mlodamama21
Fanka BB :)
Radek w swoje pierwsze urodziny został przestawiony z cycka na butle , niestety ubolewam nad tym mocno, nie dane mi było dłużej karmić pokarm się skończył! i od tego dnia śpi całe noce,chyba że jest chory - to co innego.
Młodamama jak robisz że Twoje dziecko śpi samo w łóżeczku? Ja Radka usypiam - kłade się z nim na naszym łóżku, dostaje mleko, jest ciemno, nie odzywam się ,nie dotykam go.. po 10minutach śpi.. potem przekładam go do jego łóżka..
chcialam sprawić mu takie doroślejsze łóżko, ale martwię się jak on bedzie tam spał sam.. muszę nauczyć się techniki żeby moje dziecko w styczniu kończące 2lata zasypiało samo! bo spać sam umie, śpi sam w pokoju czasami i nie budzi się.. ale zaśniecie to ciężka sprawa
kochanie! ona nie zasypia sama! zasypiała do czasu zębów... bawiła się zabawkami i zasypiała między nimi.. potem gorączka więc spała z nami i.. już tak zostało... leżymy razem wieczorem, przytulamy, męczy mnie za ucho.. zasypia po godzinie i zostaje przeniesiona cichaczem.. nie mam pojęcia jak to zmienic