mamusia synka to i tak jesteś lepsza ode mnie bo ja w całym domu nie mam ani jednego dywanu czy wykładziny a o firankach to nie wspomnę teraz do tego pokoju, który robimy wypadałoby kupić jakąś firankę, ale to i tak z musu. A tak to jakoś fanką firanek czy zasłon nie jestem, choć nie powiem, że niektóre wyglądają fajnie.
reklama
Ja mam firanę tylko w salonie i u młodej bo chciała w Kubusie Puchatki. W kuchni i sypialni mam rolety, niestety tam latem muszę się izolować od słonka (lodówka na wprost okna). A w sypialni mam te przyciemniane bo mąż po nockach musi jakoś spać;-) Ale serio jak powiesiłam w salonie to tak jakoś "cieplej" się zrobiło
mamusia synka
i córeczki
ja mam karnisz do salonu ale nie powieszony, mam wszędzie ładne roletki i jakoś nie moge się zdecydować na firankę, może jakiś panel bym powiesiła.......... no zobaczymy po malowaniu......
Katrine ja jak mialam okna wymienane , to byla masakra wszystkie pokojo jeden wielki syf, kurzu po tym gruzie tyle ze 3 dni mylam na okreglo zeby dojsc do ladu. Kazdy zakamarek, kazda szafeczka = ogromy kurz
Kulka84 mysle ze jak bedziesz miec takie łóżko to mozesz sciane na ktorej bedzie lozko zrobic kawowa zeby byl kontrast (jakis ciemny kolor, i na tym wzorek z jasnym kolorem.)
Przeciwlegla sciana tez taka moze byc ciemna z bialymi katami a sciany po bokach moglyby miec kolor łózka
Na podlodze polozylabym albo dwa male dwyaniki po bokach ciemne albo jeden duzy ale tak zeby panele calkowicie nie przykrywac
Ja mam w pokoju malej , maly dywanik z Kubusiem puchatkiem , w sypialni tez maly dywanik a w salonie mam, ale zamierzam kupic cos okrągłego i ciemnego
Co do zabkow Madziulce pierwszy zabek poajwil się w polowie Pazdziernika, czyli majac 10 miesięcy ale jak miała 6 miesięcy to slinila się już niesamowicie ze caly czas trzeba było wymieniac sliniaczki
Kulka84 mysle ze jak bedziesz miec takie łóżko to mozesz sciane na ktorej bedzie lozko zrobic kawowa zeby byl kontrast (jakis ciemny kolor, i na tym wzorek z jasnym kolorem.)
Przeciwlegla sciana tez taka moze byc ciemna z bialymi katami a sciany po bokach moglyby miec kolor łózka
Na podlodze polozylabym albo dwa male dwyaniki po bokach ciemne albo jeden duzy ale tak zeby panele calkowicie nie przykrywac
Ja mam w pokoju malej , maly dywanik z Kubusiem puchatkiem , w sypialni tez maly dywanik a w salonie mam, ale zamierzam kupic cos okrągłego i ciemnego
Co do zabkow Madziulce pierwszy zabek poajwil się w polowie Pazdziernika, czyli majac 10 miesięcy ale jak miała 6 miesięcy to slinila się już niesamowicie ze caly czas trzeba było wymieniac sliniaczki
malpawzoo
Fanka BB :)
Kulka, ja bym pokój zrobiła w różnych odcieniach beżu i brązu, to sypialnia ma być, więc nie musi być specjalnie jasno chyba? A jeśli chcesz dużo światła to najlepsze podobno są farby białe perłowe, bo dodatkowo rozświetlają.
Zaczęłam 16 tydzień :-)
Zaczęłam 16 tydzień :-)
Ostatnia edycja:
AnetaNorwegia
Fanka BB :)
Mamusia synka to ja tez nie mam. Nie posiadamy dywanow, jedynie malusi w pokoju corki zeby nie musiala siedziec na panelach. U firanek nie uznaje. Mam okna bez niczego, jedynie po bokach zaslony dla ozdoby a u malej roleta bo jak jest jasno to ciezko jej zasnac
A ja lubie dywany, najlepsze jednokolorowe sa i z dlugim wlosem ale jak sie wybuduje, bo mamy w planie, to zastanawiam sie nad tymi firanami.... rolety sa ladne bardzo.
Malpawzoo gratuluje szesnastki! mi dzisiaj zaczal sie 17
Malpawzoo gratuluje szesnastki! mi dzisiaj zaczal sie 17
mamusia synka
i córeczki
a ja bym chciała 36 :-)
reklama
Carri to zalezy jak majster zmierzy okna i jaka brygada bedzie wstawiac ..ja prowadze firme sprzedajaca okna a mojojciec mierzy i wstawia i tak zmniejsza okna zeby nic nie trzeba bylo kuc i wyrywajac stare okna zebyjak najmniej uszkodzic glefy takze wszystko zalezy od majstra.
jagna ja tez mam wykladziny obrebione na dywany i jestem bardzo zadowolona a jezeli chodzi o odkurzanie to mam odkurzacz z turboszczotka ktora wszystko wyrwie :-)
jagna ja tez mam wykladziny obrebione na dywany i jestem bardzo zadowolona a jezeli chodzi o odkurzanie to mam odkurzacz z turboszczotka ktora wszystko wyrwie :-)
Podziel się: