reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Ludzie czasami sa dziwni , ja mam znajoma ktora swojej 2 letniej coreczce farbowala wlosy bo nie chciala zeby dziecko bylo rude a zaczela ja odchudzac zeby miala figure modelki w wieku 3 lat ....

Ja nie farbowałam, a urodziłam rudzielca ;-) No ale on nie taki typowy rudzielec, teraz to już w blond wpada, zależy jak pada światło.

Dziś jakby pierwszy raz kiepskawo się poczułam, no zobaczymy co będzie dalej.

Jest i wada małej różnicy wieku - dzieci lubią na ręce, a przynajmniej mi czasem się zaczyna kręcić w głowie jak podnoszę mojego klocka...

Cześć dziewczyny :)
Czytam o tych "mateczkach" i śmiać mi się zachciało, bo ja akurat wychowywałam swoje brzdące w myśl zasady że szczęśliwe dziecko to brudne dziecko :) Nie widziałam nigdy większego zadowolenia na dziecięcej buzi jak wtedy gdy udało mu się usmarować obiadkiem, upaprać porządnie w piachu albo obtoczyć w mące. Mam zdjęcia jak nasza najstarsza w wieku 4 lat wpadła w rozsypany wielki wór styropianowego granulatu. Ale była frajda.... :-D Ciekawe co "mateczki" miałyby na to do powiedzenia.

Witajcie,
Właśnie nadrobiłam zaległości w czytaniu od wczoraj.. Cudnie, że będą bliźniaki!
Dziś jadę na pierwszą wizytę, przeżycia są bo pierwszy raz zobaczę bąbelka! Relację zdam jutro bo nie wiem o której wrócę.

Miłego wieczoru, trzymajcie się cieplutko, tak jak ciepło na dworze :) piękna pogoda sprzyja, więc i uśmiech mi się maluje na twarzy:)

reklama
Witajcie wszystkie mamusie. Trochę późno, ale chciałabym dołączyć do Waszego grona. Wstępnie mam termin porodu na 3 marca 2014 r. Wczoraj byliśmy u gin i ku naszej uciesze dostrzegliśmy bijące serduszko naszej dzidzi. Tak bardzo bałam się że może być inaczej... Gratuluję Wam wszystkim i mam nadzieję, że wszystkie w komplecie w marcu 2014 roku zostaniemy szczęśliwymi mamusiami. Nie wiem jak się poruszać po tym forum, nawet nie wiem czy uda mi się umieścić tą wiadomość na tym forum:) Pozdrawiam

Do góry