reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
A nie jest to czas kiedy normalnie powinnaś mieć okres?
Jeśli nie to połóż się zobaczysz czy to tylko jednorazowe jeśli nie, kontaktuj się z lekarzem.

Bakalia, ja ostatnio weszłam w drzwi łazienkowe :D
Mam siniaka na czole. Dobrze, że pod grzywką, bo jakby go ta pielęgniarka zobaczyła, to by już była pewna, że Mąż mnie bije i molestuje i stąd te dzieci ;P

Ewula, nawet mi nie przypominaj nieprzespanych nocy ;)

wiesz co jak będzie mnie męczyło to albo pojade dziś na oddział i narobię paniki aż mnie przebadają albo pojade jutro rano bo mój gin na dyżur.. z terminem okresu to u mnie bardzo umowna data.. chyba tylko 2 razy w zyciu miała regularnie xD

Ewa, nie mów, ze już przesypiasz :p Adam dziś godzinną przerwę sobie zrobił. Zamiast zasnąć po butli to najpierw wiercił się u nas, potem poszedł do swojego łóżeczka, później znów do nas, do łóżeczka, aż wrócił do nas, mąż poszedł obok na kanapę i dopiero jak się położył w poprzek to zasnął ;)

Mlodamamo, jak się niepokoisz to zadzwoń do lekarza i się poradź czy masz się przejmować, czy niekoniecznie.

Młoda mama rób jak czujesz! :)

Ewa
, ja dostałam 2mc temu od Radka samochodzikiem metalowym w łuk brwiowy, limo pod okiem 2tygodnie miałam.. każdy na ulicy pewnie myślał że mnie facet bije ;D a my mieliśmy ubaw ;D

Ewula moja córka odkąd nie musiałam jej dokarmiać już w nocy śpi zawsze całą:D tzn teraz to ucieka w połowie nocy do nas z łózeczka i wpycha się między nas...:-D ale jakiegoś usypiania w środku nocy nie ma:) czasem pić tylko chce..

reklama
Mouse, bo tam nie ma porodówki, to się nie dziw, ze sprzęt lipny.

Mlodamamo, mój głodny się budzi. Znaczy często przychodzi się wtulić i zaraz zasypia, a jak buczy to znaczy, ze chce jeść... Adaś zawsze też po środku się układa, ale przodem do mnie, jedną rękę wkłada mi pod szyję a drugą na ;)

Ostatnia edycja:
Do góry