reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Hej Dziewczyny koti farbowanie włosów w ciąży jest oczywiście na luzie ja całą ciąże farbowałam włosy rozjaśniałam na blond wczoraj tez farbowałam.U nas różnica wiekowa to 15 i 5 lat będzie :)

reklama
Witajcie :-)

Smerfetka, Babygg, lady87 gratuluje udanych wizyt ;-)

Mewa super gratuluje!! ;-) Podwójne szczęście Was spotkało ;-) Masz zdjęcie fasolek?

Ja mam jutro wizytę, już nie mogę się doczekać ;-)

Karolinusia trzymam kciuki za wizytę. Czekamy na wieści :)

Ostatnia edycja:
karolinusia &&& kciuki zaciśnięte :)

mój prawy jajnik daje dzisiaj o sobie znać :( co jaki czas mnie kuje :(
dziewczyny a macie śluz? Ja dzisiaj jak sie podcierałam to na papierze miałam taki śluz płodny rozciągliwy przeźroczysty i troszke było tak jakby takiego żółtego, czy to źle? ja już mam czarne myśli, że powtórzy się scenariusz z przed dwóch lat :( co chwile latam i sprawdzam czy nie plamie :( boże..... to jest straszne, czy muszą prześladować mnie czarne myśli:-(

ide uspać Olke, może drzemne się nią to przynajmniej przestane myśleć o złych rzeczach....

Co do farbowania włosów to normalnie znowu jakaś telepatia! Właśnie nad tym tematem zastanawiałam się wczoraj, bo jak patrzę do lustra i widzę swoje odrosty to się załamuję i wpadam w depresję. Słyszałam,że podobno farbowanie nie jest szkodliwe ale jednak nie wiem na 100% i sama się nad tym zastanawiałam..

Wiecie wczoraj złożyłam zaświadczenie w pracy. Powiedziałam tylko szefowi i dwóm najbliższym współpracownikom. Nie chciałam żadnej sensacji robić...a i tak się rozdmuchało. Krwiożerczość i rządność plotek naszych kadr jest silniejsza niż obowiązek tajemnicy... i teraz każdy gada a niby nikt nie wie...wieś a nie korporacja...

Witajcie

maqa
ja chodzę na ul. Glinianą do gina ale jeszcze za bardzo nie chcę się cieszyć dopóki nie potwierdzę, że wszytko oki 30.07

i ja też jestem z bliźniąt także :-);-)

Mewa a bliźniaki sa w jednym łóżysku czy w osobnych?

Tymuniek my z M kilka dni temu jeździlismy ogladac wieksze mieszkanie i w okolicy minelismy dwa wózki bliźniacze :-)

Kotti ja w poprzedniej ciazy farbowałam do III trymestru u fryzjerki, ale farba mega szybko sie zmywała. Potem juz farbowałam sama. Niedawno M przyniósl z apteki ulotke o farbach bezpiecznych w ciazy ale za gwizdek nie moge sobie przypomniec firmy:confused:

ja tez musze niedlugo pofarbowac.

10Ania90 ja nie mam wlasnie żadnego sluzu:confused:, z Frankiem chyba miałam wiecej, ale nie wiem czy na poczatku czy trochę później.
Nie matrw sie na zapas, nic nie możesz zrobic. sama doradzam a tez sie boję. Dlatego wiedza tylko moje dwie przyjaciółki i moje siostry. Nic nie mówimy mamie, bo w każdej poprzedniej ciazy były przeboje, więc nie chce by sie martwila. Boje sie usg czy będzie serduszko czy nie, a jak tak to czy nie przestanie bic. Sama wiesz. nie mowie o tym M, bo nie chce by się zamatrwiał dodatkowo.
A tez sie zdrzemnełam z synkiem, aż dwie godz!

U nas róznica wieku to będzie 16 mies, nie całe 1,5 roku. W zyciu bysmy sie nie spodziewali, że sie uda ot tak. Zwłaszcza, że miałam cc i moja gin nie zalecała wczesnej ciazy, ale gin u którego ostatnio byłam (spec od cc) powiedzial, że nie widzi przeciwskazań.

reklama
19ania ja też mam więcej śluzu niż zwykle, ale jest to typowy kremowy śluz.

Nas też prześladują bliźniaki ;-) Jak byliśmy nad morzem to naliczyliśmy 9 par z bliźniakami ;-)

Do góry