reklama
Karolinusia
Fanka BB :)
Ozila mnie nic nie kłuje, mnie boli brzuch jakby po bokach i lekko czasami w okolicy blizny po cięciu, ale to więzadła się rozszerzają...
Carrie skoro chcesz to spoko
Carrie skoro chcesz to spoko
19ania90
hej dziewczyny... ale dzisiaj kiepsko się czuję.... mam niskie ciśnienie... rano tak mi się słabo zrobiło, że prawie odjechałam.... ledwo do łóżka doszłam.... a jeszcze sama z córą w domu byłam..... w ogóle od trzech dni mam mega ale to mega zaparcia... przy każdym oddaniu stalca leci mi krew w odbytu.... cały mnie boli ała.... nie wiecie czy moge wziąć se czopka???
AnetaNorwegia
A taki moderator to czym sie zajumuje tutaj? Chyba nie ma za bardzo co moderowac tutaj nie znam sie
AnetaNorwegia
Ania a nie masz moze hemoroidow? Moze pekaja w srodku i stad ta krew? Mnie sie pojawily kolo 6 mies w tamtej ciazy a popekaly calkiem z 2 mies po porodzie
19ania90
nie wiem czy to hemoroidy czy co.... normalnie mnie nic nie bolało... ostatnio jak miałam pierwszy dzień tych zaparć to chyba z półtorej godziny siedziałam na kibelku i wydaje mi się że musiało mi coś tam pęknąć (skóra się naderwać czy co) i teraz przy każdym bardzo zbitym stolcu leci krew raz miałam luźniejszą i było ok
flower188
ozila - mnie ostatnio troche zaszkodzila krempowka i mialam starszny taki klujacy bol wlasnie po lewej stronie wiec moze to faktycznie u Ciebie tez od jelit
farfalla - kania? kurcez jest taki bardzo podobny grzyb do kanii ale niejadalny dlatego ja nie zbieram raczej choc sa pyszne - moze lepiej pojedz do lekarza wzmocnia cie kroplowka i wyklucza jakies inne powody
marcia - oj ciezka sprawa kochana ale dziewczyny tu dobrze radza (mmatek, ozila, mlodamama i chyba ktos jeszcze) rozmowa i tylko rozmowa bo to zwykla popisowa nastolatki na pewno tak nie mysli naprawde wiec nie pzrejmuj sie tylko powiedz jej ze cie to zabolalo itd uwazam ze zabrania tel/komp moze tylko zaszkodzic
kazdy etap zycia naszych dzieciakow rzadzi sie innymi prawami i ma inne "pulapki" i problemy wazne zeby rodzice znali swoje dzieci to wszytsko sie pzrejdzie jakos
farfalla - kania? kurcez jest taki bardzo podobny grzyb do kanii ale niejadalny dlatego ja nie zbieram raczej choc sa pyszne - moze lepiej pojedz do lekarza wzmocnia cie kroplowka i wyklucza jakies inne powody
marcia - oj ciezka sprawa kochana ale dziewczyny tu dobrze radza (mmatek, ozila, mlodamama i chyba ktos jeszcze) rozmowa i tylko rozmowa bo to zwykla popisowa nastolatki na pewno tak nie mysli naprawde wiec nie pzrejmuj sie tylko powiedz jej ze cie to zabolalo itd uwazam ze zabrania tel/komp moze tylko zaszkodzic
kazdy etap zycia naszych dzieciakow rzadzi sie innymi prawami i ma inne "pulapki" i problemy wazne zeby rodzice znali swoje dzieci to wszytsko sie pzrejdzie jakos
pinki1980
Witajcie, tak naprawdę to mamy jednego moderatora bo drugiego już nie ma na forum i z tego co ustaliłyśmy tutaj wcześniej z dziewczynami to pamiętam że jakby był jeszcze ktoś chętny do bycia drugim moderatorem to bardzo chętnie. Więc Carri myślę że to dobry pomysł. Ja w każdym razie jestem za tym. O matko jak chodzą za mną ogórki kiszone a nie mam ani małego słoiczka już w domu. Trzeba chyba rodziców odwiedzić :-) A jeszcze mam pytanie do Was (bo Wy z tego co widzę to więcej kucharzeniem się zajmujecie). Chcę zrobić przecier pomidorowy ze świeżych pomidorów i zapasteryzować i czy mogę do nich dodać przyprawy np. włoskie ??? Czy tylko sól ???
mamusia synka
i córeczki
pinki możesz
reklama
mamusia synka
i córeczki
farfalla jak po lekarzu???? powiem Ci ze ja w życiu NIGDY nie jem kani bo się boję, mój mąż przynosi i je to, moim rodzice tez zbierali kanie a ja nigdy w zyciu!!!!!
mam nadzieje ze to nic poważnego!!!
mam nadzieje ze to nic poważnego!!!
Podziel się: