reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Moniqa - to duży ten Twój maluch...Jesteśmy w podobnym etapie a moja kruszynka miała 4 mm. No ale ja zdaję sobie sprawę, że fachowcy tak własnie widzą na USG. Że ja w dniu porodu dowiedziałam się od dr, że urodzę ponad 3.5 kg dzieciątko a mała miała zaledwie 2490 więc może tu też jakieś normy...
GRATULUJĘ MIMO WSZYTSKO bo widok i słyszec serducho to wiadomo :-) radocha.
Babygg- GRATULUJĘ,.... mój dr użył dokłądnie takich samych słów wczoraj :tak:
MMK-
DOKŁĄDNIE TAK ale dowiedziałam się, że niestety clexan jest bardzo że tak powiem kontrolowany przez NFZ lekarz musi miec podstawy do tego aby go pzrepisac poparte badaniami i w ogóle masakra.No może otropeda inaczej.

reklama
dziewczyny, same dobre wiadomości, super!:-) ja do następnego czwartku czekam...

i mnie dopadło dzisiaj z wieczora, pierwszy raz przytulałam się z kibelkiem... zazwyczaj chyba z rana Was męczy, co? zobaczymy jak jutro będzie wyglądał dzień, na razie nie jestem już w stanie nic jeść, pije wodę z miętą i cytryną, może trochę pomoże...

Miłego wieczoru!:-)

witam wieczorem!
gratuluję udanych wizyt, nowych ciąż. normalnie ręce mi się trzęsą i serce wali. dziś rano bardzo bolał mnie brzuch i troszeczkę plamiłam, aż mąż zrezygnował z pracy i zawiózł mnie do szpitala, no i wszystko okej, jestem w domu, ale na usg gin zobaczył.................... normalnie teraz tu weszłam i czytam o czym pisałyście. no i znowu się rozpłakałam, chyba ze szczęścia?

Mewa no pisz.... pisz... Kurczę co nas tak w niepewności trzymasz, my przecież nie możemy się denerwować :-p

trafiłaś...... normalnie mój nastrój to teraz kolejka rollercoaster, raz się śmieje z radości, potem prycham, że to na pewno pomyłka, a zaraz znowu pochmurna mina, jak sobie damy radę? gin mnie uświadomił, że to teoretycznie, mówi co widzi, ale może być tak że jeden się wchłonie i będzie ciąża pojedyncza, różnie moze być. podobno 30% kończy się poronieniem jednego, ale jednak częściej zostaje dwójka :-D o dzizyyyyys. aż musiał mi pomóc wstać z łóżka do usg. widząc ze jestem przerażona, dodał.. "może za 2-3 tygodnie okaże się, że trojaczki?" :szok:

ale Dziewczyny, tak na szybko studiując z mężem nasze drzewa genealogiczne - nigdzie nie ma/nie było bliźniaków!

bliźniaki????? :confused::-):-):-)
No to gratulacje !!!! dacie radę

Dziewczyny od jakiego miesiąca idzie się do szkoły rodzenia? pytam tych co były

Ostatnia edycja:
reklama
ja poszłam do szkoły rodzenia w 26tc. moje współtowarzyszki w szkole zaczynały ją w przedziale 25-28 tydzień. często jest tak, że w szkole Ci powiedzą, od którego tygodnia przyjmują, chyba, że można samej zdecydować :happy2:

Do góry