Ja czas,i tez czuje takie jakby pukanie ale nie jestem pewna czy to dzidzia ..powiem szczerze ze nie pamietam jak to bylo z Patrycja tak dawno to bylo. Za tydzien mam planowa wizyte to sie zapytam gdzie dzidzia jest umiejscowiona a tak wogle to mam nadzieje ze juz mi tak potwierdzi plec i moze da sie jakies fajne zdjecie zrobic i jakby potwierdzil ze to chlopak to bym te zdjecie dala w prezencie dla meza na urodziny bo wlasnie 30 09 moj maz konczy 35 lat . Wczoraj wpadla do mnie siostra z dzieciakami i przywiozla mi cala torbe malych ubranek dla maluszka takze juz zaczatek mam a dzisiaj widzialam w smyku wozek baby design lupo i bardzo mi sie spodobal nie pamietam co pisalyscie o tych wozkach..
reklama
Mrowkaa
Fanka BB :)
Ja na ostatnim USG dowiedziałam się że łożysko jest z przodu- nie wiem czy to dobrze czy nie Płci dalej nie dało się określić, dzidziuś nie chciał się ustawić tak żeby można było podejrzeć.
Wczoraj byłam u nas w mieście na takiej akcji "szczęśliwa mama szczęśliwe dziecko". Można było obejrzeć chusty i pieluszki wielorazowe. I spodobała mi się koncepcja z tymi pieluszkami- chyba będę stosować
Wczoraj byłam u nas w mieście na takiej akcji "szczęśliwa mama szczęśliwe dziecko". Można było obejrzeć chusty i pieluszki wielorazowe. I spodobała mi się koncepcja z tymi pieluszkami- chyba będę stosować
mlodamama21
nie wiem czy łożysko z przodu to to samo co przodujące..., jak to samo to tak średnio dobrze...
dodałam zdj a jeśli chodzi o temat kontaktów to chętnie ale na priv bo w otwartym wątku to jednak nie dla mnie...
dodałam zdj a jeśli chodzi o temat kontaktów to chętnie ale na priv bo w otwartym wątku to jednak nie dla mnie...
katrine
Alesia ja właśnie też zagniotłam ciasto na te ciasteczka :-)siedzi w lodówce na razie i czeka na odwiedziny moich przyjaciółek- zrobię cieplutkie. I ja dziś nagotowałam- zupę ogórkową taaaką kwaśną, aż mi się mężulek krzywił ;-) do tego zachciało mi się chińszczyzny to zrobiłam i jeszcze ciastka ze szpinakiem tworzę. I też się nasprzątałam i poskładałam górę ubrań. Jeszcze tylko łazienka została...
Mam nadzieję, że mój chłopczyk do końca zostanie chłopczykiem, bo jako nałogowa ciuchlandowiczka mam już masę męskich ubranek ;-)a łachocze mnie od tygodnia, codziennie troszeczkę-teraz się położyłam i też czuję gilgotki z lewej strony.
Mam nadzieję, że mój chłopczyk do końca zostanie chłopczykiem, bo jako nałogowa ciuchlandowiczka mam już masę męskich ubranek ;-)a łachocze mnie od tygodnia, codziennie troszeczkę-teraz się położyłam i też czuję gilgotki z lewej strony.
mrówka, moje łożysko też dochodzi do ujścia i przez to mam się oszczędzać i nie mogę dźwigać, ale ciąża tak naprawdę jest jeszcze młoda więc wszystko powinno się zmienić po połowie.
dla mnie numer tel. nie jest problemem i tak można znaleźć go w necie, chociażby ze względu na to czym się zajmuję
dla mnie numer tel. nie jest problemem i tak można znaleźć go w necie, chociażby ze względu na to czym się zajmuję
Cześć dziewczyny, pewnie mnie nie pamiętacie bo pisałam na tym wątku może 2-3 razy i to dawno temu ale to ze względu na brak czasu i tyle tego produkujecie dziennie że szok nie jestem w stanie ogarnąć
Gratuluję Wam jeszcze raz dzidziusiów i witam też nowe dziewczyny bo trochę widzę że lista się rozrosła:-)
Ja poki co nadal pracuję, niestety albo na szczęście i jeszcze chwilkę zamierzam pochodzić
Mój maluszek będzie drugą córeczką chyba że coś się zmieni, bo na tym etapie podobno jeszcze wszystko możliwe
Gratuluję Wam jeszcze raz dzidziusiów i witam też nowe dziewczyny bo trochę widzę że lista się rozrosła:-)
Ja poki co nadal pracuję, niestety albo na szczęście i jeszcze chwilkę zamierzam pochodzić
Mój maluszek będzie drugą córeczką chyba że coś się zmieni, bo na tym etapie podobno jeszcze wszystko możliwe
AnetaNorwegia
Samanta a ktory masz tydzien?
Mrowkaa
mlodamama21- ja właśnie też nie wiem czy łożysko z przodu to to samo co przodujące ale chyba nie...bo przodujące to raczej nie pożądane zjawisko a mi lekarze mówią że wszystko wygląda prawidłowo.
mamusia synka
i córeczki
łożysko na scianie przedniej to nie to samo co przodujące, oznacza to tyle, ze ruchy dziecka będą później wyczuwalne bo jest blokadka w postaci lozyska :-)
byliśmy w galerii handlowej 10 km od domu a ja rzygałam jak poje.... a na dodatek nic sobie nie kupiłam bo sama nie wiedziałam czego chce m kupił sobie buty i bluze i sweter a Kurczaczkowi też nic nie kupiłam bo w sumie nic nie potrzebuje procz butow zimowych ale jeszcze nic fajnego nie ma.........
byliśmy w galerii handlowej 10 km od domu a ja rzygałam jak poje.... a na dodatek nic sobie nie kupiłam bo sama nie wiedziałam czego chce m kupił sobie buty i bluze i sweter a Kurczaczkowi też nic nie kupiłam bo w sumie nic nie potrzebuje procz butow zimowych ale jeszcze nic fajnego nie ma.........
reklama
AnetaNorwegia
Lozysko moze byc ma tylniej lub przedniej scianie. Przodujace to calkiem co innego i najczesciej lekarz wysyla do szpitala.
Podziel się: