Aha - co do tetry jeszcze - otulacze w wielorazówkach teraz zupełnie inne, oddychające, to fakt. I do samych wielorazówek nic nie mam Ale o ile wkład w środku jest chłonny, a nie tetrowy.
Tetra to się na ulewanie przydaje
Tak poza tym to fajnie, że można z Wami spokojnie pogadać o takich rzeczach, bo byłam na wątku, gdzie każda rozmowa o produktach eko (pieluchy, jedzenie, kosmetyki itp.) kończyła się wielką kłótnią, bo jak ktoś śmiać stwierdzić, że nie jest ich zwolennikiem albo fanatycznym wyznawcą, to był linczowany
Ulewanie... To była nasza zmora, a 30 pieluch tetrowych było tak akurat. Jak na początku miałam tylko 15 to myślałam, ze oszaleję z praniem
Nie no bez przesady, z resztą z tym eko przy pieluchach jest dopiero jak są używane na więcej niż 1 dziecku. Swoją drogą ciekawy program pt. "Świat w pieluchach" Nie w ramach nagonki absolutnie raczej ciekawostki, bo są tam nawet pokazane metody stosowane w różnych krajach, niektóre nieco wyszukane
Moje dziecko dziś jest na NIE, już się boję dzisiejszego dnia Jedna "awantura" za nami...