bo ja ostatnio tylko slysze, a to bedzie corka bo cos tam, a tego nie rob bo tez cos tam z dzieckiem, jakbym miała tak zyc według zabobonow to pewnie bym zwariowalanie wierzymy w zabobony :-) tylko stare dewoty w takie rzeczy wierzą
reklama
farfalla88
Fanka BB :)
Hej
Widzę że dzisiaj leniuszkujecie.
Pogoda jest już rzeczywiście jesienna. Ja cały weekend spędzam u rodziny mojego faceta. Uciekam cały czas od papierosów bo tu każdy pali. Zdecydowałam, że szybko tu ponownie nie przyjadę. Chcę chronić moje dziecko przed trucizną, i siebie przede wszystkim przed wszystkowiedzącą babcią mojego faceta. Odpoczywajmy sobie - należy nam się.
Widzę że dzisiaj leniuszkujecie.
Pogoda jest już rzeczywiście jesienna. Ja cały weekend spędzam u rodziny mojego faceta. Uciekam cały czas od papierosów bo tu każdy pali. Zdecydowałam, że szybko tu ponownie nie przyjadę. Chcę chronić moje dziecko przed trucizną, i siebie przede wszystkim przed wszystkowiedzącą babcią mojego faceta. Odpoczywajmy sobie - należy nam się.
AnetaNorwegia
Mi mowia ze przez to ze rozjasnialam wlosy w ciazy to moja corka nie ma wloskow.... Ale ja w to nie wierze, poprostu taka jej uroda. Widzialam nawet 2 latki z 3 wloskami na krzyz
Wydaje mi sie ze to wszystko jakies mity... a to ze np mama oblala sie wrzatkiem w ciazy i dziecko sie urodzilo z plamka w tym samym miejscu to poprostu czysty przypadek
A mnie sie ona podoba taka bez wloskow <3
Wydaje mi sie ze to wszystko jakies mity... a to ze np mama oblala sie wrzatkiem w ciazy i dziecko sie urodzilo z plamka w tym samym miejscu to poprostu czysty przypadek
A mnie sie ona podoba taka bez wloskow <3
Załączniki
mlodamama21
AnetaNorwegia
mloda mama to corcia ma 8 msc czy rok i 8 msc?
Ojejciu, jakie one są słodkie :-)
a i znalazłam fajny suwaczek, tylko na nasze forum jest za dlugi link
Baby Ticker - The Baby Countdown Pregnancy Ticker
a i znalazłam fajny suwaczek, tylko na nasze forum jest za dlugi link
Baby Ticker - The Baby Countdown Pregnancy Ticker
mlodamama21
mamusia synka
i córeczki
a mój Kurczak urodził się czarny i kudłaty a ja wlosy rozjaśniałam co 1-1,5 miesiąca :-)
AnetaNorwegia
Aaaa no to rok miedzy nimi jest
Dlatego ja nie wierze w te wszystkie przesady bo to jakas sciema
Dlatego ja nie wierze w te wszystkie przesady bo to jakas sciema
reklama
Podziel się: