Mai, Anielki i Karolinki będę się bardzo cieszyć z dziewczynki :) na pewno dam wieczorem znać co i jak trzymajcie kciuki :) Jak będzie wszystko ok to obiecuję do końca ciąży siać na forum tylko radość i optymizm :D
I chyba właśnie jakoś od wczoraj czuje takie delikatne ruchy, które nie wiem jak opisać :)

Marcia dobrze, że wyjaśniły się przyczyny plamienia, ja też tk jak dziewczyny bym nic nie mówiła i zobaczymy, czy zauważy i potwierdzi:)

Cześć dziewczyny! Wstałam z katarem.... wrrr......:dry:

&&& kciuki za dzisiejsze wizytujące!!!

mamusia synka chciało Ci się tak wczas rano mufinki piec? ;o podziwiam.....
mouse sny zwykle spełniają sie na odwrót.... jak z Olką chodziłam w ciąży to często mi się śniło, że mam chłopczyka a urodziła się dziewczynka :)

ja teraz też wolałabym drugą dziewczynkę ze względów ekonomicznych.... bo mam z 7 kartonów ubranek.... no ale cóż... ma być chłopak, będzie chłopak :) bo raczej mało jest przypadków żeby z chłopaka zrobiła się dziewczynka.... raczej w drugą stronę :D

z moją pamięcią też nie lepiej.... co chwilę czegoś z domu zapomina i się wracam.... :) dlatego teraz mąż robi zakupy :D

kasiulekk a czemu masz ciążę wysokiego ryzyka?

Dzisiaj teściowa wyręczyła mnie z obiadem i podesłała nam ogórkową bo już tak za mną łaziła..... mmm

Idę w końcu coś zjeść i się ubrać bo dalej w piżamie siedze :) miłego dnia dziewczyny!

secreto to trzymam kciuki za polowkowe;-) chyba jestes pierwsza:) fajnie ze spotkanko udane,sama chetnie bym sie wybrala. pewnie tak samo zakochalabym sie w dziewczynkach:-)

Hej laseczki!
Udanych wizyt zycze i jesli ja w piatek wroce z mojej wizyty, to tez bede siac tylko radosc i optymizm... mam nadzieje.

Marcia, tak jak mowily dziewczyny, nie mow a jak cosz to, oj zapomnialabym.... :)

Cos mialam pisac jeszczs, ale zapomnialam, wiec poczekam chwile i dopiero dodam tego posta....

Aha, po wlaczeniu tv i akurst byl kanal tvn turbo, po 6 minutach sobie przypomnialam haha

Wiec jesli chodzi o pamiec, to tez zapominam. Moj brat pojechal sobie na rybki, a mi na glowie zostawil swoj samochod i mechanika. Dzwoni do mnie i mi tlumaczy co mam zrobic. I powiedzial, ze jak wybiore samochod to musze zatankowac, zapytalam za ile, powiedzial mii sie rozlaczylismy. Odkladsm telefon i mowie do mamy:
ZA ILE MAM ZATANKOWAC"
I do tej pory nie pamietam:(

Ha, albo ostatnio rozmawiam z mama i mowie:
-widzialam fajny wozek dla dzieka
- gdzie?
-na allegro
-i bedziesz zamawiac?
-tak mamo
- jaki kolor?
-nie wiwm jeszcze
-a za ile?
- co za ile?

I tak ostatnio wygladaja ze mna rozmowy:D

Jagna, no dosc zabawne, sama sie z tego smieje, ale do tej pory nie pamietam za ile zatankowac....

Tez chcislam mandarynki ale wszedzie sa tskie twarde i nie soczyste:(

a mi sie sniło, ze kupiłam wózek teutonia cosmo czerwony :-D za 500 zl z przesyłka hihihihih

secreto chyba pierwsza masz połówkowe, ja mam lekarza w czwartek ale powiedział mi, ze zastanowi sie czy zrobimy polowkowe czy za 3 tygodnie dopiero :szok: fajnie, ze wam sie spotkanko udalo! zazdroszcze!!!!

ja te muffinki zrobiłam rano bo wstałam o 6tej, bo Kurczak tak wstał :szok::no:to bedzie długiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dzień

reklama
Do góry