reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Ja czas,i tez czuje takie jakby pukanie ale nie jestem pewna czy to dzidzia ..powiem szczerze ze nie pamietam jak to bylo z Patrycja tak dawno to bylo. Za tydzien mam planowa wizyte to sie zapytam gdzie dzidzia jest umiejscowiona a tak wogle to mam nadzieje ze juz mi tak potwierdzi plec i moze da sie jakies fajne zdjecie zrobic i jakby potwierdzil ze to chlopak to bym te zdjecie dala w prezencie dla meza na urodziny bo wlasnie 30 09 moj maz konczy 35 lat . Wczoraj wpadla do mnie siostra z dzieciakami i przywiozla mi cala torbe malych ubranek dla maluszka takze juz zaczatek mam a dzisiaj widzialam w smyku wozek baby design lupo i bardzo mi sie spodobal nie pamietam co pisalyscie o tych wozkach..

reklama
Ja na ostatnim USG dowiedziałam się że łożysko jest z przodu- nie wiem czy to dobrze czy nie :) Płci dalej nie dało się określić, dzidziuś nie chciał się ustawić tak żeby można było podejrzeć.
Wczoraj byłam u nas w mieście na takiej akcji "szczęśliwa mama szczęśliwe dziecko". Można było obejrzeć chusty i pieluszki wielorazowe. I spodobała mi się koncepcja z tymi pieluszkami- chyba będę stosować :)

nie wiem czy łożysko z przodu to to samo co przodujące..., jak to samo to tak średnio dobrze...

dodałam zdj:) a jeśli chodzi o temat kontaktów to chętnie ale na priv bo w otwartym wątku to jednak nie dla mnie...

Alesia ja właśnie też zagniotłam ciasto na te ciasteczka :-)siedzi w lodówce na razie i czeka na odwiedziny moich przyjaciółek- zrobię cieplutkie. I ja dziś nagotowałam- zupę ogórkową taaaką kwaśną, aż mi się mężulek krzywił ;-) do tego zachciało mi się chińszczyzny to zrobiłam i jeszcze ciastka ze szpinakiem tworzę. I też się nasprzątałam i poskładałam górę ubrań. Jeszcze tylko łazienka została...
Mam nadzieję, że mój chłopczyk do końca zostanie chłopczykiem, bo jako nałogowa ciuchlandowiczka mam już masę męskich ubranek ;-)a łachocze mnie od tygodnia, codziennie troszeczkę-teraz się położyłam i też czuję gilgotki z lewej strony.

mrówka, moje łożysko też dochodzi do ujścia i przez to mam się oszczędzać i nie mogę dźwigać, ale ciąża tak naprawdę jest jeszcze młoda więc wszystko powinno się zmienić po połowie.

dla mnie numer tel. nie jest problemem i tak można znaleźć go w necie, chociażby ze względu na to czym się zajmuję :)

Cześć dziewczyny, pewnie mnie nie pamiętacie bo pisałam na tym wątku może 2-3 razy i to dawno temu ale to ze względu na brak czasu i tyle tego produkujecie dziennie że szok:szok::szok::-D:-D nie jestem w stanie ogarnąć

Gratuluję Wam jeszcze raz dzidziusiów i witam też nowe dziewczyny bo trochę widzę że lista się rozrosła:-)

Ja poki co nadal pracuję, niestety albo na szczęście i jeszcze chwilkę zamierzam pochodzić
Mój maluszek będzie drugą córeczką chyba że coś się zmieni, bo na tym etapie podobno jeszcze wszystko możliwe

mlodamama21- ja właśnie też nie wiem czy łożysko z przodu to to samo co przodujące:eek: ale chyba nie...bo przodujące to raczej nie pożądane zjawisko a mi lekarze mówią że wszystko wygląda prawidłowo.

łożysko na scianie przedniej to nie to samo co przodujące, oznacza to tyle, ze ruchy dziecka będą później wyczuwalne bo jest blokadka w postaci lozyska :-)

byliśmy w galerii handlowej 10 km od domu a ja rzygałam jak poje.... :no::no::no::no::no::no::no:a na dodatek nic sobie nie kupiłam bo sama nie wiedziałam czego chce :rofl2:m kupił sobie buty i bluze i sweter a Kurczaczkowi też nic nie kupiłam bo w sumie nic nie potrzebuje procz butow zimowych ale jeszcze nic fajnego nie ma.........

reklama
Do góry