reklama
Bakalia, ja ostatnio weszłam w drzwi łazienkowe
Mam siniaka na czole. Dobrze, że pod grzywką, bo jakby go ta pielęgniarka zobaczyła, to by już była pewna, że Mąż mnie bije i molestuje i stąd te dzieci ;P
Ewula, nawet mi nie przypominaj nieprzespanych nocy
Mam siniaka na czole. Dobrze, że pod grzywką, bo jakby go ta pielęgniarka zobaczyła, to by już była pewna, że Mąż mnie bije i molestuje i stąd te dzieci ;P
Ewula, nawet mi nie przypominaj nieprzespanych nocy
mlodamama21
Fanka BB :)
wiesz co jak będzie mnie męczyło to albo pojade dziś na oddział i narobię paniki aż mnie przebadają albo pojade jutro rano bo mój gin na dyżur.. z terminem okresu to u mnie bardzo umowna data.. chyba tylko 2 razy w zyciu miała regularnie xD
Ewa, nie mów, ze już przesypiasz Adam dziś godzinną przerwę sobie zrobił. Zamiast zasnąć po butli to najpierw wiercił się u nas, potem poszedł do swojego łóżeczka, później znów do nas, do łóżeczka, aż wrócił do nas, mąż poszedł obok na kanapę i dopiero jak się położył w poprzek to zasnął
Mlodamamo, jak się niepokoisz to zadzwoń do lekarza i się poradź czy masz się przejmować, czy niekoniecznie.
Mlodamamo, jak się niepokoisz to zadzwoń do lekarza i się poradź czy masz się przejmować, czy niekoniecznie.
mlodamama21
Fanka BB :)
Ewula moja córka odkąd nie musiałam jej dokarmiać już w nocy śpi zawsze całą tzn teraz to ucieka w połowie nocy do nas z łózeczka i wpycha się między nas... ale jakiegoś usypiania w środku nocy nie ma czasem pić tylko chce..
reklama
Mouse, bo tam nie ma porodówki, to się nie dziw, ze sprzęt lipny.
Mlodamamo, mój głodny się budzi. Znaczy często przychodzi się wtulić i zaraz zasypia, a jak buczy to znaczy, ze chce jeść... Adaś zawsze też po środku się układa, ale przodem do mnie, jedną rękę wkłada mi pod szyję a drugą na
Mlodamamo, mój głodny się budzi. Znaczy często przychodzi się wtulić i zaraz zasypia, a jak buczy to znaczy, ze chce jeść... Adaś zawsze też po środku się układa, ale przodem do mnie, jedną rękę wkłada mi pod szyję a drugą na
Ostatnia edycja:
Podziel się: