W 2 wie sie czego się spodziewać;-)hehe dziewczyny myślałam, że to tylko ja mam takiego fioła na punkcie ogórków kiszonych zreszta przed ciążą też je uwielbiałam
Jak to się dzieje, że tak wcześnie czujecie ruchy? Ja jeszcze nic nie odczuwam, podobno w kolejnej ciąży jakoś szybciej się to wyczuwa. Dzisiaj weszłam na schody (tylko pierwsze piętro) i wydałam sapnięcie po wejsciu i sobie pomyślałam co się ze mną dzieje, ale patrze, że to chyba juz tak bedzie
Podaj dziecku tez wapno bananowe, działa przeciwzapalniefajnie... zazdroszcze wam tych ruchów! u nas dalej cisza
a mnie dziś przyszła ochota na ciasto ze śliwkami i upiekłam.... wcisnęłam w siebie pół blachy ale wstyd....
gingerka &&&& kciuki zaciśnięte!!!!!
monisia dobrze, że z dzidziolkiem wszystko w porządku!
a moje dziecko się coś pochorowało....z nosa leci jak z kranu... psika co chwile.... oczy załzawione- zaczerwienione.... narazie bez kaszlu.... ale ze stanem podgorączkowym .... póki co nurofen, kropelki, maść majerankowa i pulmex poszły w ruch...
co do wchodzenia na 4 piętro nie zazdroszczę... jak idziemy do teściowej na 3 to mam dość..... ledwo wchodzę, zaraz muszę iść usiąść..... na szczęście my mieszkamy na parterze....
Mi pani w aptece dała Urinal. Byłam na 2 dzień u internisty i kazała brać to samo i wit. CWitajcie z rana dziwnie tak być w domu jadł mężuś w pracy dziwne ale fajne
Izka_sz faktycznie dziewczyny mają rację racjonalne odżywianie w naszym przypadku to podstawa, moja gin ciągle o tym gada, idź dowiedz się o ta dodatkowa pomoc o której mówią dziewczyny, u nas w mieście też jest coś takiego wiec u Ciebie pewnie też.
Koreczek ja też mam z rana zawroty głowy i zawsze chwilę siedzę zanim wstanę z łóżka, moja gin twierdzi że może być to związane z ciśnieniem ale nie musi... ciśnienie mam mierzyć i zapisywać dwa razy dziennie... jak będę na wizycie 8 to się jeszcze podpytam a ty uważaj na siebie
Kulka co do sprzątania też mann wielkie plany na dzisiaj... ale niestety chyba zakończy się na pozmywaniu i ugotowaniu obiadu ))
Mamusia synka współczuję tych wymiotów.... oby ci jak najszybciej minęły. Co do okien to u mnie w mieszkaniu już wręcz wołają o dokładne mycie.... ale może nie dzisiaj ))
ewa86 zazdroszczę ci tej energii... ja jeszcze z łóżka nie wstałam
Powiem Wam że mam dziwny ból w podbrzuszu.... zastanawiam się czy to przypadkiem nie pęcherz... mogłam go zaziebic macie jakieś sposoby na tą dolegliwość w ciąży??
Doczytałam do tond muszę lecieć robić obiadek mężowi
Grat
Jestem padnięta od rana u mamy. Rano jeszcze włączyli nam ogrzewanie a tu z grzejnika się leje Na szczęście pan ze spółdzielni szybko przyjechał i naprawił. A o 15:30 miałam zebranie w przedszkolu, byłam w domu z młoda o 17;-) Taka mamy fajną panią, że gadaliśmy. Na szczęście u nas dzieci wtedy się bawią w innej sali Mamy nie męczyć dzieci z pisaniem, jeżeli już to tylko szlaczki:-)